2017. október 24., kedd, Antal napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:31 Újabb nő vádolja zaklatással Marton Lászlót09:20 Százmilliókat csaltak el a fesztiválszervezők08:46 Riasztást adtak ki a fél országra a viharos szél miatt07:53 Először ülésezik az új összetételű Bundestag - és máris zúdul az össztűz az AfD-re07:30 Korunk pestise a migráCIONIZMUS - Siklósi András előadása Budapesten 07:25 "Új szocialista korszak" - még nagyobb hatalmat kaphat a kínai elnök06:56 Egy kétéves kisfiú volt a Szent Korona legifjabb látogatója a nemzeti ünnepen22:27 Csak tanácsadásra küldik a román hatóságok az oltást megtagadó szülőket21:32 Egy "külföldi férfi" nyakon szúrta egy orosz rádió műsorvezetőnőjét - zsidó támadt zsidóra21:07 Balog: a "romák" is harcoltak a szabadságért 1956-ban, hisz nekik is szólt az "Aki magyar, velünk tart!"20:51 Gyurcsány elszámoltatását követelték a fülkeforradalom után 7 évvel20:40 Vona: ha a Soros-terv a bevándorlás szimbóluma, az Orbán-terv a kivándorlásé20:33 Mindenszenteki gyertyagyújtás Selmecbányán - emléktúrával egybekötött városnézés20:19 "Romániai nemzeti kisebbségek napját" kell ünnepelni, nem holmi március 15-ét - persze ezt is decemberben18:59 Az oláhok továbbra is elvárják, hogy együtt ünnepeljük velük Nagy-Románia összetákolását, hazánk szétdarabolását
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Csodálatos változás: a nagykanizsai cégvezető mégsem akar migránsokat az ingatlanába, csak örökölte a matracokat

Reklám

Három nappal ezelőtt kereste meg a Pesti Srácokat egy neve elhallgatását kérő nagykanizsai férfi, azt állítva, hogy gyanús mozgásra lettek figyelmesek a Király utca 14. szám alatt, egy hosszú ideje üresen álló épületnél. Többen is látták, hogy nagy mennyiségben visznek az épületbe matracokat, és felmerült benne, hogy átmeneti szállás lehet a régi patinás épületből. Mivel az elmúlt héten futótűzként terjedt, hogy a Migration Aid "menekülteket" üdültetne Zalában, Nagykanizsán is azonnal arra asszociáltak, hogy összefüggésben lehet a sebtében bematracozott épület és migránsüdültetési projekt. Félelmeik a jelek szerint beigazolódhatnak.

Az informátor szerint egyre több szóbeszédet hallani Nagykanizsán arról, hogy "menekültek" elszállásolására adta használatba tulajdonosa a Király utcai ingatlant, ami volt már étterem, és irodaházként is funkcionált. Ő maga is, feszítve a kíváncsiságtól, többször is elsétált arra az elmúlt két napban. Megdöbbenve tapasztalta, hogy teljesen előkészítették valamire az épületet. Az ablakokat is eléjük támasztott matracokkal takarták el.
A Zalatáj talált rá az ingatlan tulajdonosára, az Mm Ötlet Kft. képviselőjére, aki megdöbbentő választ küldött a lapnak. Madarász Miklós nem cáfolta, sőt, ha úgy vesszük, megerősítette a városi mendemondát:
Kormányzati szinten, a plázastop bevezetésével döntöttek az épület tervezett sorsáról, ugyanis már rég egy áruházat alakítottunk volna itt ki. Valamit kezdeni kell az üres épülettel, ha menedékkérők szállnak itt meg, akkor ők lesznek benne.
Mi is megtaláltuk őket - néhány információ az Mm Ötlet Kft.-ről, ha valaki gratulálni szeretne nekik:
A cég székhelye: Nagykanizsa, Felsőerdő u. 40.
A cég telephelyei: Nagykanizsa, Zrínyi u. 4., Nagykanizsa, Király u. 14.
A cégjegyzésre jogosultak adatai:
- Madarász Miklós (an: Cságoly Etelka) ügyvezető, Nagykanizsa, Felsőerdő u. 40.
- Madarászné Kele Márta (an: Tóth Ilona) ügyvezető, Nagykanizsa, Felsőerdő u. 40.
A cég elektronikus elérhetősége: mmmiklos@chello.hu, drhencziedit@gmail.com
Frissítés: meggondolta magát a cég tulajdonosa - csak nem olvasóink leveleinek hatására?
A Pesti Srácok újabb cikke szerint Madarász Miklós a helyszínen válaszolt az újságírók kérdéseire.
Elmondta, hogy igen komoly veszteséget jelentett számukra a plázastop, hiszen már épp leszerződtek volna az egyik multicéggel. Az üzlet bedőlt. Azóta nem sikerült mit kezdeni az épülettel, éveken át még csak érdeklődő sem volt, nekik pedig benne áll nem kevés pénzük. Madarász elismerte, hogy most az utóbbi hetekben érkezett több komoly érdeklődő is – hogy kik, milyen jellegű vállalkozások, azt üzleti titokra hivatkozva nem árulta el.
Zoom
"Ameddig én vagyok a tulajdonos, addig itt nem lesznek migránsok elszállásolva. Arra nem vállalhatok garanciát, hogy egy új tulajdonosnak milyen szándéka lesz az épülettel. Az ingatlan eladó, ez alapvetően üzleti kérdés, bár azt én sem szeretném, hogy menekültek jelenjenek meg a városunkban" – mondta Madarász Miklós.
Arra a kérdésre, hogy a Migration Aid megkereste-e, vagy kapcsolatban áll-e a szervezettel, illetve konkrét tudomása van-e arról, hogy az ingatlana kapcsán felmerült volna a migránsüdültetés, nemmel felelt. Hozzátette, hogy a matracokat ő maga vitte oda, örökölte őket, és nem tudta hová tenni. A bútorok pedig egy barátjának a bútorai, aki kiköltözött a lakásából, és ezeket nem tudta hová tenni. Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready