2020. szeptember 22., kedd, Móric napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:38 Nácizni éjjel, nácizni nappal20:23 Irán: szabotázsakció áll a natanzi urándúsító telepen történt robbanás mögött20:05 Gyorstesztek tömeges alkalmazására készül a bajor kormány19:43 Törölték a stockholmi Nobel-díjátadót19:22 Trump Kínát bírálta a járványkezelése miatt az ENSZ közgyűlésén19:05 Putyin elfogadta a Jelcin-korszak utolsó kormányzójának lemondását18:41 Egyetlen koronás eset miatt halasztják az EU-csúcsot18:23 Maszkot hordani nem hajlandó utasok miatt késnek a vonatok17:56 Kilencéves kislányt és 73 éves asszonyt is megerőszakolt két "férfi" Franciaországban17:32 Halálra ítéltek két embert Pakisztánban tömeges tragédiát okozó gyújtogatásért17:06 Négy idős ózdi asszonynál próbálkoztak az unokázók, egyszer sem jártak sikerrel16:34 Szarvasbőgés a barcsi erdészetben16:26 Szijjártó szerint egyetértés volt Strassburgban arról, hogy rendezni kell a nyelvhasználat és az anyanyelvi oktatás kérdését Kárpátalján16:03 Megkérdőjelezték a faji sokszínűség egyik elméletét15:21 Már a gyümölcslével nyakon öntött zsidós poénokat is levadássza az érinthetetlenek legújabb számítógépes projektje
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Extra :: :: Hozzászólások

Beismerte: magát veteránnak hazudva koldult Olaszországban a Jobbik elnöke

Reklám

Sneider Tamásról régóta beszélték, amiről most megtudtuk, hogy a Jobbik elnökségének be is ismerte: 1997-98 között életvitelszerűen koldult Triesztben, majd szerte Nyugat-Európában, magát délszláv háborúkat megjárt horvátországi veteránnak hazudva, holott sosem harcolt sehol, sőt, sorkatona sem volt Magyarországon: hamis papírokkal egészségügyileg alkalmatlannak nyilváníttatta magát.
Zoom
Bár életerős férfi volt, munka helyett választotta megélhetésnek a koldulást a húszas éveinek derekán Sneider Tamás, aki később sem bizonyult szorgalmasnak: diplomát azóta sem szerzett, holott szinte közjogi méltóságként, az Országgyűlés alelnökeként a legmagasabbra jutott kontraszelektált politikus, akinek nincs felsőfokú végzettsége, illetve nyelvvizsgája, nyelvismerete sem. Az Országgyűlés alelnökeként ennek ellenére 2014 óta felveszi a kétmilliós tiszteletdíját, jelenleg pontosan havi 1 979 400 forintot - az egyéb juttatásain kívül, mint amilyen a szolgálati gépkocsi sofőrrel, lakhatási támogatás stb.
Zoom
Már most alig várja, hogy nyugdíjba mehessen...
Sneider Tamás egri származású, megyei kapcsolat fűzte Vona Gáborhoz, a vele való barátságának köszönheti, hogy a Jobbik, majd az Országgyűlés alelnöke lehetett.
Zoom
Az egyik egri alpolgármester, Minczér Gábor még régebbi barátja: vele volt vándorkoldus Olaszországban, később Nyugat-Európában, egy településen kb. három napig tartózkodtak. Minczért egyébként betöréses lopásért is elítélték, és tiltott koldulásért kitiltották az olaszországi Pordenone városából.
Sneider a politikában gyakran hangoztatja szociális érzékenységét, de azt sosem árulta el, hogy a munka helyett ő is jobban szerette a koldulást. Bár többször tanúbizonyságot tett műveletlenségéről, magát történész-demográfusként és „szociológiával foglalkozó szakemberként” mutatta be, legutóbb pedig így nyilatkozott önmagáról (amikor kitűzte, hogy a Jobbik pártigazgatója lesz):
Sokrétű személyiség vagyok, mondhatnám azt is, hogy valamilyen szinten mindenhez értek.
A munka nélküli pénzszerzéshez bizonyosan, a Jobbik elnökeként viszont a Vona-vezette párt 2018-as 19%-os országgyűlési választási eredményét az ő vezetése alatt sikerült a 2019-es EP-választásra 6%-osra zsugorítania, az önkormányzatin pedig már önállóan nem is nagyon indultak, csak a balliberális szoknyák alá bújva.
Zoom
Koldulnia azért a jövőben sem kell majd, hiszen vezetése alatt megszavazta a Jobbik az országgyűlési képviselők kétszázezres fizetésemelését (mondván: nem ülhetnek ott éhbérért), így ő már havi kétmilliós fizetést zsebelhet be az Országgyűlés beszédhibás alelnökeként, és ha az kevés lenne, ott van a Jobbik, frakciója és pártalapítványa évi 2,7 milliárd forintnyi állami támogatása (miközben az éhes középvezetőknek egy jóval kisebb ÁSZ-bírságra hivatkozva nem nagyon adnak már pénzt, legfeljebb alamizsnát).
(Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready