Két nappal azután, hogy a közvélemény megismerhette, a Fidesz – Kubatov Gábor vezetésével és a pénzhamisító Veress Áron közreműködésével – hogyan gyűjti törvénytelenül a választópolgárok adatait, a Kubatov-listák gyakorlati alkalmazására újabb bizonyítékokat kaptunk - olvasható a Jobbik közleményében.
A nemzeti párt szerint egyrészt több sajtótermék is beszámolt arról, hogy látták Veszprémben Kubatov Gábort és embereit ki tudja, milyen személyes adatokat tartalmazó dossziékkal, másrészt tény, az egyik szavazókörében a fideszes delegált saját adatbázisában rögzítette azokat a személyes adatokat, hogy ki jelent már meg a szavazáson és ki nem. A Jobbik delegáltja, Számfira Balázs kezdeményezésére a szavazatszámláló bizottság a törvényszegő fideszes delegáltat kizárta.
A Jobbik felszólítja a kormánypártot, hogy fejezze be folyamatos törvénysértését, a pénzhamisító Veress Áron közreműködésével felépített törvénytelen adatbázisát pedig végleg semmisítse meg, hogy a választásokon ne Kubatov Gábor, hanem a szavazók akarata érvényesüljön! - zárul a közlemény.
(Kuruc.info)
Frissítés: Bencsiknek nem tetszett a Kubatov-listás csaló kiebrudalása
Bencsik Andrásnak, a Demokrata című Fidesz-faliújság főszerkesztőjének nem tetszett, hogy a Jobbik kizáratta a csalásban cinkos fideszes delegáltat, és a nemzeti párt fenti közleményét a „Kinek dolgoznak ezek? Hányingerem van ettől a sunyi, feljelentgető házmesterpártttól” (sic!) kísérőszöveggel és ezzel a képpel osztotta meg:
Zoom
(HVG nyomán)