Bezár!
2020. február 28., péntek, Elemér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:02 Dehogy akart Demeter Márta bárkit is lejáratni...16:58 Gaudi-Nagy Tamás fóruma a felvidéki Medvesalján16:23 Már megint15:55 "Beni Ganz nem meri megtámadni Iránt" - mondja egy kiszivárogtatott hangfölvételen a saját főtanácsadója15:38 A Volánbusz soron kívüli higiéniai intézkedésekkel védi utasait és munkavállalóit15:20 Súlyos veszteség érte a török haderőt Szírában15:08 Ketten hazamehettek a budapesti kórházi karanténból14:44 Késsel rabolt ki egy férfi egy ékszerboltot Nagykanizsán14:18 Nem azt kérdezi a NATO, mit keres Törökország Szíriában, inkább felszólítják Aszadot, hogy tegye le a fegyvert14:05 Hétfőn megkezdik a kerti zöldhulladék elszállítását Budapesten13:23 Erdogan megnyitotta a határt az Európába irányuló migránsáradat előtt - íme az első sáskák13:01 Dr. Ilkei Csaba: az első 3 év a 32-ből: 1988-1990 - Lakitelek, Magyar Televízió, MDF12:55 Történelmi mélyponton a forint12:32 A facebookos zsidók is félnek a koronavírustól11:57 Toroczkai a Horthy-megemlékezésről az ATV-ben - 3 percet kellett várni, amíg előkerültek a "halálvonatok"
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók :: :: Hozzászólások

Egy Mi Hazánk-győzelem már született: jogerősen törvénysértő az RTL Klub cigánybűnözés-cenzúrája

Reklám

A Kúria tegnapi végzésében helybenhagyta az NVB határozatát, így jogerős, hogy az RTL Klub jogellenesen járt el, amikor cenzúrázta a Mi Hazánk kampányfilmjét – jelentette be Dúró Dóra.
Zoom
A párt elnökhelyettese emlékeztetett: a jogszabályok egyértelműen rendelkeznek abban a tekintetben, hogy a politikai reklámokhoz a műsorszolgáltató nem fűzhet semmilyen kommentárt, és nem rendelkezik mérlegelési jogkörrel.
Rámutatott: a politikai indíttatás teljesen nyilvánvaló, az RTL Klub véleménydiktatúrát működtet, a sajátjával ellentétes álláspontot önkényesen és jogellenesen is képes korlátozni.
Dúró elmondta, pártjuk a jogerős végzés birtokában kérte a csatornát, hogy sugározza immár a megcsonkítatlan kampányfilmet (ez még 24 megjelenést jelentene), de egyelőre nem válaszoltak.
A Mi Hazánk politikusa végezetül arra kérte a választókat, minél nagyobb arányban menjenek el szavazni vasárnap, és ne engedjék sem az RTL Klubnak, sem a Facebooknak, hogy elhallgattassák a Mi Hazánkat.
(Kuruc.info)
Korábban írtuk:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready