A Hamász honvédő katonáival vívott tűzpárbajban életét vesztette a hatodik fegyveres zsidó is Gázában, négy bűntársa megsebesült. A 21 éves, Oroszországból bevándorolt izraelita háborús bűnös egy elitegység tagja volt, akárcsak a tegnap meghalt öt másik héber (4-en a Golani hadosztályból, plusz egy ejtőernyős tiszt), miközben eddig 70-80 megsebesült. A népirtók iskolát lőttek szét, több tucat kisgyereket szaggattak darabokra kedden. A palesztin gerillák lelőttek egy pilóta nélküli izraeli robotrepülőt.
A "bátor", az amerikai és európai adófizetőktől lopott pénzen állig felfegyverzett, illegális atommal és vegyifegyverekkel is rendelkező zsidó sereg, amely leginkább fegyvertelen civilek és kezdetlegesen felszerelt gerillák ellen szeret háborúzni ezerszeres fegyverzeti és hatalmas létszámfölényben, foszforbombákkal és gyengített urániummal is irtja, mészárolja a palesztinokat.
Ma egyebek közt egy ENSZ-iskolát semmisítettek meg, másodpercek alatt 30 őslakost pusztítva el, nagyobb részük gyerek volt. Azt hazudják, hogy lőttek rájuk....
A talmudisták által december 27-e óta kiirtott palesztinok száma túllépte a 600-at, közel 3 ezren megsebesültek, nagyon sokan nyomorékká válva, s a halottak nagy többsége(!), mintegy 75%-a a darabokra szaggatott  kisgyerek, asszony, civil.
A tömeggyilkos Izrael hazugságait már tegnap leleplezte egy gázai kórházban dolgozó norvég orvos, aki beszámolt az iszonyatos sérüléseket okozó foszforbombákról, az urániummal dúsított lövedékekről - amelyek rákot okoznak, hiszen radioaktívak - és arról, hogy a sebesültek jelentős része civil, alig vannak köztük Hamász-harcosok.
Kuruc.info - hírügynökségek