2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:51 Sophia Loren úgy látta jónak, ha négerbabusgató holotúlélőként tér vissza09:32 Még néhány ilyen "keto siker", és Norbi is elmehet dolgozni09:10 Korán kelt tegnap néhány unokázós cigány, és a térkő is hideg volt08:50 Meg akarja nézni, ki juttatta börtönbe Budaházyékat? - A Fővárosi Törvényszéken megteheti!08:20 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt07:44 Lecsengőben van a koronavírus-járvány Kínában07:32 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete06:54 A járvány ellenére nem lanyhul a vadállatok iránti kereslet Kínában21:32 Vona már azon agyal, mivel tudna katartikus élményt szerezni keresztgyermeke, az összeborult ellenzék21:18 Nahát, valaki nem helyeselte, hogy hazánk szovjet megszállása alkalmából koszorúztak az egyik holoemlékműnél21:05 Karanténba kerül az óceánjáróról hazatért két magyar20:21 Rekordszámú "antiszemita incidens" történt tavaly Hollandiában - de legalább jön az újabb kárpótlás19:54 A "magyar Koszovó" sötét víziója19:14 A Kúria várhatóan áprilisban dönt a gyöngyöspatai ügyben18:24 "Szájzártörvény" ellen tiltakozott a ballib ellenzék - de persze nem a holocáfolást tiltó jogszabállyal van bajuk
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

A Jobbiknak és barátainak "maximálisan megfelel" Nyíregyházán is a szocialista polgármester-jelölt

Reklám

Jeszenszki Andrást, az MSZP nyíregyházi szervezetének elnökét, önkormányzati képviselőt ajánlja a szabolcsi megyeszékhely polgármesterjelöltjének nyolc ellenzéki párt és szervezet az októberi önkormányzati választásokra.
A Lövei Csaba önkormányzati képviselő által az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményben azt írták: a jelöltet a Demokratikus Koalíció, a Függetlenek Egyesülete, Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum, a Párbeszéd Magyarországért és a Mindenki Magyarországa Mozgalom támogatja.
Indoklásuk szerint az elvárásoknak "maximálisan megfelelő" Jeszenszki András végigjárta a politika lépcsőfokait, és húszéves "politikai munkája bizonyítja tisztességét, becsületességét és a kérlelhetetlen kiállást az emberekért, a közösségekért".
Zoom
Lengyel Máté, Jeszenszki András és Lövei Csaba (forrás: Szabolcsihír)
A jelölést bejelentő sajtótájékoztatót összegző közlemény szerint Jeszenszki András azt mondta: "példaértékű összefogás született meg Nyíregyházán, amelynek tagjaival (...) olyan együttműködést és programot állítottunk össze, amely minden közösen lefektetett alapértéknek megfelel".
Már az MSZP képviseli a keresztény értékeket és a fiatalos lendületet is
A polgármesterjelölt hozzátette, egyszerre képviselik "a keresztény értékeket, ugyanakkor a baloldali szolidaritást is, a fiatalos lendületet, töretlenül elítélik a korrupció valamennyi formáját, elkötelezettek a környezet védelme iránt, tisztelik az önálló véleményt és az idősebbek tisztességes, áldozatos, többgenerációs munkáját, példamutatását".
Lövei Csaba önkormányzati képviselő a Mindenki Magyarországa Mozgalom képviseletében június 14-én jelentette be, hogy közös polgármester- és képviselőjelölteket indít hat ellenzéki párt és két civil szervezet az októberi önkormányzati választáson a szabolcsi megyeszékhelyen.
Nincsenek külön pártok, szövetség van - és alpolgármester-jelöltség
A "Szövetségben Nyíregyházáért" néven futó szivárványszervezet alpolgármester-jelöltje Lengyel Máté (Jobbik Magyarország Mozgalom)
- Hiszünk abban, hogy Nyíregyházán új politikai kultúrára van szükség – mondta Lövei Csaba, hozzátéve: minden nyíregyházi polgár támogatására számítanak. Fő cél: egy polgármesterjelöltet indítani ellenzéki oldalon, és őt támogató, mögötte és mellette álló képviselőjelölteket indítani az őszi önkormányzati választásokra.
Őszinte beszéd, emberséges politika - ez a céljuk.
- Nem ígérjük, hogy minden gond mindenki számára egyszerre megoldódik, de ígérünk felszabadultabb, egészégesebb légkörű Nyíregyházát - tette hozzá Lövei Csaba, aki hangsúlyozta: "együtt folytatjuk a kampányt, ezentúl nem külön pártokról beszélünk, hanem szövetségről."
Majd bejelentette, hogy közös polgármesterjelöltjük Jeszenszki András, aki már végigjárta a politika lépcsőfokait, bizonyított vezetőként, hogy képes szervezeti harmóniát biztosítani.
Húsz éve van jelen a nyíregyházi közéletben, önkormányzati képviselőként négyszer nyert választást egyéniben. Pedagógusi munkája is bizonyítja, hogy elkötelezett.
A szövetség alpolgármester-jelöltjét is megnevezték: ő Lengyel Máté (Jobbik), aki, mint mondták "az elmúlt 8 évben bizonyította előbb mint bizottsági tag, majd mint önkormányzati képviselő, hogy elkötelezett a város iránt. Kompromisszumkészsége és tenniakarása alkalmas arra, hogy alpolgármesterként még többet tegyen Nyíregyházáért."
(MTI - Szabolcsihír nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready