2019. október 18., péntek, Lukács napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:31 Mussolini, a zsidóság ideálja21:52 Nem vicc: Venezuelát is beválasztották az ENSZ Emberi Jogi Tanácsába21:06 Megtámadták a választási eredményt az I. és a VIII. kerületben is20:37 Emléktáblát avattak a Nemzeti Múzeum oláh kifosztását megakadályozó Bandholtz tábornok tiszteletére20:13 Erdogan mégis fogadta az amerikai alelnököt, sőt még tűzszüneti megállapodást is kötött vele19:38 Úgy tűnik, Erdogan elvitte a kiegyezést Aszadnak és a kurdoknak19:18 "Német"országban állandósult a kurd-török háború18:58 Megszületett a megállapodás a brit kilépésről18:24 Fáziskésés17:47 Élve ástak el egy újszülöttet ómigránsaink őshazájában17:13 "Megb@szlak, csicska!" - Kibukott a keserűség az eltérő kultúrából a rasszista körforgalom miatt16:48 A hétvégén is marad a jó idő15:51 Valaki vegyi fegyvert használt Szíriában - a törökök és a kurdok egymásra mutogatnak15:22 Román késelt moldovait Budapesten14:46 Tűzrőlpattant menyecske miatt volt dolguk a mentőknek a fővárosban
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Így mossa tisztára "Győzikét" a NAV: nem is igaz, hogy adócsaló az ártatlan cigány

Reklám

A Blikk "megszerezte" a végzést, amiben Gáspár Győző ügyében határozatot hozott a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
Zoom
Azt írják, úgy néz ki, most "végre" pont kerül a két éve húzódó ügy végére, megszüntetik a különösen nagy értékre elkövetett sikkasztás miatt indult nyomozást.
"Ám ez még közel sem jelenti azt, hogy megnyugodhat Győzike, hiszen az adócsaló jelzőt egy ideig még biztosan nem moshatja le magáról" - sajnáltatja a beszédhibás "tévésztár" cigánybűnözőt a szennylap. A NAV-nak pedig csak gratulálni tudunk.
Zoom
Zoom
Zoom
Frissítés: Nem az adócsalási részt szüntették meg
Olvasónk írja:
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal speciális nyomozati jogkörrel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy csak bizonyos bűncselekményekben, elsősorban a költségvetést megkárosító bűnesetek esetén nyomoz. A sikkasztás nem tartozik ide. Tehát sikkasztás nyomozására a NAV-ot az ügyészség kijelölte, ami azt jelenti, hogy a sikkasztás csak egy (!) bűncselekmény volt a celebcigánnyal szemben közölt vádpontokban.
Minden bizonnyal költségvetési csalás bűntettével gyanúsították meg elsősorban, és a sikkasztás csak egy "mellékszál" volt, amire azért jelölték ki a NAV-ot, hogy ne két nyomozószerv vizsgálja az ügyet, tehát ne legyen a rendőrségnél is és a NAV-nál is egy "Gáspár-ügy" egy eljáráson belül. (Ez egyébként gyakori, nem egyedi eset.) A Blikkben az ügyvédje is nyilatkozik:
"- Nagyon örülök annak, hogy a hatóság meghozta a határozatot, amellyel a gyanúsítás egy részét hatályon kívül helyezték."
Tehát csak a "gyanúsítás egy része". Szóval a többi a jelek szerint megáll, különben azt is megszüntették volna.
Na most az ostoba cigány erre a sikkasztásra vonatkozó megszüntető határozatra hivatkozva kürtöli tele a sajtót azzal, hogy "nem vagyok adócsaló", pedig nem az adócsalási részt szüntették meg (a bűncselekmény Btk. szerinti megnevezése: "költségvetési csalás"), hanem a sikkasztást, ami ugye nem "adócsalás". Egyébként a sikkasztást is "bizonyítottság hiányában", ami ugye azt jelenti, hogy minden bizonnyal elkövette, de nem bizonyítható... Hiába szeretné, nem fogja megúszni. Reméljük.
Korábban írtuk:
 
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready