2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:11 Ennek az öregezőnek sem segítettek megjavulni az enyhe büntetések10:30 Több mint száz agyonvert kutya maradványait találták meg Hajdúsámson mellett10:10 Kiscsaládi program délutánra: anya és fia órán, a többi gyerek előtt verte meg az osztálytársat09:51 Sophia Loren úgy látta jónak, ha négerbabusgató holotúlélőként tér vissza09:32 Még néhány ilyen "keto siker", és Norbi is elmehet dolgozni09:10 Korán kelt tegnap néhány unokázós cigány, és a térkő is hideg volt08:50 Meg akarja nézni, ki juttatta börtönbe Budaházyékat? - A Fővárosi Törvényszéken megteheti!08:20 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt07:44 Lecsengőben van a koronavírus-járvány Kínában07:32 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete06:54 A járvány ellenére nem lanyhul a vadállatok iránti kereslet Kínában21:32 Vona már azon agyal, mivel tudna katartikus élményt szerezni keresztgyermeke, az összeborult ellenzék21:18 Nahát, valaki nem helyeselte, hogy hazánk szovjet megszállása alkalmából koszorúztak az egyik holoemlékműnél21:05 Karanténba kerül az óceánjáróról hazatért két magyar20:21 Rekordszámú "antiszemita incidens" történt tavaly Hollandiában - de legalább jön az újabb kárpótlás
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

Hollókőn is lecsapott a buziterror - az Egyenlő Bánásmód Hatóság lelkes segítségével

Reklám

Egy hollókői vállalkozó nem volt hajlandó bérbeadni egy "transz nőnek" a tulajdonában álló népviseleti ruhákat egy fotózáshoz. Ezért a nő az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult, amely megállapította, hogy a vállalkozó "nemi identitáson alapuló közvetlen hátrányos megkülönböztetést valósított meg" - örvendezik a Zsindex.
Zoom
A zsidó módszer: szent helyeinket, hagyományainkat is be kell mocskolni, tudják ők, miért... (fotó: hungarikum.hu)
Jellemző a "hatóság" szintjére is, hogy közleményükben képesek voltak teljesen komolyan leírni az alábbi mondatot:
Eszter transznemű nő, nevét és nemét évekkel ezelőtt hivatalosan is megváltoztatta.
Tehát ha mi holnap nyuszifüleket műttetünk a fejünkre, és a nevünket Nyúlra változtatjuk, akkor mi attól a pillanattól a nyúlfélék (Leporidae), az emlősök (Mammalia) osztályába és a nyúlalakúak (Lagomorpha) rendjébe tartozó család tagjai leszünk, ugyebár, és mindenkinek úgy kell tenni, mintha ez valóban így lenne, különben lesújt a hatóság ökle... De menjünk tovább.
Megtudjuk azt is, hogy "Eszter" a blogjában fotókat is szokott közzétenni magáról, és egy ilyen fotósorozat elkészítéséhez szeretett volna hollókői népviseletbe öltözni. (Miért is? Hogy a hagyományok és normalitás eme jelképét is bemocskolja? Tessék szépen szivárványszínű rongyokba öltözni, kiegészítőnek ott a póráz, az a ti ízlésetek és "népviseletetek" - a szerk.)
Zoom
Ez pedig a miénk (fotó: Hollókő.hu)
A magát nőnek képzelő aberrált először a Hollókői Világörökség-kezelő Nonprofit Kft.-hez fordult, ők irányították a ruhakölcsönzési szolgáltatást biztosító egyéni vállalkozóhoz. "A vállalkozó kezdetben nyitott volt a ruha bérbeadására, annak tudatában is, hogy Eszter transznemű" - írja a közleményében a hatóság, de néhány nappal később, többek között arra hivatkozva, hogy "a fotózásnak híre ment a faluban, és nagyon sokan fejezték ki nemtetszésüket", valamint hogy "Hollókő (...) egy zárt keresztény közösség", megtagadta a ruhakölcsönzést.
Az őszinteség lett a veszte, ugyanis a pszichopata az elutasítást követően a társadalmunk számára rendkívül hasznos Egyenlő Bánásmód Hatósághoz (EBH) fordult. Az eljárás során az egyéni vállalkozó arra hivatkozott, hogy a szolgáltatást azért nem biztosította, mert nem állt rendelkezésére megfelelő méretű ruha; neki személyesen nincs ellenérzése a "transznemű emberekkel" szemben, a falubeliek nemtetszése kapcsán pedig csak magánvéleményét fogalmazta meg - de már késő volt, korábban kellett volna ezt mondania, hiszen a deviánsok diktatúrájában ugyanúgy nem lehet a korbács másik végén lévőkkel őszinte az ember, mint ahogy nem volt tanácsos elküldeni az ávóst sem a jó édesanyjába...
Az "alapos vizsgálat során" a hatóság megállapította, hogy a vállalkozó érvelése nem állja meg a helyét: korábban ugyanis utalt arra, hogy van megfelelő ruhája a fotózáshoz, később viszont lehetőséget sem biztosított "Eszter" számára a ruhapróbára.
A hatóság azt is hangsúlyozta, hogy "az egyenlő bánásmód követelményének megsértése szempontjából nem bír relevanciával, hogy az elutasításra az eljárás alá vont személyes meggyőződése, vagy mások - vélt vagy valós - ellenérzései miatt került sor".
"Fontosnak tartottam a helyi vállalkozók, szolgáltatók és döntéshozók figyelmét felhívni arra, hogy nemi identitása miatt senkit sem lehet megfosztani egy szolgáltatás igénybevételétől. Különösen visszás, hogy a keresztényi értékekre hivatkozva utasítottak el, ahelyett hogy a keresztényi szeretet nevében bárkit szívesen fogadnának Hollókőn, ebben a páratlan kultúrtörténeti kincsesdobozban" - kommentálta a döntést "Eszter".
Zoom
Az itt látható lány helyére jövőre már a lenti kreatúrának kellene kerülnie?... (fotó: húsvétifesztivál.com)
Zoom
Illusztráció - a képen az idei buzifelvonulás egyik résztvevője látható
"Örvendetes, hogy egyre több LMBTQI ember fordul az őt ért jogsértés esetén az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz" - tette hozzá elégedetten Dombos Tamás, a kérelmező képviseletét ellátó Háttér Társaság nevű felforgató különítmény jogsegélyszolgálatának munkatársa.
A hatóság eltiltott a vállalkozót a jövőbeni "jogsértésektől", a döntés jogerős, de a férfi 30 napon belül kezdeményezheti az EBH döntésének bírósági felülvizsgálatát.
Frissítés: íme a hollókői jelenet, ahogy a Háttér Társaság és az Egyenlő Bánásmód Hatóság szeretné:
Zoom
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready