2020. január 19., vasárnap, Kenéz napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:22 Miskolci orvosigazgató: hazugság a cigánysterilizáció, a magyar nőnek sem vették ki mindkét petevezetékét13:50 Dörner György és Koltai Róbert kapja idén a Madách-díjat13:27 Nyolc ember halt meg egy csehországi betegotthonban13:17 Hazaszállították az Iránban lelőtt utasszállító ukrán áldozatainak maradványait12:49 BZSH-elnök: a budapesti zsidóság örök hálával tartozik a felszabadító szovjet katonáknak - kormányzati támogatással12:18 A hejcei légi katasztrófa áldozataira emlékeztek11:18 Az apostolok cselekedetei vannak a ma kezdődő ökumenikus imahét központjában11:04 Szellemi holokauszt, fizessenek a gonosz, rasszista szegregáló tanárok! - 444-riport és egy vérző szívű Polgár pénzgyűjtése10:45 Nyíregyházi rasszizmus: túl gyorsan kapnak bérlakásokat a cigányok, és nem is magyar családok mellett10:27 Trump-ügyvédek: az amerikai polgárok szabad választáshoz fűződő jogát sérti az impeachment10:09 Hattagú családot mészároltak le Afganisztánban09:48 Kétszázezer öncélú, hedonista és extravagáns párttagot büntettek meg Kínában09:25 Albin Kurti kapta a kormányalakítási megbízást a koszovói elnöktől08:59 Pöcegödör lett a kínai elnökből - a Facebook szerint ez csak műszaki hiba08:43 Gaudiék bepereltek egy magyargyalázó szennyportált
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Győztek a cigány terroristák szülei Gyöngyöspatán: leváltották a velük szembeszálló iskolaigazgatót

Reklám

Hivatalosan ma váltják le a gyöngyöspatai Nekcsei Demeter Általános Iskola igazgatóját – tudta meg a hvg az ügyet ismerő forrástól. Az információt megerősítette Léderer Tamás is, aki egy cigányok "felzárkóztatását" segítő tanodát működtet a településen.
Zoom
Az eddigi igazgatót azután váltották le, hogy egy anya rendőrségi feljelentést tett ellene a 11 éves fia "bántalmazása" miatt, illetve a hatvani tankerülettől kérte eltávolítását. De arra persze nem pazarolta az energiát, hogy a fiacskáját megtanítsa viselkedni. Az eset részleteiről itt olvashat: Elvesztette a türelmét a cigány pofátlanság miatt a patai iskolaigazgató, már megy is a "szegény roma fiú"-zás
"A diákokkal rendszeresen vannak fegyelmi problémák, sajnos a szülők sem fogják vissza őket. Amikor rendet teszek köztük, előfordul, hogy a szülők felháborodnak és fenyegetőznek mindenfélével, még a családom kiirtásával is" - nyilatkozta korábban az igazgató.
"Bandába verődnek, és csúnya beszéd, és verekedés, és elvesszük a többiek cuccait, és megfélemlítés, meg hasonlók" - írta le a helyzet egy anyuka.
Bővebben a kapcsolódó anyagban.
A tankerület vizsgálatot indított az ügyben, ennek az eredményéről nem adtak hivatalos tájékoztatást, így nem tudható, hogy az igazgató végleg távozik-e az iskolából, vagy tanárként maradhat, esetleg áthelyezték máshova.
Az eseményeket kirobbantó pofátlan cigány anyja hétfőn a lapnak mindenesetre azt mondta, az új vezető bemutatkozott neki, beszéltek pár szót, és a korábbi iskolaigazgatót is visszahozták helyettesnek.
Léderer Tamás elmondása szerint a gyerekek (mármint a cigány gyerekek) felszabadultak (értsd: arra számítanak, hogy mostantól korlátozás nélkül terrorizálhatják a magyarokat), ők is beszámoltak arról, hogy látták az új vezetőket, de iskolagyűlés még nem volt.
A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen nyomoz testi sértés gyanúja miatt, az anya legutolsó információja szerint az ügyet az egri kapitányságra helyezték át, egyelőre nem hallgatták meg őket.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready