2020. február 23., vasárnap, Alfréd, Szemere napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:29 Temetésre jöttem09:02 Vármegyés lány üzenete: ne féljetek, mi vagyunk a normalitás!08:39 Újabb részletek Budaházyék koncepciós peréről: az áruló vissza akarta vonni vallomásait, de ekkor "valami történt"07:57 Kedden szavaznak a börtönben ülő bűnözők "kártérítéséről"07:44 Két olasz tartományban is karantént rendeltek el07:33 Méhcsaládonként ezer forintnyi támogatást kaphatnak a méhészek06:58 A kétlépcsős azonosítás segíthet az internetes csalások ellen22:34 Nácik és fasiszták ellen készülnek tüntetni az antifák - pedig csak Horthy kormányzóvá választására emlékezik a Mi Hazánk22:07 Izrael visszairányít egy dél-koreai repülőgépet Szöulba21:13 Mára is jutott egy jobbikos csoda: ha az ő pártalapítványuk élén áll offshore-lovag, akkor az a cég nem is offshore20:52 Újabb török katona esett el Szíriában20:05 Tordai feljelenti Dúró Dórát, mert "apartheid rendszert akar bevezetni"19:39 A WHO szerint problémásak a "kapcsolat nélküli" koronavírusos betegek18:51 Gyilkosság Csepelen: Kalányos "szóváltó" Csabát kereste a rendőrség, feladta magát18:44 Energetikai technológia és energiapolitika
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Cigány GTA-val folytatódott a törökszentmiklósi kulturális tombolás; úttorlasszal fenyegetőznek; a Jobbik szerint kapálózás az ellenük való fellépés

Reklám

Több gépkocsival menekült a rendőrök elől Törökszentmiklóson egy férfi, Karcagon elfogták - közölte honlapján a rendőrség. Annyi pontosítást kell megejtenünk csupán, hogy nem "egy férfiról", hanem az olvasóink előtt már ismert cigánybűnözőről, "A.", azaz Ajtai Alexról van szó, aki szórakozásból ver szét magyarokat a rendőrség támogatásával, ugyanis a támadásai után is szabadlábon hagyták, hadd folytassa áldásos tevékenységét a szép szemöldökű rejtett erőforrás.
Zoom
Íme a rendőrségi közlemény folytatása:
A törökszentmiklósi rendőrök 2019. május 9-én 12 óra előtt a város egyik utcáján intézkedni akartak A. Alex helyi lakossal szemben. A férfi, amikor meglátta a távolból érkező járőrautót, elfutott. A közelben lévő sportpályánál beszállt egy nyitott személygépkocsiba, majd a benne lévő indítókulccsal a járművet beindította és azzal elhajtott.
A 22 éves férfi egészen Karcagig ment, ahol, hátrahagyva az autót, hasonló módszerrel elkötött egy kistehergépkocsit. A menekülésnek még mindig nem lett vége, mivel nem sokkal később már stoppal akarta elhagyni a várost. A karcagi rendőrök célirányos ellenőrzésén azonban fennakadt. A jogsértőt 2019. május 9-én 15 óra 40 perckor elfogták.
Zoom
A Karcagi Rendőrkapitányság és a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság eljárást indított jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt A. Alex ellen. A férfivel szemben továbbá több rendbeli testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt van folyamatban eljárás a rendőrségen, így őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.
Zoom
Zoom
A Jobbik szerint kapálózás a cigánybűnözés elleni fellépés
Miután Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke bejelentette, hogy a Betyársereggel és más szervezetekkel erődemonstrációt tartanak a cigányterror ellen, méghozzá egy olyan városban (a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Törökszentmiklóson), ahol jobbikos a polgármester, a Népszava reagálást kért a Jobbik médiaosztályától, amit azzal magyaráznak, hogy "elvégre markánsan szélsőjobboldali korszakában a Jobbik volt az, amely az általa életre hívott Magyar Gárda révén hasonló vonulásokat tartott romák lakta településrészeken".
Ráadásul a Magyar Nemzet hírül adta, hogy a Mi Hazánk egy Magyar Gárdához hasonló önvédelmi szervezetet alakít, amely nyár elején bont zászlót Szegeden.
A Jobbiktól rövid válasz érkezett:
A Jobbik nem foglalkozik a Fidesz leánypártjának kétségbeesett kapálózásával.
Nem is csoda, hiszen már a "kisebbség" szavazataira hajtanak:
Zoom
Úttorlaszt állítanának a "náci vérrel megáldott szerencsétlen kutyák ellen"
Ezt jelentette be a Facebookon valami teljesen ismeretlen zsebpártocska hős elnöke:
(Kuruc.info)
Frissítés: végre hajlandók voltak letartóztatni
Letartóztatta a Szolnoki Járásbíróság pénteken azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy Törökszentmiklóson az elmúlt hetekben megvert három embert; mindhárman nyolc napon túl gyógyuló arccsont- és orrcsonttörést szenvedtek – közölte a Szolnoki Törvényszék sajtóosztálya és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség az MTI-vel.
A cigány április 25-én az egyik törökszentmiklósi szórakozóhelyen bántalmazott egy embert, május 3-án pedig a helyi dohányboltban támadt két emberre. Május 9-én elrendelték az előállítását, a gyanúsított azonban megszökött a lakcímén megjelenő rendőrök elől. Személygépkocsival, teherautóval – két autót is önkényesen, a jogosult engedélye nélkül használt –, kerékpárral és stoppal menekült. A rendőrök végül aznap délután Karcagon fogták el.
A Szolnoki Járásbíróság egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását, a végzés nem végleges. A gyanúsított és védője enyhébb kényszerintézkedés elrendelése érdekében fellebbezett, az ügyben a Szolnoki Törvényszék dönt majd.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a hatóság soron kívül elrendelte a gyanúsított igazságügyi elmeorvos-szakértői vizsgálatát motiválatlan cselekménye és a vallomása alapján
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready