Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke írja közösségi oldalán:
Meg kell változtatni azt a rendőrségi gyakorlatot, amire a badacsonyi gyilkosság mutatott rá: a rendőrségi közlemény "dulakodásról" írt, miközben a helyszínre sietve kiderült, hogy valójában egy békés magyar embert ok nélkül megtámadott, agyonvert, kivégzett két Szabolcsból odamigráló emberállat.
Zoom
A "szóváltásba keveredés" a fenti esetben azt jelentette, hogy bottal és késsel estek áldozataiknak a megvadult cigányok (a jászapáti támadásról bővebben kapcsolódó anyagaink között)
Most pedig a Jászberényi Rendőrkapitányság írja azt, hogy a képen látható izé és a testvére Jászapáti egyik utcáján leszólítottak két arra sétáló fiatalembert, és "szóváltásba keveredtek" velük, majd mellesleg bottal és késsel is bántalmazták őket.
Mindannyian tudjuk, hogy ez hogyan zajlott a valóságban ("Adj egy cigit!", és már ütötték, szúrták is áldozataikat), de a Kuruc.infón kívül mindenki mellébeszél, csúsztat. Követeljük, hogy a rendőrségi közlemények a valóságról szóljanak, ne próbálják mellébeszéléssel a szőnyeg alá söpörni a problémát!
Kapcsolódó: