2020. február 17., hétfő, Donát, Egyed napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:35 Sály nem látott még annyi rendőrt, amennyit a hazafiak cigánybűnözés elleni tiltakozása miatt odaküldtek10:17 A magyarok közül szeretnének a legtöbben területeket visszakapni az országrabló szomszédoktól10:06 Washington megfenyegette a Huaweijel együttműködő országokat09:51 Vádat emeltek a terézvárosi ingatlanügyletek miatt09:13 HVIM: köszönjük a Belügyminisztériumnak, és üzenünk az Indexnek08:42 Trump legújabb ötlete: Oroszország hagyjon fel a szíriai kormány támogatásával!08:12 Bíróság: jogszerűen tartottak házkutatást az ausztrál ABC-nél07:47 Csaknem kétszáz határsértő ellen intézkedtek a hétvégén07:33 9,5 millió ausztrál dollárt gyűjtöttek jótékonysági koncerttel a bozóttüzek károsultjainak megsegítésére06:49 Antibiotikum-rezisztencia rontja a keskenyszájú orrszarvúk helyzetét22:12 Aleppó tartomány nagy részét visszafoglalták a szíriai kormányerők21:58 Nem jött be a budipaktum a CDU és a Baloldal között21:39 Bedrogozva lövöldözött gáz-riasztó fegyverével egy tatabányai férfi - "csak kipróbálta"21:25 Alacsony részvétel mellett izgalmak nélkül nyert a massza jobbikos jelöltje20:58 Meghalt az első tajvani koronavírus-fertőzött
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

"Tudom, hol laksz, kutya, én foglak kivégezni!" - volt kitől tanulnia a sólyi gyerekgyilkos cigánynak

Reklám

Rendőrautóval vitték el egy hajmáskéri házból "F. F." édesapját február 7-én, pénteken, mert megfenyegette azt a családot, amelynek nyolcéves kislányát a vád szerint a fia, F. F. (azaz Farkas Ferenc, mert mi köpünk a gyerekgyilkosok jogaira - a szerk.) megölte Sólyon 2018. májusában. Az ügyben egy napja született nem jogerős ítélet, ahol a gyilkoscigány 15 évet kapott.
Zoom
Farkas Ferenc egy kővel verte szét a 8 éves kis Adrienn fejét
- Halálosan megfenyegette a fiamat Farkas Ferenc édesapja, erről ügyvédem tanácsára bejelentést teszek a rendőrségen, közölte Horváth Győző, a 2018-ban, nyolcévesen megölt sólyi kislány édesapja február 7-én, délelőtt a veszprémi rendőrség épülete előtt.
Zoom
Horváth Győző, a megölt kislány édesapja tett bejelentést a családját ért fenyegetésről a veszprémi rendőrségen (fotó: Kovács Erika/Napló)
Győzőtől a Veol megtudta, a cigány azt is mondta a fiának, hogy megvárja az iskolánál, és azzal fenyegette meg, hogy nyakon szúrja egy injekciós tűvel, kivégzi, és figyeli, merre jár. A férfi Győző édesanyját is megfenyegette, akinek azt mondta, hogy rágyújtja a házat.
Győző a fenyegetésektől nagyon megijedt, és szólt az iskolában a pedagógusoknak, hogy fokozottan figyeljenek a fiára. – Egy tragédia elég volt a családban, a lányom halálát nem tudtam megelőzni, legalább a fiamét tudjam, fogalmazott zaklatottan, tele félelemmel Horváth Győző. A feljelentés után néhány órával Hajmáskéren a megyei lap azt látta, hogy több rendőr ment be egy házba, ahonnan néhány perccel később kihozták Farkas Ferenc édesapját. (Neve is van, Farkas Milán, csak a beszari lap ennyire vigyáz a személyiségi jogaira - a szerk.) Rendőrautóba ültették, és elhajtottak vele.
Zoom
Rendőrök vitték egy hajmáskéri házból a gyerekgyilkos Farkas Ferenc apját, Farkas Milánt pénteken (fotó: Kovács Erika/Napló)
A történtekről megkérdezték a rendőrséget, ahol közölték, eljárás folyik a Veszprémi Rendőrkapitányságon (VRK) zaklatás vétség gyanúja miatt. Az ügyben egy személyt február 7-én előállítottak a rendőrök a VRK-ra. A nyomozás érdekeire való tekintettel további információt nem adott a rendőrség.
Zoom
Egy Bors-cikk alatt is fenyegetőzött a mintaapa, de a rajvédő bulvárlap azóta törölte az "írásokat" (képernyőkép olvasónktól)
Zoom
Farkas Ferenc, aki tette elkövetésekor 16 éves volt, aljas indokból, különös kegyetlenséggel, 14. évét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberöléssel vádolta a főügyészség. A gyilkoscigány és védője a február 6-i ítélet ellen fellebbezett, ezért az nem jogerős, a végső döntést a Győri Ítélőtáblán hozzák meg.
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready