2019. november 21., csütörtök, Olivér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:41 A Borkai-videók miatt előállított focista szerint nincs szó zsarolásról, az is mellékes, hogy korábban a DK jelöltje volt22:27 Putyin: az emberiség ismét a barlangban találhatja magát22:15 Jakab Péter végre rájött, hogyan lehetne tovább fokozni: beült Orbán székébe, mint egy tel-avivi kisóvodás21:45 Tusk a néppárt új elnöke - kizárást ígért a "populistáknak", Orbánra is célozgatva21:35 András herceg ott se volt, mégis visszavonul az Epstein-botrány után20:50 Orbánnak sikerült odáig süllyednie, hogy egy ultracionista rabbi nevezte bátornak és becsületesnek20:26 Megint új választás jöhet Izraelben20:07 Orosz kémbotrány okoz fejfájást Belgrádnak19:27 Putyin már azt pedzegeti, lehet, hogy néhány kelet-európai ország ki akar majd lépni az EU-ból18:22 Alacsonyan repülnek a klisébombák? - Gondolatok a Midway című filmről17:44 Négy cigány akart "megbokszolni" egy rendőrt, az ügyészség elrettentő büntetést javasol: próbára bocsátás!17:28 A Mi Hazánk feljelenti a Zsindexet - Toroczkai: mindig a trianoni tragédián gúnyolódnak17:08 Az SZDSZ-es Gothár Péter a Katona József Színház zaklatója15:53 Az iráni elnök szerint gátat szabtak az üzemanyagár-emelés miatti tiltakozáshullámnak15:24 Rendőrőrs lesz Hitler szülőházából - remélhetőleg áthatja majd a hely szelleme az egyenruhásokat
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Többszöri próbálkozásra sem sikerült megöletnie a férjét, így ma újra boldog házasságban élnek

Reklám

Az elsőrendű és a másodrendű vádlott között szeretői viszony alakult ki, ezért annak érdekében, hogy össze tudjanak költözni, elhatározták, hogy megöletik a nő férjét. Az emberöléssel megbízott férfi végül bejelentette a rendőrségen az előkészületet, így a párt emberölés előkészületének bűntette miatt ítélte felfüggesztett börtönbüntetésre a bíróság.
Zoom
A nő 2018 augusztusában egy közösségi oldalon ismerkedett meg a férfival. A nő ekkor együtt élt férjével, a sértettel és két közös gyermekükkel egy Komárom-Esztergom Megyei településen. A vádlottak között kezdetben baráti kapcsolat alakult ki, amiből szeretői viszony lett. 2018. december elején a nő azt mondta a férfinak, hogy másképpen nem tudnak együtt lenni, csak akkor, ha a férjét megölik. A nő felhívására a férfi megkereste munkatársának unokatestvérét, és megbízta azzal, hogy 300 000 forintért intézze el azt, hogy a sértettet öljék meg. A nő előlegként 60 000 forintot adott át a „végrehajtóknak”. A férfi az emberölést „végrehajtóknak” megadta a sértett megöléséhez szükséges információkat, a lakcímét, telefonszámát, gépkocsijának rendszámát, valamint a sértett ingatlanáról és a területről videofelvételt készített, úgynevezett terepszemlét tartott. Mivel 2018. december 25-én a sértett még mindig életben volt, a másodrendű vádlott újabb videót készített, amiben a megbízási díjat 1 000 000 forintra emelte.
A bűncselekmény elkövetése azért maradt el, mert a végrehajtással megbízott férfi az előkészületet a rendőrségen bejelentette.
A Tatabányai Törvényszéken 2019. október 16-án megtartott előkészítő ülésen a bíróság jóváhagyta az ügyészség és az elsőrendű vádlott által kötött egyezséget, így a nőt társtettesként elkövetett emberölés előkészületének bűntette miatt 1 év 6 hónap – 3 évre felfüggesztett – börtönbüntetésre ítélte, a másodrendű vádlottat pedig, mivel az előkészítő ülésen a bűncselekmény elkövetését beismerte és lemondott a tárgyaláshoz fűződő jogáról, szintén 1 év 6 hónap – 3 évre felfüggesztett – börtönbüntetésre ítélte.
Az ülésen az elsőrendű és a másodrendű vádlott is úgy nyilatkozott, hogy tettüket megbánták. Az elsőrendű vádlott elmondta, hogy a férfival tavasszal megszakították a kapcsolatot, férjével pedig sikerült rendezni a házasságukat.
Az ítélet mindkét vádlott esetében jogerős - közölte a bíróság.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready