2019. július 20., szombat, Margaréta napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:18 A Kína-párti nyugdíjasok is utcára vonultak Hongkongban, közben a rendőrség megtalálta az ürgebőrbe varrt robbanószerkezeteket21:54 Az Iráni Forradalmi Gárda kommandósai kötélen ereszkedtek le a brit kőolajszállító-hajóra a Perzsa-öbölben21:32 Ha a Hitler életére törőket éltetheti, a rasszizmus és az antiszemitizmus ellen hablatyolhat, akkor bezzeg nem remeg Merkel21:05 A hőség mellett zivatarokra, felhőszakadásra is számíthatunk vasárnap20:53 Munkagépek ütköztek a ferihegyi repülőtéren20:40 15 éves a Harcos márka - nyári újdonságok (x)19:57 Eltemették a boszniai háború prijedori mészárlásának 86 áldozatát19:12 Amikor borzasztóan fáj az igazság18:47 Illegális lakásfoglalónak is felcsapott egy budapesti kábítószerárus18:05 A Trump legalja mai kiadása: megbeszélte az egyik néger "rapsztárral", hogy kiszabadítja verekedő fajtársát17:51 A brit védelmi miniszter szerint ománi vizeken foglalták el az irániak a tartályhajót16:58 Soha nem volt még ekkora létszámhiány a rendőrségnél16:36 Megtévesztő kampányt folytatnak Kárpátalján a holnapi választás előtt16:04 Ókori hajóroncsot találtak Palma de Mallorca strandján15:10 A nap dilemmája: sajnáljuk-e honfitársunkat, akinek úgy vitte el autóját a cigány, hogy ő engedte beülni egy fotóra?
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

Hollókőn is lecsapott a buziterror - az Egyenlő Bánásmód Hatóság lelkes segítségével

Egy hollókői vállalkozó nem volt hajlandó bérbeadni egy "transz nőnek" a tulajdonában álló népviseleti ruhákat egy fotózáshoz. Ezért a nő az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult, amely megállapította, hogy a vállalkozó "nemi identitáson alapuló közvetlen hátrányos megkülönböztetést valósított meg" - örvendezik a Zsindex.
Zoom
A zsidó módszer: szent helyeinket, hagyományainkat is be kell mocskolni, tudják ők, miért... (fotó: hungarikum.hu)
Jellemző a "hatóság" szintjére is, hogy közleményükben képesek voltak teljesen komolyan leírni az alábbi mondatot:
Eszter transznemű nő, nevét és nemét évekkel ezelőtt hivatalosan is megváltoztatta.
Tehát ha mi holnap nyuszifüleket műttetünk a fejünkre, és a nevünket Nyúlra változtatjuk, akkor mi attól a pillanattól a nyúlfélék (Leporidae), az emlősök (Mammalia) osztályába és a nyúlalakúak (Lagomorpha) rendjébe tartozó család tagjai leszünk, ugyebár, és mindenkinek úgy kell tenni, mintha ez valóban így lenne, különben lesújt a hatóság ökle... De menjünk tovább.
Megtudjuk azt is, hogy "Eszter" a blogjában fotókat is szokott közzétenni magáról, és egy ilyen fotósorozat elkészítéséhez szeretett volna hollókői népviseletbe öltözni. (Miért is? Hogy a hagyományok és normalitás eme jelképét is bemocskolja? Tessék szépen szivárványszínű rongyokba öltözni, kiegészítőnek ott a póráz, az a ti ízlésetek és "népviseletetek" - a szerk.)
Zoom
Ez pedig a miénk (fotó: Hollókő.hu)
A magát nőnek képzelő aberrált először a Hollókői Világörökség-kezelő Nonprofit Kft.-hez fordult, ők irányították a ruhakölcsönzési szolgáltatást biztosító egyéni vállalkozóhoz. "A vállalkozó kezdetben nyitott volt a ruha bérbeadására, annak tudatában is, hogy Eszter transznemű" - írja a közleményében a hatóság, de néhány nappal később, többek között arra hivatkozva, hogy "a fotózásnak híre ment a faluban, és nagyon sokan fejezték ki nemtetszésüket", valamint hogy "Hollókő (...) egy zárt keresztény közösség", megtagadta a ruhakölcsönzést.
Az őszinteség lett a veszte, ugyanis a pszichopata az elutasítást követően a társadalmunk számára rendkívül hasznos Egyenlő Bánásmód Hatósághoz (EBH) fordult. Az eljárás során az egyéni vállalkozó arra hivatkozott, hogy a szolgáltatást azért nem biztosította, mert nem állt rendelkezésére megfelelő méretű ruha; neki személyesen nincs ellenérzése a "transznemű emberekkel" szemben, a falubeliek nemtetszése kapcsán pedig csak magánvéleményét fogalmazta meg - de már késő volt, korábban kellett volna ezt mondania, hiszen a deviánsok diktatúrájában ugyanúgy nem lehet a korbács másik végén lévőkkel őszinte az ember, mint ahogy nem volt tanácsos elküldeni az ávóst sem a jó édesanyjába...
Az "alapos vizsgálat során" a hatóság megállapította, hogy a vállalkozó érvelése nem állja meg a helyét: korábban ugyanis utalt arra, hogy van megfelelő ruhája a fotózáshoz, később viszont lehetőséget sem biztosított "Eszter" számára a ruhapróbára.
A hatóság azt is hangsúlyozta, hogy "az egyenlő bánásmód követelményének megsértése szempontjából nem bír relevanciával, hogy az elutasításra az eljárás alá vont személyes meggyőződése, vagy mások - vélt vagy valós - ellenérzései miatt került sor".
"Fontosnak tartottam a helyi vállalkozók, szolgáltatók és döntéshozók figyelmét felhívni arra, hogy nemi identitása miatt senkit sem lehet megfosztani egy szolgáltatás igénybevételétől. Különösen visszás, hogy a keresztényi értékekre hivatkozva utasítottak el, ahelyett hogy a keresztényi szeretet nevében bárkit szívesen fogadnának Hollókőn, ebben a páratlan kultúrtörténeti kincsesdobozban" - kommentálta a döntést "Eszter".
Zoom
Az itt látható lány helyére jövőre már a lenti kreatúrának kellene kerülnie?... (fotó: húsvétifesztivál.com)
Zoom
Illusztráció - a képen az idei buzifelvonulás egyik résztvevője látható
"Örvendetes, hogy egyre több LMBTQI ember fordul az őt ért jogsértés esetén az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz" - tette hozzá elégedetten Dombos Tamás, a kérelmező képviseletét ellátó Háttér Társaság nevű felforgató különítmény jogsegélyszolgálatának munkatársa.
A hatóság eltiltott a vállalkozót a jövőbeni "jogsértésektől", a döntés jogerős, de a férfi 30 napon belül kezdeményezheti az EBH döntésének bírósági felülvizsgálatát.
Frissítés: íme a hollókői jelenet, ahogy a Háttér Társaság és az Egyenlő Bánásmód Hatóság szeretné:
Zoom
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready