Bezár!
2020. július 7., kedd, Apollónia, Bódog napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:38 Toroczkai: ne csak a zsinagóga kapjon rendőri védelmet, hanem a Horthy-szobor is!14:25 Ha egyszer egy "üzlet" beindul…13:54 Életfogytiglani kényszermunka helyett ez a szörnyeteg is megússza majd egy enyhe büntetéssel13:34 12 év alatti lányt csábított el egy 35 éves férfi13:17 "Fuck you, magyarski!" - A Szegedi Törvényszék túl szigorúnak ítélte a Röszkénél áttörő vadak büntetését13:06 Ismét vesztegzár alá került Ausztrália második legnagyobb városa12:52 "Ungváry Krisztián titkos élete" - már megint megpróbálja túlnácizni a zsidókat a jobboldalinak hazudott Fidesz12:26 Ferencvárosban is széthullott a baloldali szivárványkoalíció12:11 Nagyon távoli még a közösségi immunitás egy nagyszabású spanyol kutatás szerint11:27 Napi National Geographic: Majomlagzi Matters11:10 Hamis és rossz minőségű "egészségügyi védőfelszerelést" találtak két kamionban10:53 Egy nemzet végórái - néger milíciák a Ku Klux Klan egykori "szívében"10:43 Románia kibővítette a "zöld zónába" sorolt országok listáját10:28 Több mint egymillió embert evakuálnak egy japán szigeten09:59 Bubópestis miatt vezettek be óvintézkedéseket Észak-Kínában
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Extra ::

Orbán évértékelőjének díszvendége: Juhász Előd válogatott besúgó

Reklám

Országos találgatást indított el Orbán Viktor, amikor évértékelő beszédében a következőket mondta: "És bár a visszaélésekben jeleskedők falkáit is naponta elverjük az ablakunk alól, még mindig vannak olyanok, akik vörös alsóneműjüket narancssárgára cserélték, és úgy viselik gondosan, hogy az kilátszódjon a nadrág alól. Az ellenük folytatott küzdelem még hosszú ideig ad majd munkát nekünk."
Rácuppant a témára a Zsindex is: kik lehetnek azok a Fidesz közelében található képmutató emberek, akik korábban az MSZP-t támogatták, miért pont most célozgatott a belső ellenség egy újabb csoportjára a miniszterelnök? 
Nem a pártos találgatással szeretnénk folytatni, tessék átnézni a volt MSZMP-tagkönyvvel rendelkezők listáját Pintér Sándortól Martonyi Jánosig, Matolcsytól a főtanácsadójáig, a besúgó Kopátsy Sándorig. Nem szólva a volt állambiztonsági főtisztek köréről, akik ma is tovább szolgálnak, például Pintér miniszteri kabinetjében Tasnádi Lászlótól (tavaly novemberi haláláig) Kocsis Kálmánig. Hogy a tábornok- és alkotmánybíró-csináló Felkai-maffiáról ne is szóljunk, ami kiteszi az ellenzéki Rényi- és Hanák maffia dupláját.
Annál inkább csodálkozunk viszont azon, hogy senki sem vette észre - Lázár János ellenőrző szolgálata sem -, kik voltak azok a "díszvendégek", akiket Orbánék meghívtak a kiemelt eseményre, és fókuszba ültettek. Az MTV híradója február 22-i 19:30-as kiadásában fedeztük fel például ennek a fiatal demokratának a közeli arcképét. Tessék csak jól megnézni: honnan is ismerik?

Segítünk. A szürke hétköznapokon így mutatkozik:

A Zsindex 2011. augusztus 14-én különkiadással ünnepelte:

 
Igen, innen könnyű a megfejtés. Ez az 1938-ban született, ma is széles körben "melegen ajánlott" zenei szerkesztő, műsorvezető valóban Juhász Előd. 
1963-ban kezdett dolgozni a Magyar Rádió Zenei Főosztályán. 1977- től 25 évig élt a Zeneközelben című sorozata. 1981-től a Magyar Televízióban szerkesztő, főmunkatárs, főként a "Zenebutik-Zenehíd" sorozat kötődött a nevéhez húsz éven át. Aztán a Satelit TV-n és a Hír TV-n tűnt fel. 2011. augusztusától nem másutt, mint a Katolikus Rádióban, a hívő hallgatóknak van rá szükségük, s a fiatal demokrata újra adásban van Zeneközelben címmel. 
De Orbán nem ezért szereti. A miniszterelnök káderpolitikájában az a megbízható, akinek múltjában fellelhetők a kommunista és állambiztonsági gyökerek, s plusz pontot jelent a cigány és/vagy zsidó beütés. Az utóbbiakat különösen jól lehet kirakatba tenni és mutogatni. A homoszexualitás és a szabadkőművesség sem akadály. Sőt! 
Juhász Előd pompás példa. (Bár nem az egyetlen az évértékelőn.) Szorítkozzunk legerősebb oldalának tényeire. 
Már 1966-ban - 28 éves korában - beszervezte a BM III/I. Csoportfőnöksége, a hírszerzés. Beszervező tisztje Viczián Pál őrnagy volt. Hazafias alapon, "Jávor Endre" fedőnéven vállalta a feladatokat a rendszerhez lojális értelmiségiek kategóriájába sorolva.

 
1970-ben átvette az elhárítás, a III/II-2-a alosztálya, amely az NSZK és Ausztria hírszerzésével szemben dolgozott, különös tekintettel a követségekre. Soós János rendőr százados volt a kapcsolattartó tisztje. Innen később átirányították a III/II-1-b alosztályra, amely az USA és egyes Latin-Amerikai országok hírszerzésével szemben végzett elhárítást. 
1984-ben találta meg igazi helyét a politikai rendőrségen, a belső reakció elhárítását végző III/III-5 osztály hálózatában, amely a kiemelt kulturális (televízió, rádió, újságok), oktatási és tudományos objektumok rendszerellenes elemei ellen harcolt.
Ebben az időszakban Juhász Előd műsoraiban a leggyakrabban használt szövegfordulatok : "ez nacionalizmus", "ez magyarkodás", "ez antiszemitizmus”.
Állambiztonsági nyilvántartó kartonja lezáratlan, irattárazatlan, ez azt jelenti, hogy egészen 1990-ig foglalkoztatták azok, akiket szolgált. Erre utal a nyilvántartási kategória kódja is: a 04, ami a foglalkoztatott élő hálózatot takarta. 
Hát ez a fiatal demokrata, a magyar nép őszinte fia kell Orbánnak díszvendégként az évértékelőjére. Juhász Elődnek melege van, de nem alszik, tapsol, ám nem oszt, s nem szoroz a vörösre narancssárga alsót húzó kétkulacsos karrieristák között. S mégis oly jellemző. Kellenek a példaképek. S a tv-híradó ki is emeli, mintha kedvében akarna járni „Nádasdy” ügynöknek: Böröcz István vezérigazgatónak.
Mert természetesen tudják a vazallusok: Orbán nem akarja az ügynökügyek törvényes tisztázását. Folyamatosan hazudik, amint a környezete is. Tavaly május 15-ig ígérte a Nemzeti Emlékezet Bizottságának megalakítását, Pintér az év végéig. 
Visszaesett és pang az állambiztonsági múlt intézményes feltárása. A katolikus egyház például kecskére bízta a káposztát, Kiss-Rigó László püspökre, volt besúgóra.

Alakul az új besúgó hálózat, Lázár ehhez is ért. Orbán pedig rátett egy lapáttal a nehezékre amikor egy, a kutatók zaklatására és akadályozására alapított vízfej hatóságot hozott létre, s élére miniszteri rangban (!), miniszteri fizetéssel a lárvaarcú, feminin-buzoid szabadkőművest, Péterfalvi Attilát állította. Sólyom egykori kedvence, Majtényi volt bajtársa mára szellemi prostituált lett, még a „más kultúrájú” SZDSZ is megtagadta. (A fartúró első dolga volt, hogy 435 ezer forintért egyedi rendszámot rendeljen hivatali BMW-jére: NAIH-01. Így feltűnőbben lehet villogni a homokbányák környékén.) 

 
Jegyezzék meg: NAIH=Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság. Ügynöktörvény nem kell, sajtószabadság se, de kellett ez a flancos gittegylet a megszorítások között vergődő tisztes adófizetőknek.
S ilyen mindenre kapható „fiatal demokratákra” van szüksége Orbánnak alávaló szerepekre. De azért megtévesztő mindez azoknak, akik nem látnak a színfalak mögé. Csak a díszemelvényre. S tapsolnak és tapsolnak év elején és év végén az ájtatos farizeusok olcsó színjátékának. Még húsz ilyen év, s visszajön az új „demokratikus” ÁVH, amelynek vörös alsója fölött már ma jól látszik a ráhúzott narancssárga jéger gatya. 
Kuruc.info
Kapcsolódó:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready