Bezár!
2019. augusztus 18., vasárnap, Ilona, Lenke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:31 Hongkong: hetek óta nem vonultak ilyen hatalmas tömegek a kínai stílusú elnyomás ellen21:07 És mi van Mózessel?20:44 Felgyújtották Patkó Bandi több száz éves, legendás fáját20:23 Két ember rekedt a legmélyebb lengyelországi barlangrendszerben - a mentőakció akár hetekig is tarthat20:07 Európai parlamenti képviselők tiltanák be a trófeavadászatot19:38 Halálra gázolt egy kerékpárost a villamos Budapesten19:26 Tűz ütött ki egy újpesti gyorsétteremben18:48 Szeretetből irtotta ki családját egy orosz tinédzser18:36 Edge késélező - borotvaéles pengék szemvillanás alatt, most csak 4990 Ft (x)18:19 Megbokrosodott lovak miatt hatan megsérültek a szajoli fogathajtó versenyen 18:06 Mi, a barmok17:43 A jövő héten is sok lesz a napsütés17:26 15 éves a Harcos márka - nyári újdonságok (x)17:17 Halálos baleset miatt lezárták a 82-es főutat Gyulafirátót és Eplény között16:58 Leszboszra akart eljutni 330 illegális
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus ::

Magukat a cigány gárda tagjainak valló rendezők rugdosták a buzifesztet megállító vármegyés hazafit

Reklám

Sz. László, a székesfehérvári HVIM oszlopos tagja, az Atilla Király Akadémia hallgatója, hagyományőrző huszár egyedüliként megállított egy vonaglókamiont bátor akciójával, ezzel az egész buzifelvonulás is legalább negyedóráig állt, borsot törve a szervezők orra alá. A deviánsok menetét biztosító, magukat a cigány gárda tagjaiként azonosító rendezők bestiális módon, háromszoros túlerőben rátámadtak, földre kerülése után is bántalmazták.
Zoom
Felmerül, hogy tettüket faji alapon követték el, tekintve, hogy "geci magyar" felkiáltás is elhangzott a szemtanúk szerint, miközben ütötték. Az indokolatlanul agresszív cselekedetük a felvonulók között is megdöbbenést váltott ki, hiszen egyrészről látszott, hogy az egyébként senkinek sem ártó hazafit a földre kerülése után is bántalmazzák, másrészről félő volt, hogy lelökik.
A rendőrség számíthat a feljelentésre, amiért a hazafit bántalmazó "rendezőket" nem állították elő, csak Sz. Lászlót (őt viszont teljesen indokolatlanul, 72 órára).
Videó az aljasságról (még az Origó is "Túlkapás a Pride-on?" címen tette közzé):
Ezzel a nemtelen tettükkel a "cigány gárdisták" kivívták az egész Nemzeti Ellenállás bosszúját, ezért a HVIM 50-100 ezer Ft/elkövető pénzjutalommal díjazza azokat, akik hiteles információval tudnak szolgálni az elkövetők kilétét illetően. Szeretnének velük tisztázni néhány kérdést az üggyel kapcsolatosan...
Ide kattintva kérik elküldeni az információkat: név, lakcím, telefonszám, munkahely, facebookos adatlap linkje. Kérjük, hogy mindenki terjessze, ahol csak tudja a felhívást! Osszuk meg, és tetszikeljük Facebookon, küldjük el ismerősöknek!
Képsorozat Sz. László bátor akciójáról és az elkövetőkről:
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Cigány gárdista 1. - 100 000 Ft-os jutalom érte: legagresszívebb, ő rúgta meg többször is a földön (ahogy a fenti videón is látszik)
Zoom
Zoom
Cigány gárdista 2. - 50 000 Ft-os jutalom jár érte
Zoom
Zoom
Cigány gárdista 3. - 50 000 Ft-os jutalom jár érte
Zoom
(Deres.tv nyomán)
Frissítés: Megvan az első magyargyűlölő
A hazafit rugdosó cigánybűnöző neve Lakatos Richárd. Szigetszentmiklóson él. Facebook-adatlapja még ugyan elérhető, de fényképeit már leszedte, ismerőseit kitörölte/levédte. A myVIP-ről - ahol többször hencegett azon, milyen optimális helyzet az, hogy a magyarok eltartják a cigányokat - már eltávolította profilját. A képen apjával, Lakatos Tiborral látható.
Zoom
Most már a szemébe nézhetünk
Akit nem győz meg az egyértelmű hasonlóság, vessen egy pillantást a karkötőjére.
(Kuruc.info)
2. frissítés: A vérdíj hírére a buziőrség kénytelen volt begyűjteni a hazafit leteperő férgeket
Csoportos garázdaság miatt indítottak ellenük látszatintézkedést, és indítványozták - nyilván testi épségük védelme érdekében - előzetes letartóztatásukat is. Öt normalitáspárti ellen is eljárást indítottak a Pintér-legények, alább olvasható közleményük.
A Szivárvány Misszió Alapvítvány 2014. július 5-én megtartott rendezvényével kapcsolatban a rendőrség két eseményhez köthetően hajtott végre előállításokat.
A Budapest VI., Oktogon térnél történt eseménnyel kapcsolatban a kamionra felmászó férfit 2014. július 5-én a helyszínről előállították, ellene - szabálysértési őrizetbe vétele mellett - a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága rendzavarás elkövetése miatt szabálysértési eljárást indított. A férfi bíróság elé állítását a rendőrség kezdeményezte.
A férfi sérelmére elkövetett cselekménnyel kapcsolatban a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának munkatársai azonosították és 2014. július 7-én elfogták a gyanúsítottakat. A 23 éves és a 37 éves budapesti, valamint a 39 éves alsónánai férfi ellen őrizetbe vételük mellett indult eljárás csoportos garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt. A rendőrség előterjesztést tesz előzetes letartóztatásuk indítványozására.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága rendzavarás elkövetése miatt szabálysértési eljárást indított- szabadlábon hagyása mellett - egy 25 éves férfival szemben, aki a Budapest XIV., Hősök terénél felállított kordont 2014. július 5-én átugrotta és szitkozódott. A férfit a helyszínről előállították.
A Budapest XIV., Hősök terénél történt kordonbontással kapcsolatban a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának munkatársai azonosítottak és 2014. július 7-én elfogtak egy 35 éves szigetszentmiklósi, valamint egy 22 éves, és egy 33 éves budapesti férfit. Velük szemben őrizetbe vételük mellett indult eljárás csoportos garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt. A rendőrség előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk indítványozására.
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready