Alább a magyarellenes, törvénytelen hétfői tüntetést szervező, moszados Szabó Györgynek a Strabag Nemzet számára adott interjúja, zárójelben a Kuruc.info megjegyzései. Közben rendőri védelmet kapott, és elköltözött otthonából a Fidesz cionista képviselője, aki a liberális párt honlapján található interjúban elmondta: büszkén hordja az izraeli hadsereg jelvényét a zakóján. Szabó Györgynek a judapest.org információi szerint most mégis be kellett érnie a zsidóbérenc ÁVH védelmével, miután a Kuruc.info közzétette elérhetőségeit.
Kisajátított zsidóság
A fideszes Szabó György szerint véget kell vetni az elhatárolósdinak
2008. április 11. 00:02
Nem lehet hallgatni, ha Molotov-koktélokat dobálnak, üzleteket égetnek porig, embereket fenyegetnek fizikailag származásuk miatt – jelentette ki lapunknak adott interjújában Szabó György XIII. kerületi fideszes önkormányzati képviselő. (De lehet hallgatni, ha gumigolyóval lövik a magyarokat, szemek világát oltják ki Gyurcsányék parancsára, politikai foglyokat kínoznak, és elqrják az országot, ugye, Szabó - a szerk.) A kettős, izraeli–magyar állampolgár a Szövetség tagjaként példátlannak nevezte a hétfői önszerveződést, amellyel civilek (Ja, "civilek": az SZDSZ Új (De)Generáció közpénzen élősködő tagjai, szintén közpénzlenyúló zsidószervezetek és bloggerek, ismert cionista tévések, "értelmiségiek" - a szerk.) tiltakoztak a szerintük létező fasisztaveszély ellen, ugyanakkor elítéli a kettős mércét, a magyarság jelképeinek gyalázását és a magyar zsidóság kisajátítását is. A politikus a jobboldal történelmi szerepét abban látja, hogy megtisztítsa magát az évtizedek óta ellene zajló médiakampány által ráragasztott bélyegektől, ezért el sem megy az újabb, mára szervezett balliberális ellentüntetésre.
– Van-e Magyarországon antiszemitizmus, és ha igen, akkor az ellen úgy kell-e fellépni, mint azt az ön szervezésében hétfőn tették a XIII. kerületben több százan, a felkorbácsolt indulatokat tovább gerjesztve?

– Antiszemitizmus egyértelműen van, hogy milyen mértékben, arról lehetne vitatkozni, de ellene mindenképpen a nulla tolerancia elve alapján kell küzdeni. (az állami támogatású antimagyarizmus, a keresztényellenesség kapcsán természetesen nem jut eszébe hasonló a példás zsidórasszistának - a szerk.) Az elmúlt évek, hónapok eseményei alapján a helyzet tarthatatlanná vált (Szabó szerint a helyzet véletlenül sem a százmilliárdokat ellopó, választási csaló, tömegbe lövető, magyarokat véresre verető, kórházakat bezárató vagy hiénák kezére játszó kormány miatt vált tarthatatlanná - a szerk.), a hétfői újlipótvárosi ellendemonstrációt én egy önszerveződő felkiáltásnak tartom. Ha az antiszemitizmus, a fasizmus és a rasszizmus megmarad verbális szinten, akkor az emberek berzenkednek, tűrnek és tűrnek, de amikor már Molotov-koktélokat dobálnak, kézigránátokat helyeznek el pártirodáknál, politikusokat támadnak meg, nem lehet tovább hallgatni. (De lehet hallgatni, ha folyamatos és intézményes a magyarellenesség, ha nincs sajtószabadság és rablóbanda uralkodik, ha zsidók büntetlenül szólíthatnak fel a keresztények kiirtására és jobboldali személyiségek lemészárlására, ha cigányok terrorizálnak és szinte hetente ölnek, ha egy zsidó lazán kamerába is meri már mondani, hogy a magyarság ki fog halni, s ha a zsidó elnök Magyarország felvásárlásával dicsekszik, ugye, cionista? - a szerk.). A hétfői akció példa nélküli volt a rendszerváltozás utáni korszak történetében, 500-600 részben zsidó, de sokan nem zsidó vallású emberek fogták magukat, és ki mertek menni az utcára, hogy világgá kürtöljék: Elég volt! (Nekünk is elegünk van a kormányon lévő zsidórasszistákból - a szerk.)
– Tomcat, a blogger azzal indokolta tömeges jegyvásárló, úgynevezett flashmob akciójukat, mert arról értesültek, hogy egy nemzeti rockegyüttes koncertjére jegyet vásárló lányt a később megtámadott jegyiroda alkalmazottai nem szolgálták ki, és fasisztának nevezve kidobták. Ha esetleg valóban így történt, nem gondolja, hogy szándékukkal szögesen ellentétes hatást értek el, és az antiszemitizmus ellentettjét, a magyarellenesség vádját húzzák magukra?

– Az úgynevezett antimagyarizmus fából vaskarika (Világos, zsidórasszista, megint a magadfajtákhoz méltóan szólottál: magyarellenesség nincs, csakis zsidóellenesség, hiszen a zsidók, cigányok - ellentétben a fasiszta magyarokkal - jóságosak, genetikailag alkalmatlanok arra, hogy rasszisták legyenek. Az olaszliszkai cigánycsürhe sem úgy értette, ahogy szó szerint üvöltötte, hogy: "Öld meg a magyart!", a Tilos Rádió is csak viccből szorgalmazta a keresztények kiirtását. Másfelől, izraeli, ha a zsidók asszimilálódtak, és gyakorlatilag nem léteznek, akkor hogyan létezhet antiszemitizmus, és hogyan tudod számon tartani a beolvadt zsidókat? Sőt, ha a zsidók és cigók úgymond magyarok, akkor felelősek saját, állítólagos holokausztjukért? Mindenesetre örvendetes, hogy a Kuruc.info által vaskövetkezetességel terjesztett, létező antimagyarizmus, mint kifejezés, terjed, még ha most egy antimagyar zsidó tagadó megjegyzése útján is - a szerk.) A magyarországi zsidóság évszázadokon keresztül integrált része volt a magyar társadalomnak, a történelem folyamán itt volt a legnagyobb asszimiláció. (Hazugság. Az asszimiláció mindvégig látszólagos volt, ma már látszólagos sem. Lásd az egyre nyíltabb, kíméletlen zsidó rasszizmus megnyilvánulásait. A magyarországi svábok és a legtöbb más nemzetiség, na ők valóban magyarrá lettek szívükben, de a Talmudon és Marxon szocializálódott kaftánosok meghatározó zöme soha. Az ő vérraszista törvényeik, akár Izraelben, akár itt ma is úgy szólnak, hogy ne keveredj, és felsőbbrendű vagy a gójoknál. Ők ma is csak Izraeltől érzékenyülnek el, számukra a karácsony még csak nem is tiszteletben tartandó, lásd csupán a zsidó Kultiplexben rendezett, "Baszd meg a karácsonyt!" fesztivált. Nincs közös érték, kultúra, hit, hagyomány sem velük - a szerk.) Együtt sírtunk, és együtt nevettünk, közös élményünk az 1848-as forradalom és szabadságharc, a kiegyezés, a polgárosodás korszaka, és még sorolhatnám. (Hazugság. A 48-49-es szabadságharcban a zsidók szerepe nullaközeli, míg mindenkori elnyomóink szolgái és hívei közt nagy számban voltak megtalálhatóak. A zsidók tömegei, néhány egyéni kivételtől eltekintve sem katonáskodni, sem pénzt áldozni nem óhajtottak az osztrák megszállók elleni harcra, még egy századot sem lehetett volna belőlük kiállítani, ehhez képest Szabó 22 ezer zsidó honvédről fantáziált a Bombagyár kamerája előtt. Mátyás király nem kéne még nektek, kaftánok?
Csak pár példa: a Kossuth seregének hadtáp ellátását megkaparintó galíciai zsidók egy kedvezőbb ajánlatra a cári hadseregnek kezdték eladni a hadfelszerelést és ellátmányt! A magyar parasztság ugyanekkor magyar földön, magyar verejtékkel a magyar szabadságharc támogatására, a magyar hadseregnek termelt élelmiszereket és egyéb hadfelszerelést! Fentieket időben észlelve az akkori (boldogabb) idők hadi törvénykezése értelmében fellógatták a kaftánosokat. De 1848-ban lakossági istenítéletekre is sor került zsidók ellen a Felvidék elsősorban szlováklakta településein, miután már akkor megkezdték a terménykereskedelem kíméletlen monopolizálását, a magyar céhes mestereket lopással, csalással tönkretevő vigéckedést és kontár kereskedelmet, uzsorásaikon és kocsmáikon keresztül a földmíves nép szipolyozását - a szerk.) A gyűlölt kommunista diktátoroknak, Kun Bélának, Rákosinak, Farkasnak vagy Gerőnek azon kívül, hogy zsidónak születtek, a zsidósághoz semmi közük nem volt. (No persze. Amennyiben ez a hazugság igaz volna, úgy Szabó és fajtársai milyen alapon tesznek felelőssé egyetlen magyart is az ő vélt történelmi sérelmeikért, milyen alapon várnak kárpótlást bármiért is? Hisz bárki mondhatja ezt a gondolatmenetet követve, hogy ennek vagy annak a magyar vezetőnek semmi köze nem volt a magyarsághoz. Az is nyilván a legpusztább véletlen, és semmi köze a cionizmushoz és a zsidósághoz, hogy a véreskezű Tanácsköztársaság vezérei egy kivétellel izraeliták voltak, ahogy a rákosista rémuralom főkolomposai, az ÁVH-s vezetők is majdnem mind hébernek születtek - a szerk.) Közöttünk éppúgy voltak árulók, mint a szigorúan vett magyarság között, emiatt is indokolatlan az alaptalan ellentétek szítása. A tiltakozáshullámot kiváltó jegyirodában történtekről konkrétumot nem tudok, de talán maguk a résztvevők sem emlékeznek már pontosan. (Magad nevében beszélj, idióta, ne vond kétségbe alapjáraton a másik ember memóriáját, pár héttel az esemény után - a szerk.) Tegyük föl, hogy úgy történt, ahogy az ellentábor állítja. Ma Magyarországon a sokat szidott demokráciából szerencsére még maradtak kis „darabkák”, ilyen és ehhez hasonló ügyekben bárki eljárhat törvényesen, azonban itt nem ez történt. Az érintett hölgy, akit szerinte magyarságában sértettek meg, nem a hatóságokhoz, hanem a Kurucinfóhoz fordult. (Hazug disznó! A sértett magyar hölgy a hatóságokhoz is fordult, panaszkönyvet kért, Egyenlő Bánásmód Hivatalnak beadványt rt. De ha nem fordult volna, az sem von le semmit az igazából, és levelet írni is jogában áll, akár a Kuruc.info-nak - a szerk.) Nekem több mint kétes ez az ügy. (Mi viszont ennyire sem kételkedünk benned, Szabó. A nyíltan vállalt izraeli elkötelezettségedben és aljas jellemedben például - a szerk.)
– A rendszerváltozás óta mindig a balliberális kormányok ideje alatt növekszik a „fasisztaveszély”, Szabó Alberthez és Bácsfi Dianához hasonló, jelmezbe öltöztetett figurák bújnak elő és tűnnek el, ha úgy tetszik, a hatalom rendre előhúzza a zsidó-kártyát. Fideszes politikusként nem tart attól, hogy most is erről van szó?

– Meggyőződésem, hogy valóban a nagypolitika gerjeszti ezeket az eseményeket, amelyeket egyértelműen a túlzott liberalizmus számlájára írok. (Akkor miért a magyar hazafiak ellen tüntetsz? Miért nem a nagypolitika ellen, kétszínű hüllő? - a szerk.) Értékrendek dőltek össze, értékhatárok bomlottak fel az elmúlt időszakban, ami tarthatatlan. Az antiszemita jelenségek megfékezésében nagy szerepe lehet a civil kezdeményezéseknek (Lásd fentebb a "civileket" - a szerk.), de az elsősorban a rendvédelmi szervek, a rendőrség feladata. (Megint csak kibújik a vérbeli rasszista Szabóból, a rasszizmust ismét az antiszemitizmusra korlátozza - a szerk.) Mi, szervezők, úgy gondoltuk, hogy a hétfői önszerveződő tiltakozás után átadjuk a helyet a rendőröknek, a hatóságra bízzuk az ügy kezelését.
(Libényi - Kuruc.info - Magyar Nemzet nyomán)
Kérjük a Kuruc.info olvasóit, mondják el a fentiekről véleményüket a magyarellenes Szabónak közzétett elérhetőségein (akár hivatalos fogadóóráján)!