Bezár!
2020. augusztus 8., szombat, László, Zádor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:21 Berlinben vaddisznó orozta el egy nudista férfi számítógépét (16+)16:59 Lassan az egész Székelyföldön is kötelező lesz a zsúfolt kültéren a maszkviselés16:43 Aláírást gyűjt a Mi Hazánk a Karácsony Gergely-i autósüldözés ellen16:25 Ukrajna és a Krím közé állhat a koronavírus is16:07 Kezdődik a parlagfűszezon15:48 Tovább nőtt a napi esetszám Csehországban15:32 Ökológiai vészhelyzetet hirdettek Mauritiuson a zátonyra futott japán hajó miatt15:17 Gőzerővel irtják az esőerdőket Brazíliában, de az alelnök ebben is talált valami biztatót15:05 Robbanás áldozata lett a holland nagykövetné is - Közel félszáz embert még keresnek Bejrútban14:53 Repült a Nehéz Kő árbevétele a csillagos égig14:13 Visszanyalt a chicagói fagyi13:58 Ha humanisták lennénk, ilyen KFC-be vezető összkomfortos alagutat ásnánk az illegálisoknak a gúnyhatáron13:40 A japánmaszk az új spanyolviasz - evés közben is használható csúcstechnika13:23 Városi gyűlést bombázott le a szaúdi vezetésű koalíció Jemenben13:01 Trump is részt vesz a Libanon megsegítésére szervezendő videós donorkonferencián
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek, Holokamu ::

Tomcat: Apró zsidó hazugság... (videóval)

Reklám

Nem engedi egy német a magyar zsidók tömegsírjának feltárását - írja az Index. Ó, azok a fránya németek. Pedig a Jamlitz településen található családi ház alatt több száz szerencsétlen magyar sorstalan holtteste található, ugyanis korábban azon a helyen koncentrációs tábor működött. A tulajdonos attól tart, hogy az áskálódás miatt a háza veszít az értékéből.

Idáig rendben, már megint bántják a zsidókat, fúj, de még milyen gusztustalan módon. Ámde hadd idézzem a cikket tovább.

"A tömegsír egy 5000 négyzetméteres területen fekszik a brandenburgi Jamlitz településen, ahol annak idején náci koncentrációs tábor volt. A lágerben 10 ezer zsidót tartottak fogva, 1945 elején azonban a történészek szerint felszámolták a tábort. A foglyok közül sokan már a táborban meghaltak, sokakat pedig Auschwitzba deportáltak. Günter Morsch, a brandenburgi emlékhelyekkel foglalkozó alapítvány igazgatója szerint azonban "1342 beteg és mozgásképtelen fogoly a lágerben maradt, s őket a náci hadsereg, az SS lelőtte."

Morsch utalt arra, hogy a tömeggyilkosság 1945. február 2-án, illetve 3-án történt, s az áldozatok magyar zsidók voltak."

Drága Morsch úr! Egy ilyen fontos alapítvány igazgatójaként illene tudnia, hogy 1945 februárjában Auschwitz már régesrég nem működött. Ugyanis azt január 27-én érte el a Vörös Hadsereg. De már több, mint egy hónappal korábban kiürítették.

Persze mindezt nem mondhatja el a ház tulajdonosa, mert az ilyen tények feltárása Németországban bűncselekmény, holocaust-tagadás. De valamit mégiscsak mondania kell, ha nem akarja, hogy valaki fillérekért vásárolja fel a házát, mert nyilván ezért derült ki hirtelen, hogy pont ott van az a tömegsír. De hát a fene a nyakas németjét, majd ráküldjük a nemzetközi médiát, ha alakoskodik. Íme.

Pidzséj utólagos kommentárja:

5 ezer négyzetméteren 10 ezer zsidó = 1 négyzetméteren 2 zsidó.
Akkor pontosan befedték a 10 ezer négyzetmétert, ha ketten álltak egy négyzetméteren. És az őrők? A falak? Azok hol voltak? Vagy nem voltak, csak odaálltak szorosan, mert milyen jól jön ez majd nekik 2008-ban?

(Tomcat - Bombagyár)


Íme egy kétrészes videó a legnagyobb zsidó konfabulációról, a kamukausztról, amelyet tökéletes hitelességgel leplezett le az egyébként zsidó David Cole. (David Cole - The Truth Behind The Gates)


A derék zsidó dokumentumfilmje itt csak angol nyelven látható, de magyar szinkronnal is megvásárolható a Gede Testvéreknél. (Kuruc.info)

I. rész

II. rész
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready