2019. október 17., csütörtök, Hedvig napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:48 A hétvégén is marad a jó idő15:51 Valaki vegyi fegyvert használt Szíriában - a törökök és a kurdok egymásra mutogatnak15:22 Román késelt moldovait Budapesten14:46 Tűzrőlpattant menyecske miatt volt dolguk a mentőknek a fővárosban14:37 Jákob Péter készen áll a Jobbik átvételére14:27 Leghamarabb 25 év múlva szabadulhat a népligeti gyilkos14:13 Török-kurd összecsapás volt Hollandiában is13:45 Karácsony díszpolgárrá választatná Tarlóst - és persze Demszkyt is13:35 Megszületett a megállapodás a brit kilépésről13:12 Kigyulladt a Kolozsvár–Budapest–Bécs-vonat mozdonya12:46 Hát persze hogy senki sem mert "lázongani" Orbánnak Balatonalmádiban12:01 "Ne legyél kemény fickó! Ne legyél bolond!", írta Trump Erdogannak - a török elnök kukába dobta a levelet11:27 Tarlós bőrdzsekiben fejezte be10:51 Egymást hülyézte Trump és Pelosi Szíria és a napról napra fokozódó oroszveszély miatt10:34 Kalapáccsal és csavarkulccsal verték a hongkongi tüntetések szervezőjét
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

A 78 éves látássérült asszony megtámadása kétségkívül az eltérő kultúra egyik gyöngyszeme

Reklám

A Monori Járási Ügyészség rablás bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki egy idős, látássérült nőt rabolt ki Maglódon.
Zoom
Illusztráció
A bűnügy vádlottja, egy budapesti férfi 2018 decemberében estefelé érkezett autóval Maglódra. Ott egy benzinkútnál pár ezer forintért tankolt, majd fizetés nélkül elhajtott.
Maglód egyik utcájában felfigyelt a bűnügy sértettjére, egy 78 éves asszonyra, aki pásztázó fehér bottal ballagott. Kabátján látássérült feliratú kitűzőt viselt. Táskáját a nyakában vitte. A táskában személyes iratai mellett több mint 50 000 forint készpénz volt.
A férfi megállt az úttesten, és útbaigazítást kért az idős nőtől. A sértett elmondta a vádlottnak, hogy a környéken nincsen olyan utca, amit keres. Ekkor a vádlott megragadta az asszony táskáját, és megpróbálta a nyakából kiszedni. Az idős nő két kézzel szorította a táskát, a férfi viszont egyre erősebben rángatta a sértettet, mígnem nekilökte a gépkocsi ajtajának. A vádlott végül elszakította a táska pántját, visszaült vele az autóba, és nagy sebességgel elhajtott.
A sértett segélykiáltásaira egy közelben lakó értesítette a rendőröket. A Monori Rendőrkapitányság rendőrei pár percen belül rátaláltak a vádlottra, aki egy közeli utcában éppen a kocsiját próbálta kiszabadítani a sárból.
A Monori Járási Ügyészség honlapján közölte: minősített rablás bűntette miatt emelt vádat a férfival szemben, aki fogvatartásban várja a tárgyalást.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready