Bezár!
2021. április 13., kedd, Ida, Béla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:25 Őrizetbe vették a legrégebbi fehérorosz ellenzéki párt vezetőjét09:07 Az "oltakoztatottak" körében terjed igazán a dél-afrikai variáns Izraelben09:02 272 beteg halt meg, 2837-tel nőtt a fertőzöttek száma08:36 Pechje volt a szökni próbáló minnesotai négernek: sokkoló helyett a fegyverét használta a rendőrnő08:22 Először lesz női főszerkesztője a Reutersnek08:09 Washington megállapodott három országgal határellenőrzésük fokozásáról07:55 Ausztráliában 700 ezer oltás után két vérrögösödéses esetet észleltek07:45 A Johnson & Johnson megkezdte vakcinájának európai szállítását07:32 Putyin: Moszkva kész a nemzetközi együttműködésre a világűrben06:48 Több százan váltottak már jegyet és kezdtek felkészülni a Virgin Galactic által szervezett űrutazásokra21:42 Kisfiút rendelt magának egy gyömörei pedofil21:23 WHO: korántsem ért véget a járvány21:05 Szivárványcsalád amerikai módra: egy szülő pert indított, hogy összeházasodhasson a saját gyermekével20:57 Teszthamisítókra csaptak le Romániában20:44 Irán több téren leállítja az együttműködést az EU-val a szankciók kiterjesztése miatt
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók :: :: Hozzászólások

Dúró: bevezetnénk a szegregációt, elvennénk az írni-olvasni nem tudók szavazati jogát

Reklám

A Magyar Gárda feloszlatása után a Mi Hazánk Mozgalom betiltását kezdeményezte az ORÖ, ezért fognak aláírásokat is gyűjteni. Mindezt valójában azért teszik, mert a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely leállítaná az ún. romaintegrációs programok finanszírozását, az iskolákban bevezetnénk a szegregációt, valamint elvennénk a szavazati jogot az írni-olvasni nem tudóktól - közölte mai sajtótájékoztatóján Dúró Dóra. Alább a folytatás.
A fehérgalléros cigánybűnözés melegágya az ORÖ, amelynek szintén felelőssége, hogy a magyar-cigány együttélés továbbra is feszültségekkel terhelt. Az elmúlt évtizedekben ezermilliárdokat költöttek el a kormányaink ún. felzárkóztató programokra: mindez feneketlen kútként nyelte az adófizetők pénzét, míg előrelépés nem történt. A Mi Hazánk Mozgalom ezért leállítaná ezek finanszírozását, és például a közbiztonság megerősítésére, a csendőrség felállítására költené, illetve az oktatási szegregáció megteremtésére ezeket az összegeket. Tudjuk, hogy ez sérti a cigány vezetők érdekeit, ezért akarnak bosszút állni a Mi Hazánkon.
Zoom
"Egyesek" érdeklődési területe különbözik az átlagos magyar csemetéétől
Gyöngyöspata esetében is egyedüli pártként képviseli a Mi Hazánk, hogy normális esetben a magyaroknak járna kártérítés, hiszen valójában azok a családok az áldozatok, akiknek el kellett vinniük másik településekre a gyerekeiket, hogy biztonságban és normális körülmények között tanulhassanak. A Mi Hazánk szerint azokat kellene kiemelni az osztályokból, akik képtelenek a közösségi szabályok betartására, és nem a tisztességes családoknak kellene menekülniük. Ez pedig úgy lehetséges, ha bevezetjük a szegregációt az iskolákban. És bár ezt nem etnikai alapon képzeljük el, ám Gyöngyöspata fényében különösen nyilvánvaló, hogy ezzel a kártérítés lehetőségétől is elesnének a cigányok, de a társadalmi igazságosságot valójában ez jelenti.
A Mi Hazánk szerint nem társadalmi szervezeteket kell feloszlatni, hanem meg kell vonni a szavazati jogot azoktól, akik írni-olvasni sem tudnak. Az ország vezetőinek kiválasztása olyan felelős döntéshozatali képességet igényel, amelyet tájékozódás nélkül nem lehet meghozni. Persze ez is sérti azoknak az érdekeit, akik a cigányságra olyan rétegként tekintenek, akiknek a szavazatait nagy számban meg lehet vásárolni. A társadalmi igazságosságot azonban itt is csak a Mi Hazánk képviseli.
Zoom
Vajon nekik megmaradna a választójoguk?
Az ORÖ fenyegetőzése ellenére sem hátrálunk meg: fenntartjuk követeléseinket, és a tisztességesen dolgozó többség érdekeit képviseljük. Bármilyen eljárásnak állunk elébe, ahogy a mentelmi jogomról is lemondtam, miután a rendőrség két eljárást is indított ellenem, épp a Deák téri gyilkosság áldozataira történt kegyeleti megemlékezésünk miatt. Önmagában az Országos Roma Önkormányzat előtti megemlékezésen való részvételem miatt ötszázezer forintig terjedő pénzbírsággal fenyegetnek, de mivel a Facebook-oldalamon is közzétettem egy felhívást, a halmazati büntetés több is lehet.
Frissítés: Megtekinthető a sajtótájékoztatóFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready