2019. március 21., csütörtök, Benedek, Bánk napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:36 Eső után köpönyeg: Hegedűsné nem szeretné, hogy a destrukciót folytatókkal egy platformba sorolják11:18 Rakétákkal lőttek fesztiválozókra az afgán fővárosban10:48 Az új-zélandi kormány minden katonai jellegű fegyvert betilt10:21 Jól jön a CEU-nak a Weber-féle zsidóbérencek segítsége, várják a jogi garanciákat09:34 Cipők a Duna-parton: a zsidók által tömegesen a folyamba lőtt magyarokról mikor lesz Mazsihisz- és kormányközlemény?09:23 Hajrá, Magyarország!08:45 Ha csak egy gondolatot akar elolvasni a mai gyászos évfordulón a tanácsköztársaság zsidóiról, ajánljuk ezt a Móricz Zsigmond-idézetet08:19 Salvini kiállt Orbán mellett, a másik kormánypárt szerint "védhetetlenek a Fidesz nézetei"07:46 A Boeing üzembe helyezte új automatikai szoftverét, de a légügyi hatóságok nem bíznak meg benne07:34 Májusban indulhat a Hungexpo fejlesztése06:56 Gyógyszer-túladagolással ölte meg férjét egy nő23:14 May: nem lehetséges a megállapodásos kilépés a jövő héten22:41 Erdogan is hivatalos Özil lakodalmára22:21 "Önként" függeszthette fel tagságát a Fidesz, nem kell beváltaniuk a kilépésről szóló fenyegetőzést21:05 Garázdaság miatt keresik ezt az ifjú cigányt
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Minden a legnagyobb rendben a Jobbikban, sőt szárnyalnak, a taglétszámuk már utolérte a Fideszét

A párt halad tovább a maga választotta úton – hangsúlyozta a Rágalominfó című sajtótájékoztató-sorozat pénteki eseményén Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő, szóvivő.
Zoom
Fotó: Polyak Attila/Origó
Három héttel ezelőtti adatokra hivatkozva az ellenzéki politikus arról beszélt: a választások óta nyolcszáznál többen hagyták el a pártot, ugyanakkor meghaladta a kétszázat a felvételüket kérők száma; szerinte „ez teljesen normális folyamat, ha ebbe nem magyaráznak bele többet”. Teljesen normálisan működik a Jobbik, ugyanúgy, mint a korábbi években – jelentette ki Szilágyi György, azon feltételezésnek adva hangot, hogy taglétszámuk hasonló lehet, mint a Fideszé. (Szilágyi szépen fel tudja mondani a pártvezetés által kitalált mesét, de a hangfelvétel óta tudjuk: ezt még ők sem hiszik el... Ami pedig a Fidesz utolérését jelenti: nem éppen ezt támasztja alá az a legutóbbi felmérés, mely szerint a Fidesz 45, a Jobbik pedig 8 százalékon áll - a szerk.)
A Volner János korábbi pártalelnök és frakcióvezető sajtóban megjelent állításaira reagálva azt közölte: Sneider Tamás párelnök felesége már nem dolgozik a Jobbiknak. Hangsúlyozta, hogy az ügyvédnőt 2011-ben, azaz a házasságkötés előtt öt évvel kezdték alkalmazni. A nőt – aki jelenleg otthon neveli kisgyermekét, és a pártelnök-választás előtt javasolta szerződése felbontását – „magas színvonalon dolgozó, nagy tudású jogászként” írta le, megjegyezve, hogy munkája ellen Volner Jánosnak a párt vezető személyiségeként nem volt kifogása. Ugyanakkor – egészítette ki – Volner János saját, ügyvédjelölt barátnője alkalmazását kérte, márpedig „egy vezető jobbikos politikus nem követelhet és nem kérhet olyan dolgokat”, amelyekre igényt tartott a később távozó alelnök.
Szavai szerint Volner János „elment a Fidesz egyik platformjához, a Mi Hazánkhoz”, és nem adta vissza képviselői megbízatását, amit nem ő nyert el, hanem a Jobbik. Becstelenül, mandátumtolvajként elment ebből a párttól, és azóta folyamatosan mást sem csinál, mint végrehajtja a Fidesz azon kéréseit, utasításait, hogy a Jobbikot ahol tudja, próbálja meg mocskolni és rágalmazni – fogalmazott Szilágyi György.
(MTI nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready