Bezár!
2020. augusztus 9., vasárnap, Emőd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:01 Fehéroroszország: a választásra jogosultak harmada már előzetesen voksolt, "véletlenül" őrizetbe vettek két ellenzéki kampánystábtagot22:48 Napi devianciapropaganda: Józsefváros a legújabb Zugló22:33 "Akasszátok fel őket!" - ez a tüntető tömeg kedvenc jelszava az "ítélet napján" Bejrútban22:19 Jeruzsálemben tömegtüntetésen követelik Binjámin Netanjáhu és kormánya távozását21:57 Momentum-DK-viszály: manipulált hangfelvétellel, fizetett hirdetésben sározással folytatódott a gödi történet21:25 Ronaldinhóék újabb 200 ezer dollár kifizetése után szabadulhattak a paraguayi luxushotelből21:01 Tizenegyen meghaltak egy lakástűzben a csehországi Bohumínban - állítólag egy lakó felgyújtotta a saját ajtaját20:46 A magyarországi négerek is rájöttek, milyen nehéz a sorsuk20:10 MACS-vezető: a vértranszfúzió a legnagyobb doppingmumus19:33 Megnőtt az illegálisan Csehországban tartózkodók száma - ukránok, moldovaiak, vietnámiak19:09 Újabb gyilkosság történt Érden18:45 Halálos baleset történt a sajóivánkai vasúti átjáróban18:22 Törökországból egészen Lengyelországig jutott kamionnal egy 34 egyedes sáskarakomány17:40 "Sikeres vértanúműveletet" hajtottak végre Mogadishuban17:21 Berlinben vaddisznó orozta el egy nudista férfi számítógépét (16+)
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Többszöri próbálkozásra sem sikerült megöletnie a férjét, így ma újra boldog házasságban élnek

Reklám

Az elsőrendű és a másodrendű vádlott között szeretői viszony alakult ki, ezért annak érdekében, hogy össze tudjanak költözni, elhatározták, hogy megöletik a nő férjét. Az emberöléssel megbízott férfi végül bejelentette a rendőrségen az előkészületet, így a párt emberölés előkészületének bűntette miatt ítélte felfüggesztett börtönbüntetésre a bíróság.
Zoom
A nő 2018 augusztusában egy közösségi oldalon ismerkedett meg a férfival. A nő ekkor együtt élt férjével, a sértettel és két közös gyermekükkel egy Komárom-Esztergom Megyei településen. A vádlottak között kezdetben baráti kapcsolat alakult ki, amiből szeretői viszony lett. 2018. december elején a nő azt mondta a férfinak, hogy másképpen nem tudnak együtt lenni, csak akkor, ha a férjét megölik. A nő felhívására a férfi megkereste munkatársának unokatestvérét, és megbízta azzal, hogy 300 000 forintért intézze el azt, hogy a sértettet öljék meg. A nő előlegként 60 000 forintot adott át a „végrehajtóknak”. A férfi az emberölést „végrehajtóknak” megadta a sértett megöléséhez szükséges információkat, a lakcímét, telefonszámát, gépkocsijának rendszámát, valamint a sértett ingatlanáról és a területről videofelvételt készített, úgynevezett terepszemlét tartott. Mivel 2018. december 25-én a sértett még mindig életben volt, a másodrendű vádlott újabb videót készített, amiben a megbízási díjat 1 000 000 forintra emelte.
A bűncselekmény elkövetése azért maradt el, mert a végrehajtással megbízott férfi az előkészületet a rendőrségen bejelentette.
A Tatabányai Törvényszéken 2019. október 16-án megtartott előkészítő ülésen a bíróság jóváhagyta az ügyészség és az elsőrendű vádlott által kötött egyezséget, így a nőt társtettesként elkövetett emberölés előkészületének bűntette miatt 1 év 6 hónap – 3 évre felfüggesztett – börtönbüntetésre ítélte, a másodrendű vádlottat pedig, mivel az előkészítő ülésen a bűncselekmény elkövetését beismerte és lemondott a tárgyaláshoz fűződő jogáról, szintén 1 év 6 hónap – 3 évre felfüggesztett – börtönbüntetésre ítélte.
Az ülésen az elsőrendű és a másodrendű vádlott is úgy nyilatkozott, hogy tettüket megbánták. Az elsőrendű vádlott elmondta, hogy a férfival tavasszal megszakították a kapcsolatot, férjével pedig sikerült rendezni a házasságukat.
Az ítélet mindkét vádlott esetében jogerős - közölte a bíróság.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready