Felháborodott Facebook-bejegyzésben szólította meg Fiala János rádiós műsorvezetőt Puzsér Róbert. A független főpolgármester-jelölt kritizálja Fiala nemrég nyilvánosságra került gyakorlatát, vagyis hogy előre kialkudott összegért egyeztetett, pozitív kicsengésű interjúkat készít önkormányzati vezetőkkel. Emellett Karácsony Gergelyt is tűz alá veszi, amiért "image-felszopatásra" költi a közpénzt zuglói polgármesterként - írja a HVG.
 
Zoom
Fiala szerződésében ez áll: "...kizárólag kompromisszumos, előre egyeztetett témák merülhetnek fel". "Felek megállapodnak abban, hogy a megbízott a Kelj Fel Jancsi című, élő lebonyolítású műsorban közreműködik a Megbízó kommunikációs tevékenységében és image építésében.""Puzsér, mint írja, maga is városvezetőnek készül, ezért nyilvánosan tesz ajánlatot a Civil Rádió és az ATV műsorvezetőjének. Azt írja, győzelme után közpénzben fogja füröszteni Fialát, és belőle lehet "a rádiózás Tiborcz Istvánja". Ezért annyit kér előre, hogy az októberi választásig hetente egyszer vele is "úgy incselkedjen, mint Karácsony Gergellyel, vagy a szintén parkolási botrányba keveredett ferencvárosi polgármesterrel, a fideszes Bácskai Jánossal".
"Egyúttal jelzem, hogy szeretem, ha reggelente langyos vízzel megmossák a lábam, és egy finom talpmasszázzsal készítenek fel az egész napos terhelésre. Kifejezetten igénylem a figyelmes és gyengéd cirógatást – kérlek, ezt is vegyük be a csomagba!" – írja Puzsér a műsorvezetőnek zárásként.