Bezár!
2019. május 25., szombat, Orbán napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:43 Vajon tényleg csak a szegénység az oka?19:31 15 éves a Harcos márka! - Íme 2019 újdonságai (x)19:21 Nem a náci Magyarországon kockázatos a kipa viselése, hanem a kiheréltsége miatt agonizáló Németországban18:56 Az úzvölgyi temetőgyalázás miatt demonstráltak Csíkszentmártonban - kampányban próbálja határozottabb arcát mutatni az RMDSZ18:41 Kigyulladt a nagykanizsai hulladéklerakó-telep18:25 Tóth Bertalanra és Szabó Tímeára gerjednek a legperverzebb győri fideszesek18:12 Toroczkai Trianonról és a magyarok jogairól17:54 Több mint kétszáz migránst mentett be Európába Málta17:37 Nem sportolhat és levegőzhet kedve szerint a többször megszökött drogbáró - már alvási zavarokkal küzd szegény17:15 1800 négyzetméteren lángol a gumi- és műanyaggyár Jászladányban17:04 Eddig öten jelentkeztek be a brit Konzervatív Párt vezérének16:46 Külföldi felmérés: egy hónap alatt rengeteget erősödve 8,3 százalékon áll a Mi Hazánk16:13 Előállt az Iránból bevándorolt bécsi ügyvéd, aki csőbe húzta a nagy Európa-védő és cionista Strachéékat15:49 Öt éve 116 ezer szavazat már elég volt a mandátumszerzéshez15:21 Melegedő sarkvidéki vizek miatt pusztulhatnak a szürke bálnák
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek ::

Négymilliót kell fizetnie Tánczosnak az ártatlanul leült tíz évért

Reklám

Komoly gondban van a nemrég szabadult Tánczos Gábor. Nem fizette ki még ugyanis az államnak a négymillió forintos bűnügyi költségeket. A börtönben pedig még dolgozni sem dolgozhatott, így szó szerint üres zsebbel távozott tíz év után. Tánczosék lakását már megpróbálták elárverezni, de erre senki sem jelentkezett. Megpróbálták lefoglalni, de ez is kudarcba fulladt.
"Valóban meg van terhelve a lakásunk. Igazából földönfutók vagyunk. Többször megpróbálták elárverezni, de ez egyszer sem sikerült, szerencsére. A lakás fele Gáboré, én vagyok a haszonélvező. Nem tudom, hogy ezt a bűnügyi költséget miből fogjuk kifizetni, ez nagy lelki teher számunkra, nem titkolom. Most azonban az a legfontosabb, hogy Gáborkám beilleszkedjen a mindennapi életbe. 10 évig volt elzárva a külvilágtól, és ez rengeteg idő. Ki sem mozdul itthonról. Gyógyszereken él szinte. A pártfogóval is egyeztetnie kell majd, hogy mit tehet, mit nem, hova mehet és hova nem. A munka szóba került, de ez még túl korai lenne, azt hiszem. Össze kell, hogy szedje magát, a szabad életbe való visszakerülés jóval nehezebb, mint azt bárki gondolná. Aminek viszont nagyon örülök, hogy a rendőrök naponta többször járőröznek a lakásunk előtt, amit köszönök nekik" - mondta Tánczosné, Gábor édesanyja.
Tánczos Gábor ügyvédje szerint a bűnügyi költséget teljes mértékben ügyfelére terhelték és ezt ki kell fizetni, ez az adósság sosem évül el.
"A Földhivatalnál Tánczosék lakása a bűnügyi költséggel meg van terhelve. Ezt majd ki kell fizetniük, ez nem évül el, mint egy APEH-tartozás. Lehet, hogy majd eladják, de ezzel az a baj, hogy az egész lakás alig ér többet az adósságnál. Így hova is költözhetnének? Maximum földönfutók lehetnének. Úgy vélem, ez komoly teher Tánczoséknak, és a bűnügyi költségekből alig vállalt valamit magára az állam. Azt is elmondhatom, hogy ügyfelem, Tánczos Gábor jó ideig biztos nem fog dolgozni" - nyilatkozta Somos Zoltán ügyvéd.
Ha dolgozhatott volna börtönmunkásként, akkor havonta legjobb esetben is maximum tízezer forintot kaphatott volna Tánczos. Az elmúlt 10 évben így optimális esetben keresett volna kb. 1 millió forintot, amit azonnal utalhatott volna a tartozás törlesztésére.
(Stop)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready