Andrea Giuliano Facebook-oldalán elismeri, hogy a jelek szerint nem gyűlöletbűncselekmény történt, amikor a minap istenesen képen törölték. Ennek ellenére szerinte az a történet tanulsága, hogy a buzik ellen gyűlöletet szítanak a gaz nácik, akiktől ő persze nem fél.
Az aberráltverés indítéka nem a talján magyargyűlölő kétes szexuális irányultsága, és nem is visszataszító gyalázkodása volt, hanem egy meghibásodó autó gazdája vezette le feszültségét az elsőként szembejövőn, aki történetesen ez a megszokottól is jobban elfajzott buzi volt.

A ferdehajlamú művészlélek név szerint portálunkat is megnevezi, amiért krokodilkönnyek sűrű potyogtatása helyett rámutattunk a történtek pozitív oldalára. Ezzel is támasztja alá, hogy fel kell lépni a gyűlöletkeltés, az áldozatok hibáztatása ellen, amely a magafajtákat célozza.
Arra persze már nem tért ki bejegyzésében, hogy elsősorban nem a rendellenes szexualitása, hanem az őt vendéglátó Magyarország számára sértő és indulatszításra alkalmas tevékenysége miatt váltott ki eddig is komolyabb visszhangot. Hogy ezt szerény szellemi képességei miatt mulasztotta el, vagy a "meleg"jogi kérdések részének tekinti a deviáns aktivista, azt illetően találgatásokba inkább nem bocsátkoznánk. A deviáns "úriember" tevékenysége úgyis önmagáért beszél.
(Kuruc.info)