2019. november 21., csütörtök, Olivér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:41 A Borkai-videók miatt előállított focista szerint nincs szó zsarolásról, az is mellékes, hogy korábban a DK jelöltje volt22:27 Putyin: az emberiség ismét a barlangban találhatja magát22:15 Jakab Péter végre rájött, hogyan lehetne tovább fokozni: beült Orbán székébe, mint egy tel-avivi kisóvodás21:45 Tusk a néppárt új elnöke - kizárást ígért a "populistáknak", Orbánra is célozgatva21:35 András herceg ott se volt, mégis visszavonul az Epstein-botrány után20:50 Orbánnak sikerült odáig süllyednie, hogy egy ultracionista rabbi nevezte bátornak és becsületesnek20:26 Megint új választás jöhet Izraelben20:07 Orosz kémbotrány okoz fejfájást Belgrádnak19:27 Putyin már azt pedzegeti, lehet, hogy néhány kelet-európai ország ki akar majd lépni az EU-ból18:22 Alacsonyan repülnek a klisébombák? - Gondolatok a Midway című filmről17:44 Négy cigány akart "megbokszolni" egy rendőrt, az ügyészség elrettentő büntetést javasol: próbára bocsátás!17:28 A Mi Hazánk feljelenti a Zsindexet - Toroczkai: mindig a trianoni tragédián gúnyolódnak17:08 Az SZDSZ-es Gothár Péter a Katona József Színház zaklatója15:53 Az iráni elnök szerint gátat szabtak az üzemanyagár-emelés miatti tiltakozáshullámnak15:24 Rendőrőrs lesz Hitler szülőházából - remélhetőleg áthatja majd a hely szelleme az egyenruhásokat
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Bevándorlóbűnözés :: :: Hozzászólások

Jól megvédte a Fidesz az országot: mongolok vertek meg egy szarvasi lányt, mert rosszkor volt rossz helyen

Reklám

Szórakozni indult szombaton egy fiatal szarvasi lány, de végül egy tömegverekedés közepén találta magát. Többen felvételt készítettek a telefonnal segítségnyújtás helyett - írja a Beol.hu.
A lány taxival érkezett a szarvasi szórakozóhelyhez szombat éjjel, ahol arra lett figyelmes, hogy a bejárat előtt többen álldogálnak. Elmondása szerint, amikor be szeretett volna menni, egy fiatal nő és társai hátulról nekiestek, és a földre tiporva rugdosták, húzták végig a betonon.
Zoom
Mongolok és indiaiak a szarvasi pulykafeldolgozóban - százával hozták be őket (fotók: keleten.hu)
A cikket beküldő helyi olvasónk szerint mongolokról van szó. Azt írja róluk, "elég problémásak", egy éve dolgoznak a pulykafeldolgozóban (Gallicoop), azóta már van a számlájukon egy késelés, egy bolti rendbontás, ez a nőverés meg több kisebb verekedés. Egy másik olvasónk szerint hetente van verekedés köztük és a magyarok között.– Tehetetlen voltam. Nagyon megrémültem, hiszen nekem egy rossz szavam nem volt hozzájuk. A szórakozóhely előtt állók megpróbálták leszedni rólam a támadókat, de abban a pillanatban jöttek a társaság férfi tagjai, és tömegverekedés keletkezett. Nagy nehezen felálltam, és kétségbeesve azonnal hívtam a szarvasi rendőrséget. Úgy tudom, vendégmunkásokról van szó, akik nem beszélnek magyarul. Megtettem a feljelentést – idézte fel a történteket a lány, aki döbbenten tapasztalta azt is, hogy sokan a telefonjukkal készítettek felvételt, ahelyett, hogy segítséget nyújtottak volna.
Zoom
A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatta a hírportált, hogy a rendőrségre október 13-án 0 óra 23 perckor egy nő telefonon tett bejelentést arról, hogy Szarvason, az egyik szórakozóhelyen többen dulakodni kezdtek. A lökdösődő férfiakat a biztonsági személyzet kikísérte az utcára. A telefonáló nő a történtek közben a földre esett, és eltűnt a pénztárcája. A pénztárcát később a nő az értékeivel együtt megtalálta. A dulakodók közül hárman megsérültek, sérülésük az elsődleges információk alapján nem súlyos. A Szarvasi Rendőrkapitányság vizsgálja a konfliktus körülményeit, és azt, hogy kinek milyen szerepe volt abban.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready