Bezár!
2021. július 24., szombat, Kinga, Kincső, Csenge napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:24 Csak Párizsban három helyen tüntetnek egyszerre a francia koronaszigorítások ellen, korábban könnygázt is vetettek be18:09 Moslékzabálásra szólítják fel az "LMTQP+-embereket" és barátaikat az idei riszabulin17:40 Észtország száz kilométer szögesdrótot ajándékoz Litvániának17:25 Ürülékkel dobálták és levizelték a börtönben az Iced Earth Capitoliumot ostromló gitárosát16:57 Tizenötezer lakost evakuáltak a manilai agglomerációból16:41 "Énekeljük együtt jó hangosan a Himnuszt" - Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok15:23 Kormányrendelet: mostantól név szerint jelentenek a 60 év feletti oltatlanokról Magyarországon15:11 Kiszorította az LMBTQP-felvonulást az Andrássy útról a Mi Hazánk - jövőre már a betiltás a cél14:21 Országos éjszakai kijárási tilalom Afganisztánban14:06 Az Egyesült Államok légi ereje besegített egy kicsit a szomáliai kormánynak13:38 A gyógykezelésen átesett daganatos betegek is olthatók Szputnyik V-vel12:55 Verrasztó Dávid döntős 400 méter vegyesen12:30 "Nem piszkolom be a kezeimet" - eltiltották az algériai dzsúdóst, mert nem állt ki zsidó ellenfele ellen12:03 Gyülekezési no-go zóna: lehet tüntetni a cigánybűnözés ellen Jászapátiban, de csak statikusan11:56 Tokió 2020: tizenhét új koronavírusos eset
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók :: :: Hozzászólások

Ennyit a platformmeséről: Gyöngyösi már rögtön a tisztújítás után megfontolandónak tartotta Dúró Dóra kizárását

Reklám

A közvélemény még mindig keresi a választ, miért zárták ki a frakcióból, s akarják lemondatni Dúró Dórát, ha még Mirkóczki Ádám is úgy nyilatkozott, hogy semmilyen etikai vétséget nem követett el. Gyöngyösi Márton egy korábbi nyilatkozatából azonban egyértelművé válik: önmagában az, hogy elindult a tisztújításon egy elvileg demokratikus pártban, felvetette nála a kizárás szükségességét, még a platform megalapítása előtt. "Mellesleg" Sneider Tamás is hazudott.
Zoom
Káoszt, jellegtelenséget és valószínűsíthető pártszakadást eredményezett a lélekkufárkodás (fotó: MTI)
"Csak kapkodom a fejem, hiszen a legutóbbi választásokon is még a pártlista 3. helyére tett az elnökség (közvetlenül Vona Gábor és Volner János után), majd a parlamentben az első sorba ültettek, most meg egyik napról a másikra "alkalmatlanná" váltam döntésük szerint? Milyen személyzeti politika ez, s milyen megalapozottsággal születik most döntés?" - tette fel a kérdést néhány napja Facebook-oldalán Dúró Dóra.
Az alábbi videó a tisztújítás napján, az eredményhirdetés után készült. Újságírói kérdés: "Dúró Dóra elnökhelyettes-jelöltként indult. Maradhat-e a frakcióban, lesz-e bármi következménye, hogy végül nem ő lett az elnökhelyettes?" Gyöngyösi pedig lényegében azt a választ adta - Z. Kárpát Dániel bólogatása közepette -, hogy az új elnökségnek kell megvizsgálnia ezt a kérdést. Tehát 10 nappal a platformalapítás előtt, pusztán a tisztújításon ellenük való indulás miatt ő már úgy látta, hogy napirendre kell venni a kizárást.
A teljes sajtótájékoztató itt tekinthető meg, 14:40-től hangzik el a kérdés:
Sneider nem játszotta túl hitelesen a jó rendőrt
Sneider Tamás a tisztújító kongresszus után néhány órával, tehát még május 12-én azt írta a Facebook-oldalán: "Csalódást kell okoznom mindazoknak, akik a pártszakadás kormánypárti ihletésű álmában ringatják magukat: Laci és Dóri is a közösségünk értékes tagja, s ez minden bizonnyal így marad a jövőben is. Terveim szerint a napokban konstruktív megbeszélést folytatok mindkettejükkel."
Azonban mégsem kereste meg az azóta már ki is zárt képviselőtársát. Toroczkai mellőzésére még keresett magyarázatot, Dúrónál azonban nem is próbált.
Legfeljebb a platformhoz való csatlakozást hozhatta volna fel, azonban az 10 nappal később volt, így aki arra gyanakszik, hogy a MIÉP és a kisgazdásodás útjára lépett Vona-katonák csak a saját kis szemétdombjukat védik foggal-körömmel akár a párt teljes eljelentéktelenedése árán is, az valószínűleg nem téved nagyot.
(Kuruc.info)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready