Tanulékony faj a réti néger!
Minden újságban vezércikkben megjelent, hogy nem bűntethetőek a kiskorú bűnözők. Nem úgy, mint az évekre bezárt hazafiak! Ha elkapják, pár óra múltán ismét szabadlábon lesz - és folytathatja ott, ahol abbahagyta. Nem számít, hogy késelés, rablótámadás, útonállás, keresztény templomban nemi erőszak, mindegy! Szabad a rablás!
Maugli és az egyre több új kis Maugli egy-két óra alatt összeszed több százezer forintot.
Amióta ez a hír megjelent, fel kell figyelni és NEM LEHET FIGYELMEN KÍVÜL HAGYNI, hogy MINDENNAPOSSÁ vált! Már nem telik úgy el nap, hogy ne írna az újság késelő cigánypurdékról! (Természetesen a faji hovatartozást gondosan eltussolva!)
Erre ment és megy ki a játék! Már senki nem foglalkozik a kórházak ellopásával, inflációgerjesztéssel, élelmiszerár-emeléssel stb., stb., - mert a testi biztonságunk, közvetlenül az életünk fontosabb!
A "kormány" ez ellen SEMMIT nem fog tenni, mert ez JÓ nekik !
A médiának is nagyon jó! Kórház-botrány helyett, a szocik "szokásos" napi 30 milliós síbolása helyett Maugli a címlapsztori!
Mára ugyanis már senki nem dőlt be egy kis mű "koalíciós válságnak", netán egy kis, szokásos, Viktor-féle "nem tűrhetjük tovább"-nak.
Valami új dolgot kellett kiagyalni, ami leköti minden pillanatunkat! Egy nagyágyút! Ezek tudatosan ránkszabadították a bűnözőket! Elmondták nekik, hogy NEM BŰNTETHETŐEK! Ránk uszítottak egy 70-es IQ-jú kisebbséget! Egymást öljük! Mint eddig is mindent, ezúttal is jól kiszámítva kiszabadították a szellemet a palackból, hogy egy teljesen újfajta félelem legyen rajtunk úrrá minden nap, minden percben: fussunk az életünkért, ne érjünk rá gondolkodni! Féltsük gyermekeinket, hogy ma is épségben érkezik-e haza? A karácsonyi hitelből vett mobil már nem is számít...
A lelki, egészségi, vagyoni, tudásbeli pusztítás, nemzetirtás elérkezett egy új állomásához. Bevetették a "biológiai fegyvert"! Amíg az öreg sorbanáll a segílykéért, addig a purdé hozza a tiszta, biztos bevételt.

Orvosok, ápolók, munkások, sofőrök, vasutasok, parasztok, pékek, állattenyésztők, kisemmizettek, mindenki! Van-e köztetek valaki, akit még nem ért sérelem a hazaáruló kormány és "ellenzék" ténykedése során??? Mostantól egy új színfolt: a gyermekeitekért is naponta reszkethettek! Aztán ha megszúrták, nem biztos, hogy jön a mentő és nem biztos, hogy van kórház, ahová viszik...
Maugli meg másnap épen, egészségesen, vidáman, ugyanott!
Várjunk csak türelemmel a népszavazási bohózatra??!! Biztos???

Tisztelettel,
Nagy Péter