2019. július 20., szombat, Margaréta napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:18 A Kína-párti nyugdíjasok is utcára vonultak Hongkongban, közben a rendőrség megtalálta az ürgebőrbe varrt robbanószerkezeteket21:54 Az Iráni Forradalmi Gárda kommandósai kötélen ereszkedtek le a brit kőolajszállító-hajóra a Perzsa-öbölben21:32 Ha a Hitler életére törőket éltetheti, a rasszizmus és az antiszemitizmus ellen hablatyolhat, akkor bezzeg nem remeg Merkel21:05 A hőség mellett zivatarokra, felhőszakadásra is számíthatunk vasárnap20:53 Munkagépek ütköztek a ferihegyi repülőtéren20:40 15 éves a Harcos márka - nyári újdonságok (x)19:57 Eltemették a boszniai háború prijedori mészárlásának 86 áldozatát19:12 Amikor borzasztóan fáj az igazság18:47 Illegális lakásfoglalónak is felcsapott egy budapesti kábítószerárus18:05 A Trump legalja mai kiadása: megbeszélte az egyik néger "rapsztárral", hogy kiszabadítja verekedő fajtársát17:51 A brit védelmi miniszter szerint ománi vizeken foglalták el az irániak a tartályhajót16:58 Soha nem volt még ekkora létszámhiány a rendőrségnél16:36 Megtévesztő kampányt folytatnak Kárpátalján a holnapi választás előtt16:04 Ókori hajóroncsot találtak Palma de Mallorca strandján15:10 A nap dilemmája: sajnáljuk-e honfitársunkat, akinek úgy vitte el autóját a cigány, hogy ő engedte beülni egy fotóra?
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Így mossa tisztára "Győzikét" a NAV: nem is igaz, hogy adócsaló az ártatlan cigány

A Blikk "megszerezte" a végzést, amiben Gáspár Győző ügyében határozatot hozott a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
Zoom
Azt írják, úgy néz ki, most "végre" pont kerül a két éve húzódó ügy végére, megszüntetik a különösen nagy értékre elkövetett sikkasztás miatt indult nyomozást.
"Ám ez még közel sem jelenti azt, hogy megnyugodhat Győzike, hiszen az adócsaló jelzőt egy ideig még biztosan nem moshatja le magáról" - sajnáltatja a beszédhibás "tévésztár" cigánybűnözőt a szennylap. A NAV-nak pedig csak gratulálni tudunk.
Zoom
Zoom
Zoom
Frissítés: Nem az adócsalási részt szüntették meg
Olvasónk írja:
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal speciális nyomozati jogkörrel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy csak bizonyos bűncselekményekben, elsősorban a költségvetést megkárosító bűnesetek esetén nyomoz. A sikkasztás nem tartozik ide. Tehát sikkasztás nyomozására a NAV-ot az ügyészség kijelölte, ami azt jelenti, hogy a sikkasztás csak egy (!) bűncselekmény volt a celebcigánnyal szemben közölt vádpontokban.
Minden bizonnyal költségvetési csalás bűntettével gyanúsították meg elsősorban, és a sikkasztás csak egy "mellékszál" volt, amire azért jelölték ki a NAV-ot, hogy ne két nyomozószerv vizsgálja az ügyet, tehát ne legyen a rendőrségnél is és a NAV-nál is egy "Gáspár-ügy" egy eljáráson belül. (Ez egyébként gyakori, nem egyedi eset.) A Blikkben az ügyvédje is nyilatkozik:
"- Nagyon örülök annak, hogy a hatóság meghozta a határozatot, amellyel a gyanúsítás egy részét hatályon kívül helyezték."
Tehát csak a "gyanúsítás egy része". Szóval a többi a jelek szerint megáll, különben azt is megszüntették volna.
Na most az ostoba cigány erre a sikkasztásra vonatkozó megszüntető határozatra hivatkozva kürtöli tele a sajtót azzal, hogy "nem vagyok adócsaló", pedig nem az adócsalási részt szüntették meg (a bűncselekmény Btk. szerinti megnevezése: "költségvetési csalás"), hanem a sikkasztást, ami ugye nem "adócsalás". Egyébként a sikkasztást is "bizonyítottság hiányában", ami ugye azt jelenti, hogy minden bizonnyal elkövette, de nem bizonyítható... Hiába szeretné, nem fogja megúszni. Reméljük.
Korábban írtuk:
 
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready