2018. április 21., szombat, Konrád, Zsombor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:36 Halálra ítélhetik Indiában a gyerekeket erőszakolókat15:13 Ittas svájci cserbenhagyót vettek őrizetbe Zalában14:49 Eltorlaszol egy négerbeeresztő hágót a francia Alpokban az Indentitás Generáció14:15 Idén néger migránsoknak és fajgyalázó magyaroknak tapsol a világ a kormány és az ön adóforintjainak hála14:08 Egy hét után kénytelenek voltak bevallani: ebolával fertőződhetett meg egy kutató Budapesten13:38 Z. Kárpát szerint választási rendellenességek sokasága vezetett a kétharmadig13:20 Észak-Korea uralkodója megunta: felfüggeszti nukleáris kísérleteit és rakétatesztjeit13:11 Előzetesben a Székesfehérváron légpuskával lövöldöző férfi - öt embert vett célba, büntetett előéletű12:57 Balesetben meghalt egy kilencéves kisfiú Ónodnál12:20 Egy likudista elvenné Natalie Portman izraeli állampolgárságát, mert a színésznőnek nem tetszik az aktuális gázai öldöklés11:56 Nem muszáj tűrni a reklámokat: a német legfelsőbb bíróság szerint legális az Adblock Plus11:29 Románia bevallottan haszonlesésből helyezné át nagykövetségét Jeruzsálembe - Johannis elnök még ellenzi11:05 Váratlan válaszokkal is készül Irán az atomprogram-megállapodás Trump általi felrúgására10:36 Tavaly elhunyt balatonboglári pincészetalapító nyerte el a Borászok Borásza címet10:19 Nyaraljon Székelyvarságon, a Székelyföld szívében, a Hargita tövében! (x)
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország ::

A 11 éves kisfiút különös kegyetlenséggel ölték meg nevelőapja barátnőjének segítségével

Megtalálták az eltűnt 11 éves kisfiú holttestét. Úgy tudni, a gyermeket agyonverték. A rendőrség a kisfiú nevelőapjának barátnőjét és két hajléktalant gyanúsít a bestiális gyilkossággal.
Megtalálták annak a 11 éves kisfiúnak a holttestét, aki öt nappal ezelőtt Kaposváron, az egyik bevásárlóközpont melletti játszótérről tűnt el egy bejelentés szerint. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton délután kettő órakor sajtótájékoztatót tartott az ügyben, ahol elhangzott: a 11 éves Szita Bencét előre eltervelten, különös kegyetlenséggel ölték meg. A rendőrség három embert, a fiú nevelőapjának barátnőjét és két hajléktalan férfit gyanúsít a gyilkossággal a részleges beismerő vallomások alapján. A 47 éves Polcz Erika, az 57 éves B. József és a 41 éves K. József jelenleg bűnügyi őrizetben van.
A gyilkosság részletei nem tisztázottak, biztos azonban, hogy az elkövetéshez ásót és kést is használtak. A gyilkosok az áldozat kisfiú közvetlen környezetéből kerültek ki, az indítékok egyelőre nem ismertek.
A rendőrség által tartott sajtótájékoztatón Piros Attila dandártábornok (Somogy megyei Rendőr-főkapitányság) elmondta: a keresés során egy idő után már bizonyossá vált, hogy a 11 éves fiú testét fogják már csak megtalálni. Tájékoztatása szerint elsőként Kaposvártól a délkeleti irányba fekvő községek térségében található erdős területeken kezdték a kutatást, ahol meg is találták a megásott sírt, vérmaradványokat, szövetdarabokat, ám az elhalt személyt nem. "A következő terepszakaszon okkal vélelmeztük már, hogy a gyermek ott található" - mondta Piros Attila.
Zoom
Vérfagyasztó: a gyilkosok által Bencének megásott sírgödör
Több mint félszáz rendőr dolgozott azon, hogy előkerüljön a gyermek, számtalan bejelentést kaptak, amit igyekeztek ellenőrizni, még Budapestről is érkezett visszajelzés, hogy látták a gyereket. A nyomozást nehezítette, hogy az elkövetők révén több valótlan tanúvallomás érkezett, melyek tisztázása rengeteg időbe telt.
Azóta a kisfiú egyik női rokona - pontosabban nevelőapjának élettársa - és két kaposvári hajléktalan került a rendőrség kezére, a kihallgatások első része lezárult, részben - ugyan egymásra terhelően -, de részleges beismerő vallomást tettek.
"Megvan az ásó és a kés" - mondta a dandártábornok, aki szerint családon belüli, előre eltervezett módon, különös kegyetlenséggel végrehajtott bűncselekményről van szó. Tájékoztatása szerint az elkövetői kör nem bővül tovább.
(Sonline - Ma.hu - MTI nyomán)
1. frissítés: olvasóink beazonosították a gyilkos némbert
Polcz Erika, 47 éves kaposvári lakos. Az anyának nem nevezhető gyilkos ösztönlény iwiwes adatlapja itt érhető el.
Zoom

2. frissítés: A HírTV összefoglalója és a rendőrségi sajtótájékoztató felvétele
3. frissítés: A nevelőapa megrázó nyilatkozata és a gyilkos ringyó Bencét elcsaló mondatai

Vasárnapi frissítések:
1. frissítés: Polcz Erika 200 ezer forintot ígérhetett a csöveseknek - nincs ésszerű ok a brutális gyilkosságra
A Kapospont információi szerint Polcz Erika 200 ezer forintot ígért a két hajléktalan férfinak, ha elteszik láb alól a gyermeket. A szerepek még nem tisztázódtak. Mindhárom gyanúsított vallomást tett, de egymást vádolják a gyilkosság elkövetésével.
Úgy tudni, a két férfi azt állítja, hogy a nő ölte meg a gyermeket, őket csak arra kérte, hogy a gyilkosság után tüntessék el. A nő ezt tagadja. Elmeorvos szakértő vizsgálja az állapotát, mert nem találni olyan ésszerű okot, ami a gyilkossághoz vezethetett volna.
A Kapospont szerint a nevelőanya előző párkapcsolata felbomlóban volt, új életet akart kezdeni. Állítólag ebben akadályozta a kisfiú. Információik szerint őt okolta azért, hogy nem tud az idősebb gyermekeivel együtt lenni. Nem kizárt, hogy Bencén állt bosszút a tönkrement kapcsolatáért.
A Híradó összefoglalója:
2. frissítés: A nagymama szerint a fiú sokszor panaszkodott arra, hogy Polcz Erika "kötözködik" vele - előzetesben a gyilkos banda
Vezetőszáron, összebilincselt lábakkal vitték a rendőrök a bíróságra, majd onnan a börtönbe a 47 éves Polcz Erikát, akit felbujtással gyanúsít a rendőrség. Két hajléktalan férfit pedig azzal gyanúsítanak, hogy egyikük követte el a gyilkosságot, másikuk pedig megásta a kisfiú sírját.
A bíróság elrendelte mindhármuk előzetes letartóztatását.
A Duna Híradó úgy tudja, az egyik hajléktalan férfi október elején szabadult a börtönből. A Híradó kérdésére, hogy ő ölte meg a kisfiút, nemmel válaszolt.
A gyanú szerint hétfőn ölték meg a 11 éves fiút, akit Polcz Erika, vagyis nevelőapja élettársa csalt Kaposvárra.
A rendőrök korábban azt mondták, hogy a szerepeket még tisztázniuk kell. A gyanúsítottak ugyanis egyelőre próbálják magukat menteni, és a többieket vádolni a gyilkossággal.
A fiú féltestvérének barátja azt mondta: semmi jel nem utalt a rossz viszonyra. "Teljesen jó kapcsolatuk volt, jól kijöttek, szerették egymást (...). Teljes mértékben szerették, elviselték, segítették egymást"- mondta Szommer Szabolcs.
A fiú nagymamájának azonban Bence gyakran panaszkodott Polcz Erikára. "Nem ütötte, nem verte Erika, szóval ilyesmiről szó sincs, csak Bence sokszor mondta, hogy az Erika kötekedik vele most, nem tudom, hogy ezt hogy értette”.
Felsőmocsoládon közben sokan gyertyát vittek ahhoz a házhoz, ahol Szita Bence lakott, de gyertyát gyújtottak a kaposváriak annál a játszótérnél is, ahol Polcz Erika eredeti bejelentése szerint eltűnt a fiú. Később kiderült, hogy a nő hazudott a rendőröknek.
A megemlékezésen több százan voltak, köztük sok gyerekes család.
Szita Bence halála nem csak a város lakóit döbbentette meg
Az interneten külön oldalt hoztak létre, amelyen a gyilkossággal gyanúsított nőnek lehet üzenni. Szombat délután óta szinte percenként érkeznek a beírások. Vannak, akik életfogytiglani börtönbüntetést, mások a nő megkínzását, sőt halálát követelik.
A Jobbik közleményt adott ki, ebben azt írják, ismét erős társadalmi igény mutatkozik a halálbüntetés visszaállítására, ezért javasolják, hogy a politikai szereplők társadalmi vita keretén belül vizsgálják meg ennek lehetőségét.
(Duna Híradó nyomán)
Korábban írtuk: A Kapospont úgy tudja: az 5 napja eltűnt 11 éves Bence holttestére egy Kaposvárhoz közeli erdőben találtak rá.
Információik szerint a fiút ásóval bántalmazták. Úgy tudni: a nevelőanya az eltűnés után, még hétfőn jelentette, hogy ellopták a kocsijukat, amit a rendőrség kedden meg is talált. A benne ülők azt állították, nem lopták az autót, úgy kapták azt. Információik szerint vérnyomokat is talált a rendőrség. Ezért vettek csütörtökön DNS-mintát az édesanyától. A Kapospont szerint: a rendőrség három embert vett őrizetbe. Információinkat nem erősítették meg.
Jelenleg a helyszínen halottszemle zajlik. Ezt az információt sem erősítette meg a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság. Szombaton délután kettő órakor sajtótájékoztatót tartanak az ügyben.
Frissítés: Egy temető széli gödörben áshatták el Bencét - a megrendült nevelőapa nem tud nyilatkozni
Délelőtt a rendőrök lezárták azt a településrészt, ahol megtalálták a kisfiú holtesttét - állítólag a temető szélén egy gödörben ásták el. A rendőrök egy mentőt kértek a helyszínre a vizsgálat közben, még nem tudni, hogy miért.
A Kapospont telefonon hívta fel Bence nevelőapját, Gyöngyi Sándort, aki megrendülten, elcsukló hangon nyilatkozott arról, hogy a nyomozók valóban rossz hírt hoztak neki, többet azonban nem tudott mondani.
A Sonline információi szerint is lezárta a rendőrség szombaton délelőtt a Fészerlaknak nevezett településrészre vezető utat, csak az ott lakókat engedték be. Több egyen- és civil ruhás rendőrt lehetett látni a környéken, hivatalosan egyelőre senki nem nyilatkozik az ügyben.
– Nem mehetnek tovább! – hangzott az egyértelmű felszólítás. Egy rendőrautó és két rendőr állta el a közlekedők útját, kizárólag azok juthattak be a kora délelőtti órákban Fészerlakra, akik felmutatták igazolványukat, és lakcímkártyájukat.
Előzmények:


Hozzászólások ( hozzászólás)

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready