2019. október 16., szerda, Gál, Aranka, Lehel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:31 Szerdán este szünetelnek a Magyar Közút online szolgáltatásai06:57 Erdogan elvárja a testvéri országok támogatását22:30 Az ukrajnai vezetés hallani sem akar a föderalizációról22:21 Menetrendszerűen viszik az élősködőket Olaszországba a hazaáruló római kormány jóvoltából22:13 Agyvérzést kapott egy sofőr az autópályán, a határátkelőtől 15 méterre sikerült megállítani a kamiont22:05 Az amerikai alelnök 24 órán belül Ankarába utazik21:55 Újra szól a davajgitár - 56-os rockmegemlékezés a Romerrel Újbudán21:35 Több embert ki kellett menekíteni a békési uszodából21:17 Oroszország csapatokat telepített a szíriai kormányerők és a török hadsereg közé20:54 Túl a választásokon, de a harc folytatódik20:12 Alkalomhoz illően: nyilas keresztrejtvénnyel idézhetik meg a múltat kedves olvasóink19:27 Tovább pörögnek a végrehajtások: a harmadik negyedévben is ezer feletti a számuk18:57 Von der Leyen Orbánt is bevonja a női kvótás játszadozásba18:30 Tíz éven át várta a világvégét a föld alatt egy holland apa és hat gyermeke17:54 Orban-kormány lehet Romániában (is)
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Iskolai buzipropaganda: az osztálytermek védettségében csöpögtetik az életellenes mérget a gyermekek szívébe

Reklám

A magyar emberek többsége nem látja a lopakodó buzipropaganda veszélyét, pedig itt van körülöttünk: a hollywoodi filmekben, a színdarabokban, a reklámokban. És iskoláinkban!
Tanárok, nevelők tucatjai kapcsolódnak az aberráció magját elvető kurzusokhoz, hogy azután az osztálytermek védettségében csöpögtessék életellenes mérgüket a felnövekvő generációk szívébe.
Zoom
"Érzékenyítő tréning" néven terjesztik az iskolákban a buzipropagandát (bővebben a kapcsolódó anyagok között)
Mint arról portálunk korábban beszámolt, most éppen Melegség és megismerés címmel “érzékenyítő képzést” szervez a szegedi "LMBT-közösség" tanároknak és segítő szakembereknek. A "képzést" népszerűsítő videóban egy női hangon megszólaló kisfiú próbálja az "LMBTQ-emberek" küzdelmes élete iránt a rokonszenvet felkelteni a nézőben, de tudjuk, hogy törekvéseik célja nem az, hogy elfogadják őket, hanem hogy beteg életmódjukat és világképüket kötelezően ráerőltessék a többségi társadalomra.
Erre számos bizonyíték van: Franciaországban az iskolákban már tilos az “anya” és az “apa” szó használata, Angliában elővesz a rendőrség, ha a világhálón valakivel szemben nem az általa kiválasztott nemet jelző megszólítást használjuk, vagy számos munkahelyen kötelező a “pride” felvonulásokon való részvétel. Az ártatlan kisgyermekek aberráltak általi örökbefogadásáról nem is beszélve.
Zoom
Ha Berlinalé-díjazott mocskot támogat a "Magyar" "Nemzeti" Filmalap, miért pont az iskolákban ne lennének jelen? (bővebben a kapcsolódók között)
A Melegség és megismerés a Labrisz Leszbikus Egyesület és a Szimpozion Egyesület közös iskolai nem formális nevelési programja. A programban “speciálisan képzett” önkéntesek dolgoznak, sokuk pedagógus vagy pszichológus végzettségű. Két ferde hajlamú felnőtt – lehetőség szerint egy "férfi" és egy "nő" – vállalkozik arra, hogy beszélget a fiatalokkal a “melegségről”, saját történetén, életeseményein is szemléltetve azt. A “foglalkozásokat” tanároknak, diákoknak és cégeknek ajánlják a szervezők.
A civil tiltakozások mellett most a Mi Hazánk Mozgalom politikusai is harcba szállnak a deviáns propagandagépezet ellen.
(Kuruc.info - megegymagyart.com nyomán)
Korábban írtuk:
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready