2021. szeptember 29., szerda, Mihály, Kapolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:46 Johnson: nem a bevándorlás kínálja a megoldást az ellátási problémákra21:32 Megközelítette a 75 százalékot a felnőttek átoltottsága Németországban21:16 Megkezdődött a párizsi iszlamista merényletek túlélőinek és tanúinak meghallgatása20:57 A német államfő már arról beszél, hogy nem az emberek bevándorló hátterűek, hanem maga az ország bevándorló hátterű20:35 A WHO jóságos alkalmazottai is ráfanyalodtak a kongói lányokra-nőkre az ebolajárvány idején20:17 A román kormány 10 százalékos nettó minimálbéremelést javasol január 1-től19:46 Csak felfüggesztettet kapott hűtlen kezelésért egy volt fideszes polgármester - mégpedig "időmúlás miatt"19:09 Csökkentenék az orvosilag nem indokolt terhességmegszakítások számát Kínában18:43 A román képviselőház elutasította a bejegyzett élettársi kapcsolatokról szóló tervezetet18:12 Horvátországban kötelező lesz a védettségi igazolás az egészségügyi és szociális intézményekben17:36 Állam elleni bűncselekmény elkövetésével is meggyanúsították Postáékat17:11 Ismét Pócs János egyik elvadult "házikutyája" rabolt Jászapátin16:58 Őrizetbe vették, de szabadon is engedték a Rutte elleni támadás előkészítésével gyanúsított újmuszlim tanácsost16:33 Üzemanyagkáosz az Egyesült Királyságban: a pánikoló britek azt sem nézik, mit tankolnak autóikba16:15 Megdobta Macront egy tojással, kényszerkezelés alá helyezték
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek, Anyaország ::

Tánczos kitálal: bántalmazás, kényszervallatás, gyógyszerezés


Tánczos Gábor exkluzív interjút adott az Esti Frizbinek. A körmendi gyermekgyilkosságért elítélt és néhány hete szabadult fiatalember beszámolt arról, hogy annak idején bántalmazták a kihallgatások alatt, és hogy nemrég egy névtelen bombafenyegetést kapott.
Tánczos biztonsági őrök kíséretében érkezett az ATV-n vasárnap adásba kerülő Esti Frizbi forgatására. A nemrég szabadult férfi beszámolt arról, hogy mióta kijött a börtönből, kapott egy fenyegetését, miszerint az autójába el fognak helyezni egy pokolgépet. Ezért történt, hogy az adás felvételére is egy barátja kocsijával érkezett és elutasította a stúdió által felajánlott sofőrt, sőt a felvétel alatt mindenkit kiküldetett a stúdióból, csak két biztonsági ember maradhatott.

 
 
 
Bántalmazták a kihallgatások alatt
Tánczos a műsorban beszélt arról, hogy több alkalommal bántalmazták a nyomozati eljárás során, sőt sokszor kényszervallatták és gyógyszereket adtak neki. A férfi a tíz év börtönbüntetés folyamán nyelveket tanult és tájékozódott a világban, mint mondta: a börtönben sokszor hamar hajlamosok az emberek ítélkezni, pálcát törni egymás felett. Tánczos állítása szerint az eltelt évek alatt több a tények feltárásán munkálkodó embert is bántalmaztak, így egy újságírót, egy grafológusnőt, aki súlyos bordatörést szenvedett, illetve az édesanyját, aki megpróbálta tisztázni a fiát. A bántalmazók kilétét azóta is homály fedi. Tánczos mindent megtenne, hogy kiderüljön az igazság, ugyanis állítja, hogy bár ismerte az áldozatot, semmi köze a tíz éve történt gyilkossághoz.
 
(stop)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Ki lesz a moslékkirály(nő) a vörös előjáték végén?
» Dobrev» Karácsony

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready