2018. június 19., kedd, Gyárfás, Mikó, Hajnalka napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:44 Dávid-csillagok háborúja: "Lesz egy légierőnk és lesz egy űrhaderőnk" - adta ki az ukázt Trump22:32 Drónnal csempésztek cigarettát Máramarosba22:11 Súlyos kérdéseket vitatnak meg a svéd politikusok a közösségi oldalakon: ki svéd és ki rasszista?21:55 Megrovást kapott pártjától a Gabrielláékat elvtársai háta mögött pénzelni akaró bukott MSZP-elnök21:45 Lövöldözés volt Malmö központjában, de a hatóságok szerint semmi ok a pánikra21:18 Egy igazán demokrata és humanista Likud-párti képviselő: a zsidó faj a legokosabb a Földön, és a legmagasabb szintű emberi tőkét birtokolja20:36 Orbánék lassan tényleg Izraellel alkotják meg a V5-öt: még szorosabb partneri kapcsolat a terrorállammal19:46 Sovén nacionalistázta hazánkat egy szarab az ENSZ-ben - persze állva tapsolták19:20 Szlovénia beperli Horvátországot19:06 Egy volt izraeli minisztert Irán javára történő kémkedéssel gyanúsítanak a zsidó államban18:37 "Találkozunk Ásotthalmon": távozik a terézvárosi Jobbik, feloszlott a soproni alapszervezet is18:06 A vérében volt a vezetés a mezősasi BMW-snek is17:53 Egymás volt pártját elemezte Novák és Schiffer - az elvtelenedés két éve17:40 Toroczkaiék kikérik az állambiztonsági iratokat a zsidó kötvényesekkel seftelő kommunikációs igazgatóról17:02 Bagoly mondja: "Nem akarunk olyan helyzetbe kerülni, amilyen helyzetbe Európa került a bevándorlók miatt"
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Pongrátz András: Gergely bátyám forog a sírjában a vonásodás és Sneider Tamásék viselkedése miatt

Pongrátz Gergely, a legendás '56-os szabadságharcosnak az öccse megerősítette elhatárolódását (ezt a kifejezést azok kedvéért használjuk, akik már csak balliberális terminus technicusokat értenek) napjaink kisiklott Jobbikjától. Pongrátz András, aki maga is harcolt a szovjet megszállók ellen, arra kéri az egykor nemzeti radikális pártot, hogy ne hivatkozzanak többé a hajdan a Jobbikot mintegy útjára bocsátó bátyjára. Ezt valószínűleg megfogadják, hiszen a Pongrátz Gergely-érdemkeresztet már nem is állt szándékukban kiosztani, úgyis hatalomtechnikailag hasznosabb dolgokra kellenek a pártalapítványi "fillérek"...
Zoom
Íme az üzenet egy olyan embertől, aki évtizedek óta híven ragaszkodik az általa képviselt eszmékhez:
Felszólítom a Jobbik vezetőit, hogy ne hivatkozzanak a jövőben Pongrátz Gergelyre, mert méltatlanná váltak hozzá! Szegény Gergely bátyám forog a sírjában a vonásodás és Sneider Tamásék viselkedése miatt. A baloldallal együttműködő párt többé ne használja pártcélokra a lyukas zászlót, a Jobbiknak új szimbólumokat kell keresnie! Az '56-osok zászlóját Toroczkai Lászlónak fogom átadni június 23-án Ásotthalmon, ahol várhatóan új politikai, nemzeti erő születik, amely valóban méltó a szabadságharc szellemiségéhez, a Jobbik alapításakor lefektetett elvekhez, értékekhez. Arra kérem a Jobbik jelenlegi tagjait és a korábban kilépetteket, hogy lelkiismeretükre hallgatva csatlakozzanak Toroczkai Lászlóhoz és Dúró Dórához. Amit Gergely bátyám mondott a Jobbik alakuló ülésén a fiataloknak, az a szellemiség nagyon messze van attól, amit Vona Gábor és bábjai ma művelnek, de a magyar közéletben rendkívül nagy szükség van egy hiteles nemzeti erőre.
Pongrátz András
Ízelítő az egyesek által - sikertelenül - feledésre kárhoztatott szellemiségből:
Kósa Gyula: egy valós nemzeti mozgalomhoz szeretnék csatlakozni
Kilép a Jobbik XI. kerületi szervezetéből Kósa Gyula 1956-os (Széna téri) szabadságharcos is, aki '56-ban fegyverrel harcolt, majd az esetleges halálbüntetés elől Angliába emigrált, ott közgazdászként dolgozott, és 2006-ban az öszödi beszéd hatására költözött haza, majd a Gyurcsány-rezsim alatt egy tüntetésen való demonstratív fellépéséért felfüggesztett börtönbüntetést kapott.
Ennyi fáradtságos munka és küzdelem után kénytelen vagyok egy ilyen fantasztikusnak induló nemzeti mozgalomtól megválni, ami mára a teljes árulás áldozatává vált. Ugyanerre a sorsra jutott minden angliai nemzeti mozgalom is. Befurakodnak hitelesnek kinéző, nemzetinek látszó emberek, vakvágányra vezetik a mozgalmat, és kóser, balliberális mozgalommá süllyesztik. Koromnál fogva sem akarom több csalódásnak kitenni magam, már csak egy valós nemzeti mozgalomhoz szeretnék csatlakozni, ahol még van értelme tovább küzdenem a Hazáért. Ezért június 23-án én is megyek Ásotthalomra.
Kósa Gyula

Kósa Gyula a gyurcsányista bíróság előtt - ő nem barátkozna a szemkilövetővel és szövetségeseivel
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready