Bezár!
2020. július 10., péntek, Amália, Kenese, Alma napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:38 Lehet ennél betegebb? Szexuálisan bántalmazott gyermekeket segítő egyesület alapító tagja védi Kaletát22:20 Az olasz belügyminiszter szerint ősszel "robbanhat" is a társadalmi feszültség21:46 Külföldi szervezeteket és médiumokat vádoltak meg Moszkvában az alkotmányról szóló szavazás manipulálásával21:13 Kokainista hölgyemény autókázását vették videóra20:54 Mégis marad az emlékkő a braunaui Hitler-ház előtt20:34 90 km/h helyett 223 km/h20:22 Folytatódhat a Székely Nemzeti Tanács aláírásgyűjtése19:55 A WHO független bizottságot hoz létre a járvány kezelésének kivizsgálására19:38 Amerikai legfelsőbb bíróság: a demokraták nem, de a manhattani ügyész betekinthet Trump üzleti ügyeibe18:57 Strassburg nem csak a bűnözők, hanem a magukat más neműnek képzelők szorongását is nagyon a szívén viseli18:44 Leültetik végre azokat a cigányokat, akik felfüggesztett börtönbüntetésük ideje alatt támadtak rendőrre18:21 Holtan találtak rá Szöul eltűnt polgármesterére18:05 Tizenegy embert tartóztattak le a Mozaik utcai vesztegetési ügyben17:48 Bulgáriában bezárják az éjszakai szórakozóhelyeket, nem engednek nézőket sporteseményekre17:14 Nem jött be a "rágalom": Ungváry ugyanúgy visszataszítónak tartja a becsület napján megemlékező hazafiakat, mint a fideszes bértollnokok
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Rendes gyerek a gyilkos, nem gizdaságból szúrt, ráadásul most fenyegetik a családját szegénynek

Reklám

"Életveszélyben érzi magát a Deák téri kettős emberölés fővádlottjának édesanyja. Cs. Leventéné elmondta: a családja ismeretlenektől kap fenyegető üzeneteket, ezért az utcára is alig mernek kimenni" - ugyanaz a cigánymosdatás és -sajnáltatás, mint minden egyes alkalommal hasonló esetekben, a végén még a bűnözők családjait kell sajnálni... Ezúttal a Bors nevű szennylap cikke kezdődik így.
Zoom
Ilyen egy rendes, jóravaló gyerek...
Mindig is rendes gyerek volt...
Szonja szerint a fia mindig is rendes gyerek volt, ezért egyértelmű, hogy a 18. születésnapját ünneplő Krisztián által elfogyasztott alkohol és kábítószer okozta a tragédiát: az "új felnőtt" Gergelyt (21) és Lászlót (16) késelte halálra.
Mint ismeretes, vasárnap előzetes letartóztatásba helyezték a Deák téri kettős gyilkosság elkövetőjét. A vád szerint "Cs." Krisztián a nagykorúvá válását ünnepelte a barátaival, majd a buli után az utcán "összeszólalkoztak" egy másik társasággal. Krisztián végül leszúrta a 21 éves Gergelyt és a 16 esztendős Lászlót. A fiatal gyilkos két társát, "J." Dánielt és "J.", azaz Jámbor Marcellt ugyancsak letartóztatták.
Nem is úgy történt, és főleg nem gizdaságból - a kést is úgy nyomták a kezébe
A Bors megtalálta Krisztián anyját, és mikrofont tartott a szokásos cigány hazudozásnak.
– Nem is tudok gondolkodni – kezdte a megdöbbent Szonja, és hozzátette: kétli, hogy minden úgy történt, ahogy az a neten elterjedt.
– Nem hiszem el, hogy Krisztián csak úgy ment végig az úton, majd találkozott a másik csapattal, és gizdaságból fogta magát, és kést rántott! Eleve soha nem tartott magánál kést. Biztos az a két fiú adta a kezébe, akit vele együtt előzetes letartóztatásba helyeztek. Krisztián nem agresszív, ezt elfogultság nélkül mondhatom. Azt is tudom, ha az én gyerekemet ölték volna meg, és a másik oldalon állnék, én is a felelősök megbüntetését követelném – mondta az anya, aki szerint az történhetett, hogy mindkét társaság túlzásba vitte a bulizást.
Már a jogaikat követelik, elvégre nem kaszaboló gyilkos
– Lehet, hogy a másik csapat szólt be a fiaméknak, de nem tudhatom biztosan, mert nem voltam ott – fejtegette Szonja, majd arra a híresztelésre is rátért, mely szerint a gyermeke tipikus intézetis fiú.
– Krisztián végig velem nevelkedett, csak egy, azóta megoldódott családi probléma miatt került néhány napra otthonba. Én vagyok az anyja, tudom, hogyan élt. Egy normális fiú, aki szereti a családját és rajong a négy testvéréért. Szörnyű tragédia történt, mégpedig a drogozás és az alkohol miatt. Biztos vagyok benne, hogy Krisztián módosult tudatállapotban tette, amit tett – szögezte le Cs.-né.
– Nem hiszem, hogy valaha is fel fogom dolgozni ezt a tragédiát. Amikor a rendőrök közölték, hogy mi történt, azt hittem, azonnal meghalok. Még ott tartok, hogy reggel, amikor felkelek, kiderül, hogy az egész csak egy rémálom. A fiam mellett a végsőkig kitartok, és fáj, hogy a bűncselekmény óta nem láthattam őt, de még csak információt sem kapok róla. A jogok őt is megilletik, a fiam nem szatír vagy kaszaboló sorozatgyilkos – magyarázta Szonja.
Az anya még nem volt képes a két áldozat családját felkeresni. Nem is tudja, mit mondhatna nekik. Mindenesetre tény, hogy veszélyben érzi magát a sze­retteivel.
– Az interneten fenyegetnek bennünket, üzeneteket kapunk, és a fórumokon biztatják egymást idegenek, hogy keressenek meg minket, és végezzenek velünk. Okkal félünk – tolmácsolja a bulvárlap szegény Szonja szavait...
Annyira "rendes gyerek", hogy az egész környék rettegett tőle
Kissé más képet fest a gyilkosról a Blikk. A lap megemlíti, hogy a támadókban szemernyi irgalom sem volt, még a haldoklókat is hasba, fejbe rugdosták, mielőtt elmenekültek a helyszínről.
A lap megtalálta "Cs." Krisztián barátait, akik szerint borítékolható volt, hogy a "fiú" börtönbe kerül. Egyikük ezt mesélte:
Krisztián gyerekként még csendes, visszahúzódó srác volt, csak pokoli körülmények között élt. Aztán intézetbe került, de ott még kegyetlenebbé vált. Amikor találkoztunk vele, nem ismertünk rá. Másfél évig szökésben volt, mire elkapták és visszavitték. Mostanában rettegett tőlük a környék, társaival belekötöttek az élő fába is. Garázdaság és kábítószerezés miatt volt is dolga a rendőrséggel.
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready