2020. szeptember 20., vasárnap, Friderika napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:08 Felségsértésbe csapott át a kormányellenes tüntetés Thaiföldön09:53 Ricines levél érkezett Kanadából a Fehér Házba09:41 Először azonosítottak több mint 1000 fertőzöttet egyetlen nap alatt - nyolcan meghaltak09:13 Megkezdték a kétnapos voksolást az olaszok08:56 Navalnij már nem élő halott, de még remeg a lépcsőn a lába08:40 Trump sokkal jobban szereti a nőket, mint a férfiakat: ennek szellemében szándékozik legfelsőbb bírót jelölni08:12 30,6 millió fölött a világ fertőzöttjeinek száma07:47 Megújult a kőbányai Dreher Sörmúzeum07:29 Hat településen rendeznek időközi önkormányzati választásokat06:56 OVSZ: a véradások biztonságosak22:37 Nem tett jót a Covid-statisztikának Franciaországban, hogy a kormány ingyenessé tette a vizsgálatot22:16 Ismét levélszemetet küldött a NAV a Magyar Könyvelők Országos Egyesülete szerint21:47 Gyapot helyett kokain: Niedermüller számára nem rémisztő képződményeket fogtak a gettóban21:37 Boldog munkaerőt keresett egy brit fodrász21:04 Agyonverte édesapját egy ózdi fiatalember
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Az angliai lányexport után itthon próbált szerencsét Kolompár elnök úr: kegyelmet gyakorló bérgyilkosnak állt

Reklám

Egy nem mindennapi bűnügyben, súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség "K." Attila ellen – értesült a Narancs.hu. A férfit korábban Nagy-Britanniában már "összefüggésbe hozták" prostitúcióval. "K." egy ideig a kötegyáni "roma" kisebbségi önkormányzat elnöke is volt - írja finomkodva a zsidó lap.
Magyarra lefordítva mindez:
  • "K." = Kolompár,
  • nem "összefüggésbe hozták", hanem emberkereskedelem bűntett elkövetése miatt adták ki a nemzetközi elfogatóparancsot,
  • roma = cigány, de ez a Narancs-féléknél már megszokott.
Ez a szép fiatalember "K." Attila:
Zoom
Zoom
A mostani történet pedig: 2019. augusztus 28-án a délutáni órákban hívta fel a sértettet az ügy 43 éves kötegyáni vádlottja, hogy találkozót beszéljen meg vele. A két férfi szokatlan és kies helyen, a Békés megyei Méhkeréket Újszalontával összekötő úton találkozott, ahol a sértett Kolompár gépkocsijába ült, amivel a mindössze száz ember lakta Újszalonta irányába indultak el. Útközben Kolompár azzal fenyegette meg a másik férfit, hogy egy ugyancsak kötegyáni férfi felbérelte, hogy tegye el láb alól.
Az indok az volt, hogy a férfi összeköltözött a feleségével, amit a megbízó nem tud elfogadni. Kolompár azt mondta a sértettnek, hogy amennyiben aznap 20 óráig átad 500 ezer forintot, akkor nem teljesíti a feladatot – ellenkező esetben két társával végez vele.
A Narancs.hu érdeklődésére Havrán Ákos, a Békés Megyei Főügyészség megbízott főügyész-helyettese, egyben sajtószóvivő jelezte: a vádlottat ténylegesen nem bérelték fel senki arra, hogy megölje a sértettet. Szándéka a fenyegetéssel kizárólag arra irányult, hogy a félmillió forintot megszerezze. A fenyegetés komoly félelmet keltett az érintettben, ezért 20 óra körül Kolompár lakóháza előtt átadta neki a kért összeget.
Az ügyben a Gyulai Járási Ügyészség 2020 tavaszán emelt vádat a Gyulai Járásbíróság előtt Kolompár ellen, ám a büntetőtárgyalás a koronavírus-járvány miatt még nem kezdődött meg. A cigány cselekménye súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntette megállapítására alkalmas, amelyet a törvény 2 évtől 8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntet. Az eljárás folytatását letartóztatásban várja.
"Összefüggésbe hozva"
Kolompár Attila (igazán adhattak volna valami cigányos nevet neki, elég erős ellentétpár ez így - a szerk.) ellen 2014 januárjában elfogatóparancsot bocsátottak ki az Egyesült Királyságban, az Interpol pedig egy hónappal később, februárban rendelte el a körözését. 2014 márciusában az emberkereskedelemmel gyanúsított kötegyáni cigányt a Készenléti Rendőrség munkatársai fogták el a Nyíregyházától 12 kilométerre lévő Napkoron.
A Hír6.hu akkor arról írt, hogy az elfogott férfi azonos azzal, aki a 2010-es évek elején a kötegyáni cigány kisebbségi önkormányzat elnöke volt.
Zoom
Még a buli is elmaradt
Kolompár Attilát a lapok "összefüggésbe hozták" azzal a bandával, amelyik Nagy-Britanniába több tucat magyar(országi) nőt vitt ki, majd ott prostitúcióra kényszerítette őket. Elfogása után a magyar rendőrök átadták brit kollégáiknak a gyanúsítottat.
Kolompárt Brightonban állították bíróság elé. Az ott született ítéletről nincs információ, de nem lehetett túlságosan szigorú, ha 2019 augusztusában már ismét a rend országában bűnözgethetett az elnök úr...
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready