2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Zombor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:49 Venezuela nagykövetséget nyitott Észak-Koreában22:32 Ledózerolták egy vendégeire támadó albán éttermét22:10 Egy olasz ügyésznek "köszönhetően" partizándalokat énekelve vonultak le a hajóról a néger megszállók22:04 Boris Johnson Berlinben: vannak alternatív lehetőségek a tartalékmegoldás helyett21:45 Az Északi Áramlat 2-ről tárgyalt Maas és Lavrov Moszkvában21:08 Putyin megerősítette: fegyverkísérlet során történt a halálos baleset20:48 Az amerikai kormányzat engedélyezni fogja a migráns gyerekek korlátlan ideig történő fogva tartását20:01 A hivatalos adat szerint meghaladta a 25%-ot a migrációs hátterű lakosság aránya a németeknél - de a valóság rosszabb19:43 A Mazsihisz megköszönte a kormánynak, hogy fizette a belterjes játszadozásukat, és egyúttal jelezték: most már a zsidó sportközpont következik19:28 A jemeni húszik megint lelőttek egy amerikai kémrepülőt 18:52 Vádat emeltek a 45%-os Simonka ellen - pedig szegény fideszes csak elszenvedője az egésznek18:15 Így ünnepelt a Mi Hazánk augusztus 20-án18:14 Egyeztetést kezd a kormányalakításról a baloldali Demokrata Párt az Öt Csillag Mozgalommal17:49 Mexikóban egy bíró engedélyezte kokain "rekreációs célú" fogyasztását17:21 Trump: valakinek szembe kellett szállnia Kínával
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Autók dobálásával szórakoztatják magukat a nyíregyházi purdék

Reklám

Megdöbbentő fotót osztottak meg a Szabolcs Trafi/Útinfó Facebook-csoportban - írja a Szabolcshír.
A megosztásban azt írták, hogy a nyíregyházi Tüzér utcát kerüljék el az autósok, mert valaki kővel dobálja meg az arra haladókat.

A hozzászólók között más is jelezte, hogy hasonlóképpen járt az említett utcában. Első és hátsó szélvédő is áldozatul esett már. A poszt számos dühödt hozzászólást generált szinte pillanatok alatt.
A felháborodást az is fokozza, hogy bár még nem történt személyi sérülés, de több veszélyt is rejt magában az ilyen "játék". Nemcsak az autós vesztheti el uralmát járműve felett a váratlan "ajándéktól", hanem az autóban ülők közül is bárki megsérülhet.
A szerencsétlenül járt autós bejelentést is tett a rendőrségen.
Többen azt írják, az ott élő gyerekek szórakoztatják magukat a dobálással...
(Szabolcshír nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready