Bezár!
2021. május 11., kedd, Ferenc napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:37 Izraeli-gázai konfliktus: zsidó oldalon 2 halott van, a palesztinokén 2615:13 Horvátországban próbarendezvényeken tesztelik a vírus terjedését az oltottak és gyógyultak körében14:54 Tigrissel menekült a rendőrök elől Victor Hugo Texasban14:13 Homoszexuálisokat áldoztatnának egyes német papok - vajon megtehetik kánonjogi következmények nélkül?13:41 Az Arab Liga főtitkára elítélte az izraeli légicsapásokat, az ENSZ aggodalmát fejezte ki13:16 "Ma megölök egy csomó szemetet" - írta a tatárföldi mészáros, akit amúgy rendes gyereknek ismertek12:56 Romániában felhatalmazták a gyógyszertárakat az antigén gyorstesztek elvégzésére12:37 Pfizer-túladagolás: "fáj a fejem, fáradt vagyok és nagyon megijedtem, de azért élek"12:11 Tavaly alig mentek nyaralni az osztrákok, de idén bepótolnák11:38 Szállodaszövetség-elnök: senkit sem fognak beengedni igazolvány nélkül11:18 Szabó Tímea még mindig várja a bocsánatkérést, amiért azt írták róla, hogy Lendvai és egy kullancs DNS-éből hozták létre10:46 A Mi Hazánk költségvetési csalás gyanúja miatt feljelenti a védettségi igazolványt gyártó céget10:28 KSH: áprilisban 5,1 százalékos volt az infláció09:26 99 beteg halt meg, 493-mal nőtt a fertőzöttek száma08:57 Visszavonulót fújt az újbudai szivárványkoalíció az ingatlankiárusításokból
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország ::

Novák Előd az Országházban nem mondott el mindent idősebb Antall József sötét múltjáról

Tegnap az Országgyűlésben idősb Antall József halálának 40. évfordulójára is emlékeztek. Novák Előd fölszólalásában azt mondta, hogy id. Antall József nagyszerűen együtt tudott élni az 1945 utáni kommunista rendszerrel, mire a parlamenti patkó jobb- és baloldaláról egyaránt igyekeztek lehurrogni. Az ülést levezető Latorcai János pedig még a jobbikos politikus történelmi ismereteit is megkérdőjelezte. Pedig Novák Előd nem is említette id. Antall József legnagyobb bűnét: egyik legfontosabb kivitelezője volt a hazai németség elűzésének.

id. Antall József
Novák Elődnek, a Jobbik alelnökének "A halottról igazat vagy semmit" címet viselő tegnapi parlamenti fölszólalása a patkó mindkét oldalán - tehát a szoclib és a fideszes szektorban egyaránt - ellenszenves megnyilvánulásokat váltott ki. Pedig a politikus csak idősb Antall József simulékonyságáról, a kommunistákkal való jó együttműködéséről beszélt. Az ülésteremben jelenlevő posztkommunisták, tehát a hajdani gyilkosok, padláslesöprők, akasztatók szellemi és anyagi örökösei még ki is vonultak az öregebb Antallt bíráló visszafogott szavak hallatára. A piócák exodusával nincs is semmi gondunk, csak azzal, hogy rövid idő után visszaszivárogtak. Az ülést levezető Latorcai János a jobbikos politikus beszéde után az elhangzottakhoz érdekes kommentárt fűzött: Novák Előd nem ismeri, vagy nem teljesen ismeri az általa bírált idősb Antall Józseffel kapcsolatos tényeket.
Latorcai Jánosnak némileg igaza van, mert Novák Előd a rendelkezésére álló rövid megszólalása idő alatt valóban nem sorolta föl Antall József politikai pályafutásának összes visszatetsző cselekedetét, így a hazai németség közel hét évtizeddel ezelőtti elűzésének folyamatában vállalt gyalázatos szerepét sem. Az igazsághoz hozzátartozik az a szemérmesen elhallgatott tény, hogy 1945 tavaszától a Magyarország fölött basáskodó Szövetségi Ellenőrző Bizottság (SZEB) eleinte nem kívánta deportálni a hazai németség százezreit, s erre a "magyar" politikai vezetést nem is utasították.
Zoom
Német család a deportáló vonatra várva
A németek deportálását vagy elűzését (a német történelemírásban a finomkodó és félrevezető "kitelepítés" helyett a "Vertreibung", azaz "kiűzés" fogalmat használják - H. J.) 1945-ben nem a megszálló szovjetek, nem is a vegyes összetételű SZEB szorgalmazta, hanem a Debrecenben 1944. december 22-én megalakult Ideiglenes Nemzeti Kormány. A szovjeteket kiszolgáló Ideiglenes Nemzeti Kormányon belül leginkább Gyöngyösi János külügyminiszter, az elmúlt két évtized folyamán szinte "szentté" avatott hajdani OGPU ügynök, Nagy Imre, aki Vologya fedőnéven jelentett a szovjet titkosszolgálatnak, és Nagy Ferenc volt a hazai németség elűzésének leghangosabb követelője.
Nagy Imre belügyminiszter irányításával a Belügyminisztérium 1945 májusában fölállította a cinikus módon Népgondozó (sic!) Hivatalnak nevezett intézményt, amelynek elsőrendű feladata a magyarországi németség deportálása volt. Láss csodát, a hírhedt Népgondozó Hivatal élére idősb Antall Józsefet állították az elsősorban a moszkvai emigrációból a szovjet tankok fedezékében visszasompolygó kommunista zsidók. Az Antall József irányította Népgondozó Hivatal "jóvoltából" a legaljasabb és legkegyetlenebb módon, nemzedékek munkáját egyetlen batyuba összezsugorítva (Nagy Ferenc hírhedt mondása alapján - H. J.) kiűzte a németség tekintélyes részét Magyarországról. Elűzték a történelmi Magyarországot, s azon belül Budapestet fölépítő Lechner Ödön, Hauszmann Alajos, Feszl Frigyes, Hild József, Pfaff Ferenc, Schulek Frigyes és Ybl Miklós magyarrá vált német népét.
Zoom
"Isten veled, hazánk!"
Id. Antall József, Nagy Imre és Nagy Ferenc mellett a hazai németség százezrei kiűzésének további szorgalmazója és kivitelezője a "palástos hóhér" jelzővel is illetett, az előbbieknél nem kevésbé gazember kaméleon Tildy Zoltán volt, akinek "hősiességét" emléktábla is hirdeti egykori lakóházán, a Budapest, II. kerületi Keleti Károly utcában.
Latorcai János a történelmi tudatlanságáról tanúskodó kommentárjai előtt jobban tenné, ha elolvasná a vonatkozó szakirodalmat, például Tóth Ágnes történésznek (nem német származású - H. J.) a '90-es években megjelent Telepítések Magyarországon 1945-1948 között című kitűnő alapművét. Ebben a könyvben lehet olvasni a többi között id. Antall József dicstelen szerepéről is.
Végül ide kell idézni zsidómentéséért a jeruzsálemi Jád Vásém Holokauszt Emlékközpontban emléktáblával és faültetéssel megtisztelt id. Antall Józsefnek a hazai németség deportálása előtt mondott hírhedt megnyilatkozását: "Nemzetpolitikai szempontból nem kétséges, hogy Magyarországnak érdeke: minél nagyobb számban hagyják el (sic!) a németek az országot. Soha nem lesz ilyen alkalom, hogy megszabaduljunk a németektől."
Hering József - Kuruc.info
Frissítés: Nem kell azon elmélkedni, hogy Magyarországnak lesz-e valaha zsidó miniszterelnöke
Üdv Kurucok!
A fenti cikkhez szeretnék kiegészítést tenni.
Ebben a Kuruc.infón korábban megjelent cikkben Antall József miniszterelnök a somogyi Kötcsén elődei hazafiságáról beszélt, s arról, hogy bár katolikusok voltak, ökumenikus szellem uralkodott a családban. (Ahol volt zsidó is: a miniszterelnök anyai nagyapja, Szűcs István, aki 1867-ben született házasságon kívül, egy zsidó hajadon és egy egyházi férfiú - a nagybácsi szerepében feltűnő piarista szerzetes tanár a váci gimnáziumból - törvénytelen gyermekeként.)
A Wikipédia szerint dr. Szücs István (Frankl Mózes, 1867 – 1953) Antall József miniszterelnök anyai nagyapja. Frankl Hermann (Károly) korcsmáros és Steiner Katalin gyermekeként született Szirákon. Gyermekkorában katolizált (Frankl István). 1901-ben nevét Szücs Istvánra változtatta.
Idősebb Antall József 1923-ban megnősült, felesége Szűcs Irén.
Amikor tehát idősebb Antall József zsidókat mentett, és ezért Jad Vasem-emléktáblát kapott, az nem pusztán felebaráti szeretetből történt, hanem felesége, valamint felesége családja révén személyes érintettség okán.
Ezen kívül nem kell azon elmélkedni, hogy Magyarországnak lesz-e valaha zsidó miniszterelnöke, mert már volt ifjabb Antall József személyében. (Illetve azt is tudjuk, hogy Orbán Viktor apja szintén kóser, erről bővebben itt: Zsidó származásáról beszélt Orbán Viktor egy francia lapnak - a "magyar" sajtó persze elhallgatja - a szerk.)
Ezekről szintén nem szeretnek beszélni a megmondóemberek.
Üdvözlettel
Hidra
Kapcsolódó:

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready