A Heol úgy tudja, kábítószert fogyasztott az a férfi, aki péntek este Füzesabonyban előbb hatéves fiát, aztán magát szurkálta össze. A kisfiú belehalt sérüléseibe.
Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a heol.hu-nak elmondta: pénteken este nyolc óra előtt pár perccel érkezett a bejelentés a megyei rendőr-főkapitányságra. A bejelentő elmondta, hogy Füzesabonyban a Baross Gábor úton, a járdán egy középkorú férfi - a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján - a vele lévő fiát, majd saját magát is többször megszúrta.
A mentőszolgálat munkatársai a két sérültet kórházba szállították. A 6 éves gyermek az egészségügyi intézményben életét vesztette. A lap információi szerint az "apán" életmentő műtétet hajtottak végre az éjszaka.
A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást, tájékoztatott a Heves megyei rendőrségi sajtószóvivő. Soltész Bálint hozzátette: a férfi őrizetben van.
A heol.hu úgy tudja, az apa és fia nem Füzesabonyban élt. Valamelyik környékbeli falu lakói lehettek. Értesüléseik szerint a szurkáló férfi szörnyű tette előtt kábítószert fogyaszthatott. Meg nem erősített információik szerint a lakásán is találtak drogozásra utaló nyomokat a helyszínelők.
Frissítés: Olvasóink információja szerint mezőtárkányi cigány a gyerekgyilkos
Amit tudni kell erről a nyomorult drogos cigányról: agresszív állat, többször volt büntetve különböző erőszakos bűncselekményekért, legutóbb 7 évet ült, mezőtárkányi lakos, "művészneve": Nagy KO - írja olvasónk.
A gyerekgyilkos cigány neve Turó Norbert, adatlapja ide kattintva tekinthető meg.
Zoom
Egyetértünk a televízióval...
Korábban írtuk: Leszúrta fiát egy férfi péntek este Füzesabonyban, a hatéves gyerek belehalt sérüléseibe - közölte a rendőrség a police.hu oldalon.
A férfi a nyílt utcán először a fiát, majd saját magát is többször megszúrta. A hatéves gyerek a kórházban vesztette életét.
A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben.
(Heol - MTI nyomán)
Kapcsolódó: