Egynapos keresés után megtalálták azt az ötéves fiút, aki hétfőn tűnt el tolna-mözsi otthonából - közölte a rendőrség az MTI-vel kedd délután.
Zoom
Fotók: MTI/Terrorelhárítási Központ
Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a gyermeket a település határában találták meg, a körülményekhez képest jól van, de a mentők kórházba viszik.
A rendőrség kedd reggeli közleménye szerint a fiú hétfő délután távozott Temető utcai otthonából. A Teol.hu hírportálnak az édesanya elmondta, a kisfiú autizmusban szenved.
Zoom
A gyermeket eltűnése után több százan, rendőrök, a Terrorelhárító Központ munkatársai, polgárőrök, kutató-mentő egyesületek, civilek keresték.
Zoom
Korábban írtuk: Több százan keresnek egy ötéves kisfiút Tolna-Mözsön
Több százan keresik azt az ötéves kisfiút, aki hétfőn délután tűnt el otthonából Tolna-Mözsön - közölte honlapján a rendőrség.
A kutatásban rendőrök, a Terrorelhárítási Központ munkatársai, polgárőrök, kutató-mentő egyesületek és civilek vesznek részt - mondta el Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek.
A rendőrség közlése szerint a gyermek, Nyári Gergő Dávid barna hajú, vékony testalkatú, és nehezen kommunikál. Eltűnésekor kék, piros és fehér csíkos nadrágot és szürke pulóvert viselt.
Zoom
A Szekszárdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki fiú tartózkodási helyéről tud, hívja a 74/501-106-os telefonszámot vagy a 112-es segélyhívót.