Bezár!
2020. augusztus 13., csütörtök, Ipoly, Áldáska, Ibolya napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:37 Török miniszter: távoktatással indul a tanév22:23 A brit tudósok legnagyobb felfedezése: mégsem kellene minden fertőzöttet a vírus áldozatának tekinteni22:11 Hazai illúziók22:04 A Kurszk tengeralattjáró pusztulásának 20. évfordulójára emlékeztek Oroszországban21:48 Aszad: az amerikai szankciók a terroristáknak nyújtanak támogatást21:32 Európa legkorábbi ismert csonteszközeit azonosították20:53 Oroszország önellátóvá teszi magát ritkaföldfémekből20:22 "Szervezetünk nagyon meggyengült" - Simonka György kizárását kezdeményezték a Fideszből20:02 Hát persze hogy aggódik Pompeo a fehéroroszországi fejlemények miatt19:40 Levelet kapott az Opre Roma, rossz hír van benne19:25 Egy keréken, 236-tal hajtó motoros balesetezett - másnap19:09 Hárman meghaltak, hatan megsérültek a skóciai vonatbalesetben18:38 Ideges volt a fiatal, teljesen érthető, hogy összetörte Veszprém herendi életfáját18:13 Meglepődött a nagymama, amikor drogos purdék helyett rendőrök nyitottak be hozzá17:56 Megtalálták a T-rex unokatestvérét
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

Az internetes szólásszabadság nevében szervez ajvékolást a Kuruc.info ellen a "magyar" igazságügyi miniszter

Reklám

Konferenciát szervez a "magyar" és az izraeli igazságügyi minisztérium hétfőn Budapesten Internethasználat és felelősség - Jogi eszközök az online gyűlöletbeszéd megfékezésére címmel - mondta Trócsányi László igazságügyi miniszter vasárnap az MTI-nek.
Zoom
A rendezvény célja, hogy felhívja a közvélemény figyelmét a világháló veszélyeire, valamint áttekintsék, hogy az egyes személyek vagy nemzetek méltóságát sértő törekvésekkel szemben hogyan használhatók a jog eszközei - mondta Trócsányi László, hozzátéve: meghívására a konferencián részt vesz és nyitóbeszédet mond Ajelet Saked izraeli igazságügyi miniszter.
Illúzióink ne legyenek, a magyar nemzet méltóságát sértő törekvésekkel szemben soha nem fognak fellépni a törvény erejével, a "jog eszközei" ebben az esetben csak a holobotocska szerepét játsszák el a rebellis gójok hátán táncolva. Kiegészülve esetleg egy kis extra-jogszolgáltatással az épp aktuálisan tenyészteni kívánt kisebbség/másság/színesség stb. javára. És igen, most is csak erről lesz szó.
De mit is várhatunk akkor, amikor egy magát nemzetinek és jobboldalinak tartó kormány igazságügyi minisztere az Európa - és ezáltal a világ - isteni rendjét megrengető, önnön mocskába fulladt egyenlősítő forradalmárok "vívmányait" tekinti zsinórmértéknek. A szaktárca vezetője ugyanis arról is szólt, hogy a "véleménynyilvánítás alkotmányos szabadsága" a polgári fejlődés egyik mérföldköve volt, a francia nemzetgyűlés által 1789-ben elfogadott emberi és polgári jogok nyilatkozatának vonatkozó rendelkezése ma is "zsinórmértékül" szolgál. Hozzátette: Magyarország ötéves alaptörvénye implementációjának, gyakorlatba ültetésének szempontjából is fontos, hogy áttekintsék a hazai mellett más államok gyakorlatát.
És hát valljuk be, mely állam joggyakorlatát lenne fontosabb "áttekinteni", zsinórmértékül használni, mint a zsidó terrorállamét.

Hát persze hogy a Kuruc.info nem tetszik nekik
És ha Trócsányi az IÁ (Izrael Állam) joggyakorlatáért áhítozik, nem is meglepő, hogy kihangsúlyozta: közismert, hogy a magyar közbeszédet mennyire mérgezik egyes portálok - köztük a Kuruc.info -, amelyek éppen a joggal visszaélve fejtik ki tevékenységüket. Nem szabad figyelmen kívül hagyni azt sem, hogy egyes sérülékeny csoportok - például a gyermekek, fiatalok - milyen könnyen a világhálón rájuk leselkedő veszélyek áldozataivá válhatnak - fejtette ki a miniszter, finoman összemosva az igazság kendőzetlen kimondásának vágyát a pedofíliával. De ezek szerint már tanult is valamit izraeli kollégájától.
Zoom
Trócsányi, Köves, Mor
Igazságügyi miniszterek mellett bíráknak, ügyészeknek és a médiahatóság képviselőinek is kötelező a demokratikus fejtágítás
Elmondása szerint kettős céljuk van: fel akarják hívni a figyelmet a veszélyekre és a megoldás felé is lépéseket szeretnének tenni, ezért vesznek részt az igazságügyi miniszterek mellett bírák, ügyészek, a médiahatóság képviselői és jogtudósok a konferencián.
A helytartó közös érdeknek tekinti az ellenünk való harcot
Ilan Mor izraeli nagykövet azt mondta, a két ország közös érdeke, hogy harcoljanak a "gyűlöletbeszéd" ellen az interneten és a közösségi médiában. Ez konferencia nagyon fontos lépés ennek a szándéknak a megvalósításában - tette hozzá.
(Kuruc.info - MTI nyomán)
Ha komolyan gondolnák, itt már el is kezdhetnék harcukat a gyűlöletbeszéd ellen: "Trianon, nemnemsoha, hiszekegyhülyeség!" - a millások a Fidesznél is jobban megünnepelték a nemzetcsonkítást
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready