2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:33 Tíz kicsi indián a kölkedi kukoricásban14:12 MÁV és Betyársereg, ajánlóívek és Facebook-cenzúra: Tvrtko kérdezte Toroczkait13:41 Az egyik államtitkárt kifütyülték, a másikat kinevették a joggal türelmetlen orvosok13:22 Az egyik összetört kocsinak még a kulcsát is visszavitte a talpig becsületes szügyi fiatal12:47 "Joggal remélem, hogy felmentenek a vádak alól" - mondta a fideszes politikusbűnöző12:15 Szíven szúrta magát egy bákói diák egy csíkszeredai középiskolában11:40 A nemzetiségi szervezetek nem küldhetnek delegáltakat a választási bizottságokba11:03 Megtalálhatták a gyógymódot a szívritmuszavarra10:54 Lakatos Raul nem öregszik - és lassan öregezik10:37 Sokan utaznak mostanában Csernobilba10:09 Eke Uzoma a legújabb magyar09:41 Az Egyesült Államok katonákat küld Szaúd-Arábiába09:13 Ezt a két szőke kólát bankkártyalopás miatt keresik a győri nyomozók08:54 Tele vannak a magyarországi gáztárolók08:41 Újabb amerikai légi csapás Líbiában
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

A Jobbiknak és barátainak "maximálisan megfelel" Nyíregyházán is a szocialista polgármester-jelölt

Reklám

Jeszenszki Andrást, az MSZP nyíregyházi szervezetének elnökét, önkormányzati képviselőt ajánlja a szabolcsi megyeszékhely polgármesterjelöltjének nyolc ellenzéki párt és szervezet az októberi önkormányzati választásokra.
A Lövei Csaba önkormányzati képviselő által az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményben azt írták: a jelöltet a Demokratikus Koalíció, a Függetlenek Egyesülete, Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum, a Párbeszéd Magyarországért és a Mindenki Magyarországa Mozgalom támogatja.
Indoklásuk szerint az elvárásoknak "maximálisan megfelelő" Jeszenszki András végigjárta a politika lépcsőfokait, és húszéves "politikai munkája bizonyítja tisztességét, becsületességét és a kérlelhetetlen kiállást az emberekért, a közösségekért".
Zoom
Lengyel Máté, Jeszenszki András és Lövei Csaba (forrás: Szabolcsihír)
A jelölést bejelentő sajtótájékoztatót összegző közlemény szerint Jeszenszki András azt mondta: "példaértékű összefogás született meg Nyíregyházán, amelynek tagjaival (...) olyan együttműködést és programot állítottunk össze, amely minden közösen lefektetett alapértéknek megfelel".
Már az MSZP képviseli a keresztény értékeket és a fiatalos lendületet is
A polgármesterjelölt hozzátette, egyszerre képviselik "a keresztény értékeket, ugyanakkor a baloldali szolidaritást is, a fiatalos lendületet, töretlenül elítélik a korrupció valamennyi formáját, elkötelezettek a környezet védelme iránt, tisztelik az önálló véleményt és az idősebbek tisztességes, áldozatos, többgenerációs munkáját, példamutatását".
Lövei Csaba önkormányzati képviselő a Mindenki Magyarországa Mozgalom képviseletében június 14-én jelentette be, hogy közös polgármester- és képviselőjelölteket indít hat ellenzéki párt és két civil szervezet az októberi önkormányzati választáson a szabolcsi megyeszékhelyen.
Nincsenek külön pártok, szövetség van - és alpolgármester-jelöltség
A "Szövetségben Nyíregyházáért" néven futó szivárványszervezet alpolgármester-jelöltje Lengyel Máté (Jobbik Magyarország Mozgalom)
- Hiszünk abban, hogy Nyíregyházán új politikai kultúrára van szükség – mondta Lövei Csaba, hozzátéve: minden nyíregyházi polgár támogatására számítanak. Fő cél: egy polgármesterjelöltet indítani ellenzéki oldalon, és őt támogató, mögötte és mellette álló képviselőjelölteket indítani az őszi önkormányzati választásokra.
Őszinte beszéd, emberséges politika - ez a céljuk.
- Nem ígérjük, hogy minden gond mindenki számára egyszerre megoldódik, de ígérünk felszabadultabb, egészégesebb légkörű Nyíregyházát - tette hozzá Lövei Csaba, aki hangsúlyozta: "együtt folytatjuk a kampányt, ezentúl nem külön pártokról beszélünk, hanem szövetségről."
Majd bejelentette, hogy közös polgármesterjelöltjük Jeszenszki András, aki már végigjárta a politika lépcsőfokait, bizonyított vezetőként, hogy képes szervezeti harmóniát biztosítani.
Húsz éve van jelen a nyíregyházi közéletben, önkormányzati képviselőként négyszer nyert választást egyéniben. Pedagógusi munkája is bizonyítja, hogy elkötelezett.
A szövetség alpolgármester-jelöltjét is megnevezték: ő Lengyel Máté (Jobbik), aki, mint mondták "az elmúlt 8 évben bizonyította előbb mint bizottsági tag, majd mint önkormányzati képviselő, hogy elkötelezett a város iránt. Kompromisszumkészsége és tenniakarása alkalmas arra, hogy alpolgármesterként még többet tegyen Nyíregyházáért."
(MTI - Szabolcsihír nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready