Miután a Jobbik vezetői a kórházban felkeresték Polgár Tamás képviselőjelölt-jelölt megkéselt aktivistáját, a Bombagyáron mégis a szolidaritás teljes hiányáról írnak, sőt egy másik teljesen alaptalan hírt közölnek, miszerint a Jobbikban etikai vizsgálat indul a Magyar Szociális Zöld Párt plakátolásában részt vett Jobbik-tagok ellen.
A Ferencvárosi Művelődési Ház színháztermében tartott lakossági fórumot csütörtök este Szegedi Csanád, az időközi országgyűlési választás jobbikos képviselőjelöltje és Vona Gábor pártelnök. A helyi rendezvényt előzetesen nem tartottuk hírértékűnek portálunkon, azonban utólag egy hozzánk eljutott hírről Tomcaték álszent támadásai miatt tudósítanunk kell. A ferencvárosi választási gyűlést levezető Novák Előd fél kilenckor azzal rekesztette be a fórumot, hogy az előadóknak indulniuk kell a közeli kórházba, meglátogatni a Zöld Párt megkéselt aktivistáját, akiről Szegedi Csanád beszédében már előtte szót ejtett. A három Jobbik-vezető szolidaritási látogatása rendben meg is történt.
Blogin csúsztat
Ennek ellenére este fél tizenegykor a Bombagyárra olyan bejegyzést rakott fel a Tomcatnek megélhetési szempontból lekötelezett Blogin, melyben elmarasztalja a Jobbikot: „elvártam volna, hogy legalább magánlevélben jobbulást kívánjanak bármelyik nemzeti érzelmű csoport sérültjének, de éppen úgy nem tették meg ezt, mind a többi párt”. Ez persze igaz, csak „nem bontotta ki az igazság minden részletét” Blogin. Jóhiszeműen fogalmazva: ez még születhetett információhiányból is.
Tomcat sunyin hazudik
Polgár Tamás képviselőjelölt-jelölt úr ismét megfeledkezett arról, hogy ő már egy komoly politikus, ezért 0:39-kor beírt kommentjében nem túl kifinomultan fogalmazott: „egy nemzeti radikális párttól azért annyit elvártunk volna, hogy amikor egy méteres turulmadarat ábrázoló pólóban fetreng valaki a saját vérében, legalább annyit odahányjanak, hogy „jobbulást bazmeg”.” A féltékenységtől gyűlölködővé váló Tomcat Szegedi Csanád nevének leírását persze igyekszik mindig elkerülni, illetve egyszer álszent módon úgy tett, mintha nem is tudná azt: „egy Budapesten csaknem ismeretlen szegedi tagjáról” beszélt ellenfeleként, akit minden lobbija ellenére őhelyette indított a Jobbik.
Blog(adm)in nyíltan hazudik
A Tomcathez apa-komplexussal viszonyuló Blogin most azt írja, hogy a Jobbik etikai (fegyelmi) eljárást indít azon tagjai ellen, akik a megkéselt fiatalemberrel együtt plakátoltak a konkurens Zöld Pártnak. Régi nevén Blogadmin így demagógkodik: „mélységesen szánalmasnak tartom, hogy a Jobbik nevű törpepárt nagy pártként viselkedve már fenyeget, kizár és a pártfegyelem be nem tartása miatt büntet, éppen úgy, ahogyan azt a nemzetáruló pártok is teszik.” A Kuruc.info megkérdezte a hivatkozott Bana Tibor szentgotthárdi Jobbik-elnököt (az ő alapszervezetébe tartozik az egyik ilyen tag), aki cáfolta az értesülést. Ő bár jelezte tagjának, hogy értelemszerűen probléma lehet belőle, ha a Jobbik Alapszabályát megszegve egy más párt mellett kampányol (ráadásul induló jobbikos jelölttel szemben), de pont azt mondta neki, hogy igyekszik elsimítani az ügyet. Bana szerint a tragikus késelés miatt most el kéne tekinteni bármiféle szankciótól, amit egyébként tudomása szerint senki sem szorgalmaz. Portálunknak ugyanezt a véleményt fogalmazta meg Szegedi Csanád képviselőjelölt, ezúttal legalább annyira alelnökként is, megerősítve, hogy senki sem kezdeményezett eljárást az ügyben, még csak fel sem merült, azt a helyzetben ízléstelennek is tartaná.
Rákay Fülöp – Kuruc.info
Kapcsolódó: