Tisztelt Törvényszék!
Tisztelt Elnök Úr!
Óriási háttérerővel rendelkező hazugságokkal kellett szembenéznem ebben a perben, de az igazság is megnyilatkozhatott, és ez reményt ad.
Bármilyen erősnek is tűnik a hazugság, az igazság, ha gyengébbnek is látszik, képes arra, hogy a hazugságot leleplezze. Ez meg is történt a tárgyalás során.
Zoom
Nem kívánok a tárgyalás során alapjaiban megrendült hazugságokkal foglalkozni, ezért most a per végén csupán két, az ügy szempontjából rendkívül fontos, perdöntő jellegű tényre utalok.
Nevezetesen a genetikai vizsgálat DNS vonatkozásában teljesen steril 33. számú lövedékre, melyről végképp bebizonyosodott, hogy a genetikai szakértőnek az a véleménye, miszerint ez a lövedék emberi testet nem ért, helyes volt.
Ennek a ténynek azért rendkívül nagy a jelentősége, mert a fegyverszakértő szerint ez okozta a sértett halálát, de ez a vélemény jelenik meg a vádiratban is. A tárgyalás során bebizonyosodott, hogy ez a vélemény valótlan, tehát hazugság.
A másik igen fontos, nagy jelentőségű bizonyíték a polár felsőm, melynek a hátán és a vállán erős vérszennyeződés található, melyről a genetikai vizsgálat megállapította, hogy a sértett fröccsent vére, mely csak a sértett meglövésének pillanatában keletkezhetett, és így kerülhetett a polár felsőmre.
Ezt a fontos bizonyítékot a fegyverszakértő és az ügyészség is semmibe vette, pedig ez a második teljes értékű bizonyíték arra nézve, hogy a halálos lövés nem tőlem származik. Csak a lövés pillanatában keletkezik vérfröccsenés, és ez a tény bizonyítja azt, hogy a sértett meglövésekor és a vérfröccsenéskor nekem háttal kellett állnom a sértetthez viszonyítva.
Ezzel a két igen jelentős és kétségbe vonhatatlan bizonyítékkal szemben – mely kizárja azt, hogy én adtam a halálos lövést – nincs egyetlen valós terhelő bizonyíték ellenem.
Várom az ítéletet, tudva azt, hogy nagy erők nyomása van ezen az ügyön, és sokan kísérik figyelemmel.
Az igazság és a becsületem védelmében, valamint a médiában eddig megjelentetett hazugságok cáfolata okán a közvélemény elé fogjuk tárni ezt az ügyet részletesen, a hazug és a valós szakvéleményekkel együtt, azok cáfolataival, illetve elismeréseivel.
Ezzel tartozok a családomnak, a barátaimnak és mindazoknak, akik eddig is érdeklődéssel kísérték a fejleményeket. Ebben az ügyben első perctől kijelölt elkövető vagyok. Hogy ez a koncepció érvényesüljön, bizonyítékokat hamisítottak, tüntettek el, vagy hagytak figyelmen kívül. A vád egyetlen állítását sem tudja hitelt érdemlően bizonyítani. Nyilvánvalóan a szándék, hogy bűnöst, pontosabban áldozatot csináljanak belőlem, de a történelmi tapasztalat az, hogy a hazugság végső soron mártírokat teremt, különösen az ilyen politikai hátterű ügyekben.
Befejezésül még annyit, hogy a sértett halálát okozó „baráti tűz” egy kis foltot ejtett a mundér becsületén, de egy korrekt eljárás ebben az ügyben akár még emelhette is volna a mundér becsületét. A hazug szakvéleményt készítők ezt a kis foltot úgy akarták elkészíteni, hogy az egész mundért kimosták a hazugság pöcegödrében.
Köszönöm, befejeztem.
Íme a védelem által bemutatott egyik videó
A sertéskoponyán bemutatott lövésteszteket azok túlzottan durva volta miatt nem tették közzé, de azáltal is bebizonyosodott, hogy a rendőrség által használt lőszer lövedéke és a 7,62X39-es lőszer lövedéke teljesen más ki-bemeneti nyílásokat okoz, és a lőcsatorna is eltérő. A lövéstesztek is a védelmet igazolták.
(Forrás: Patrióta.info, bővebben az ügyről itt)