2019. március 22., péntek, Beáta, Csilla, Vazul napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:19 Elhalasztják a Brexitet - ha a pokolbéli külön hellyel megkínált brit képviselők megszavazzák a leszavazott szerződést08:33 Kezdő még a pénzmosásban az érdi takarítónő08:10 Gázolásos támadás Kínában - hat halott, a sofőrt lelőtték07:59 Tűz ütött ki egy csurgói családi házban07:48 Bizalomvesztés miatt mondta le Boeing-rendeléseit az indonéz állami légitársaság07:31 Árvízvédelmi munkálatok kezdődtek Dél-Borsodban06:53 Pótlóbusz jár a 6-os HÉV vonalán a hétvégén22:57 Csak a szokásos alázás volt ma is a pályán a tótoktól22:41 Őrizetbe vette a hírszerzés Guaidó jobbkezét22:18 A dolgozók győzelmével ért véget a Hankook-sztrájk21:48 Száz liter fáradt olajat öntöttek egy árokba Egerben21:13 Egyiptomi késelt zsidókat - de nem valahol a két ország határán, hanem Amszterdamban20:58 Életpárti vélemény a lelkiismeret védelmében - olvasónk írása20:44 Az MTA "szabadságáért" tüntettek Budapesten19:55 Kuruc.info a Twitteren és az Instagramon - várjuk olvasóinkat!
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés ::

Videó: 3 cigány erőszakolt meg egy kislányt - Szlovéniában bemondta a tévé a származásukat

Helyszín: egy szlovéniai iskola WC-je, elkövető: három cigány, áldozat: egy 12 éves kislány. A televízió híradása következik:
 
 
 

A videó angolul van feliratozva. Fajvédők, Európára hivatkozók, figyelem: többször is megemlítik az elkövetők származását. Az csak Magyarországon tilos, azt csak a magyarországi fajvédők tiltották be teljesen. Minden más országban szabadon lehet erről beszélni, lett légyen szó akár Szlovéniáról, akár mondjuk Finnországról. És ez nem csak a verbális szabadságra vonatkozik, hanem a tettlegesre is. Ugye, mindannyian emlékszünk, a szlovének milyen nemes egyszerűséggel elintézték az Ambrus-beli bűnözőcigány Strojan-famíliát? Kérdésünk, ahogy az olasz, finn, német, szlovák, román stb. példa kapcsán is: nekik miért szabad, és nekünk miért nem? Miért csak és kizárólag nekünk, magyaroknak kell tűrnünk a cigánybűnözők féktelen terrorját?
Kuruc.info - Arppi S.
Frissítés: olvasónk gyorsfordítása az angolul nem tudóknak:

Egy héttel ezelőtt, múlt hétfőn, 3 fiatalkorú cigány tanuló, 6. és 7. osztályosok, megerőszakoltak egy 12 éves lányt a helyi Stara Cerkev általános iskolájának mosdójában. A lány később bezárkózott, hisztériás rohamot kapott végül elmondta a szüleinek, hogy milyen szörnyű megrázkódtatás érte az iskolában. 3 nappal később végül megnyílt egyik rokona szüleinek és elmondta a szörnyű történetet. A szülők azonnal elvitték egy nőgyógyászati klinikára, ahol a diagnózis bebizonyította, hogy a története igaz. A történet vége a következő napokban derül majd ki. Bővebben a történtekről, Igor (riporter): Egy átlagos nap az xy általános iskolában. De az a nap örökre megváltoztatta egy 12 éves lány életét. Szünetben elment a mosdóba. Becsukta maga mögött az ajtót. Egy pillanattal később 3 cigány tanuló rátörte az ajtót. Ők 12 és 13 évesek. Egyikük befogta a száját a kezével és a társaival együtt erősen lefogták. A harmadik, egyben legfiatalabb ezután megerőszakolta. A történtek után a lány teljesen elzárkózott. (édesanya) Mostanában nyugtatókat szed, közölte az édesanyja. Mostmár jobban van, nyugtatókat szed naponta kétszer, lehiggadt. És remélem azzal, hogy elmondta végre teljesen megnyugszik.
(riporter: Az iskola múlt héten egyáltalán nem volt ilyen nyugodt.)
(édesanya)  Szörnyű. Remegett, előre és hátra rázta a fejét, csak egy irányba nézett, egyáltalán nem beszélt, teljesen magába fordult. Katasztrófa...
(riporter) Akár magát is megsebesíthette volna. Mondta a történtek után a nagybátyja. Mindig bepánikolt a mosdóban.
(nagybácsi) Fóbiája van a mosdóktól, ahol ezek a dolgok történtek vele.
(riporter) A szülők azonnal jelentették az erőszakot, értesítették az iskolát és a Anton Klancnik bűnügyi szakértőt a történtekről. A reakciójuk teljesen elfogadhatatlan volt, főleg egy ilyen pozícióban lévő  személytől. Megfenyegette a szülőket és a rokonokat, hogy hallgassanak a történtekről és ne értesítsék a médiát, különben zaklatni fogja őket. Mivel Stara Cerkevnek csupán 300 lakosa van, az erőszakolás története hamar elterjedt az emberek között. A pletykák eljutottak az állítólagos erőszakolók fülébe is. A célból, hogy megakadályozzák a pletyka terjedését még bátrabbak lettek. Megtámadták a 12 éves áldozat egyik unokatestvérét és megverték. A fiú nem akart beszélni az incidensről, mert további támadásoktól tart. De a nagynénje összeszedte a bátorságát és elmondta véleményét a kamerának:
Az unokaöcsém hazajött az iskolából és azt mondta, hogy megtámadta egy fiú, elkezdte lökdösni, és verekedést akart provokálni.
A rendőrség elkezdte kivizsgálni az esetet egy nappal a bejelentés után. A lány elmondott minden információt a gyanúsítottakról, neveket, beceneveket, címeket. Mindazonáltal a rendőrség eddig a napig (5 nap a nyomozás kezdete után) nem is találkozott a gyanúsítottakkal, még ki se kérdezték őket. E helyett a rendőrség kikérdezte az osztály tanárát, az iskolai pszichológust, az iskola igazgatóját és mindezek felett a 12 éves áldozat rokonait. Miért nem kérdezték ki a gyanúsítottakat? Azt senki nem tudja. Megkérdeztük a ljubljanai rendőrségi vezetőket, de eddig nem válaszoltak. És ami még ennél is rosszabb, hogy a kislány jelenleg otthon van, nem jár iskolába, sokkos állapotban van és nagyon rossz a fizikai állapota is, míg az elkövetők szabadon iskolába járnak. Most kérdezzék meg maguktól, hogy önök mit tennének, ha ez az ön gyermekükkel történt volna meg? A kislány gyerekkorát tönkretették, senki nem tudja milyen hatással lesz ez a későbbi fejlődésére. Talán egész életére rányomja a bélyegét ez az erőszak. Igor, te az egész napot a családdal és rokonokkal töltötted, mit sikerült kiderítened?
Többek között azt, hogy a kislány már nem fog ebbe az iskolába járni. A család még kéri az iskolától az ez évi bizonyítványt. De ősztől, már másik iskolába fogják íratni a lányukat. Az eset súlyosságát mutatja, hogy a család azt tervezi, hogy el is költözik.
Nem akarjuk teljesen az elkövetők kihallgatását halogató rendőrséget hibáztatni. A szülők felhívták az oktatásügyi minisztériumot is, ők hogy reagáltak? A minisztérium azonnal kapcsolatba lépett az iskola igazgatójával, aki azt mondta, hogy az eset meg se történt az iskolában. Az igazgatónő a történtekért a lány családját okolja, mindenféle bizonyíték nélkül.
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready