Rares Bogdan a kisebbségben kormányzó Nemzeti Liberális Párt (PNL) tévés műsorvezetőből lett európai parlamenti képviselője (ez Iohannis pártja), aki teljesen hisztérikusan éli meg a románságát. Ez többek között annyit jelent, hogy mélységesen, zsigerien gyűlöli a magyarokat, és nem szalaszt el egyetlen alkalmat sem, hogy ott gyalázzon bennünket, ahol ér - írja a legújabb esetet ismertető Főtér.ro.
Zoom
Bogdannak most attól olvadt le az agya, hogy az Óbéb-Kübekháza határátkelőhely létrehozásáról szóló törvény alkotmánybírósági megtámadása miatt Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter szélsőségesen magyarellenes politikusnak nevezte Klaus Iohannis román államfőt.
Bogdan erre a közösségi oldalán páros lábbal szállt bele a magyar külügyminiszterbe:
Hoppá! Orbán Viktor korcsa (ezt később átírta szolgára – Főtér-szerk. megj.) megtámadta Románia utóbbi 30 évben legtoleránsabb és legdemokratikusabb elnökét. Ez a sima képű alak, aki regionális játékos akar lenni, a Fidesz egykori szegény sóvivője, aki Pannónia roma és zsidó elleni közössége elleni támadásaival tűnt ki, most azzal akar kitűnni, hogy alaptalanul támadja az egyik legnagyobb tiszteletnek örvendő európai politikust. Nem jött ki nekik a játék Trianonnal, így most minden mocskot megpróbálnak, hogy uszítsanak és támadjanak. Pontosan azt kapják majd, amit megérdemelnek. Románia nemzeti, egységes, szuverén, független és feloszthatatlan állam.