A Heti VálaszKövér hülyeségévelreklámozza magát
- A hülyeség mélységei, azok lepnek meg újra meg újra - mondta Kövér László (1989-ig MSZMP-s káder) a Heti Válaszban. „Egyrészt a Magyar Gárda alapítóié, másrészt a miniszterelnöké, aki ha nem vigyáz, könnyen az egészségügyi intézmények leépítésének legnagyobb áldozataként vonul be a történelembe.” A Fidesz "radikális" arca szerint az is hülye kérdés, hogy mit akar a Fidesz. A Kuruc.info szerint pedig az hülye, aki beáll az őt lehülyéző zászlaja alá. Laca ismét bölcsen hallgatott saját komcsi múltjáról, vagy talán úgy érzi, ő nem volt hülye, amikor belépett az MSZMP-be és Kádárt szolgálta.

A Fidesz politikusa úgy érzi, a gárda alakulásával nem dőlt meg az egy a tábor, egy a zászló gondolata. (Valójában már korábban megdőlt a két bukott választást eredményező orbáni elv - a szerk.) Szerinte a baloldal szeretné megosztani a polgári tábor értelmiségét, amely már többször bebizonyította, hogy maga is hajlamos a „radikalizmus versus mértékletesség” gumicsontján rágódni.
Kövér László szerint Eörsi Mátyás és az SZDSZ nagy szolgálatot tett az országnak, amikor a gárdaügyi nemzetközi sajtókonferencián kijelentésével - miszerint nincs náci veszély - kipukkasztotta Gyurcsány és az MDF lufiját. „Csakhogy az SZDSZ iránt bennem élő olthatatlan ellenszenv miatt kikívánkozik belőlem az is, annak, hogy Eörsi képen törölte miniszterelnökét, meg kell hogy legyen az indítéka az MSZP és az SZDSZ pillanatnyi viszonyában.”

A politikus a Heti Válasznak a Fidesz novemberre készülő kormányprogramjára vonatkozó kérdéséről elmondta, aki a rendelkezésére álló információkból nem tudja kikövetkeztetni, mit képvisel a Fidesz, nem minősül értelmiséginek. A Kuruc.info tudja: meg is fogalmazta A jó fideszes kézikönyvében, ajánljuk mindenkinek!

Kövér szerint a népszavazás az utolsó demokratikus lehetőség arra, hogy távozásra bírják a kormányt (Azaz a Fideszben radikálisnak számító műmagyar politikus azzal hitegeti a liberális lap olvasóit, hogy egy győztes népszavazás után az egész kormány csak úgy lemond, ahelyett, hogy akár "alkotmányosan" más megszorításokat helyezzenek a népszavazással megtilthatók helyébe - a szerk). „Egy nép cselekvési szabadságának persze része az is, hogy az öngyilkosságnak ezt a furcsa lassú, de fájdalmas módját válassza, amelyet Gyurcsányék ajánlanak neki” – mondta Kövér.
Megjegyzés: Kövér László titkosszolgálati miniszter korában semmiféle tisztogatást nem hajtott végre a kommunista múltú, pályájukat a Kádár-rezsim elnyomógépezetében megalapozó NBH-s és más titkosszolgálati vezetők körében. Sőt, ő maga újabb komcsikat hozott a céghez, pártja pedig vehemensen szabotálta a több volt kommunista országban lezajlott széleskörű átvilágítást és a D-209-hez hasonló brigantik közéletből való törvényi kizárását.
(VGO-Heti Válasz)