Bezár!
2020. július 4., szombat, Ulrik napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:08 Erő és dicsőség – 1113 éve zajlott a pozsonyi csata14:57 Tartós afganisztáni békében és gazdasági fejlődésben reménykedik Washington különmegbízottja14:29 Túl feltűnőek voltak a 12-0-s eredmények az örmény másodosztályban14:12 Budaházy: Július 4.14:03 "Ki a székely himnuszt a Parlamentből, le a székely zászlót a Parlamentről!" - követeli a Horthy-szobor megrongálását vállaló hisztérika13:58 Gyorsul a járvány terjedése Indiában és Japánban13:41 Gaudi: az új rendszer szakított a nemzetellenességre épülő iránnyal, de a gárdisták üldözését folytatta13:25 Több mint 900 új fertőzöttet regisztráltak Ukrajnában13:08 Baleset miatt torlódás van az M7-esen Érdnél12:39 MÁV: a vonat nem játék - közleményben figyelmeztetik a csínytevőket12:21 Így támad az antirasszista kölyökniggerhorda11:57 Többtucatnyi halálos áldozata van az indiai átvizeknek11:36 Országos halünneppé tennék július második szombatját11:05 Rasszista metrómegállót füleltek le Berlinben10:48 Bolsonaro megvétózta a kötelező maszkvislést előíró törvényt, módosításokat kér
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Az angliai lányexport után itthon próbált szerencsét Kolompár elnök úr: kegyelmet gyakorló bérgyilkosnak állt

Reklám

Egy nem mindennapi bűnügyben, súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség "K." Attila ellen – értesült a Narancs.hu. A férfit korábban Nagy-Britanniában már "összefüggésbe hozták" prostitúcióval. "K." egy ideig a kötegyáni "roma" kisebbségi önkormányzat elnöke is volt - írja finomkodva a zsidó lap.
Magyarra lefordítva mindez:
  • "K." = Kolompár,
  • nem "összefüggésbe hozták", hanem emberkereskedelem bűntett elkövetése miatt adták ki a nemzetközi elfogatóparancsot,
  • roma = cigány, de ez a Narancs-féléknél már megszokott.
Ez a szép fiatalember "K." Attila:
Zoom
Zoom
A mostani történet pedig: 2019. augusztus 28-án a délutáni órákban hívta fel a sértettet az ügy 43 éves kötegyáni vádlottja, hogy találkozót beszéljen meg vele. A két férfi szokatlan és kies helyen, a Békés megyei Méhkeréket Újszalontával összekötő úton találkozott, ahol a sértett Kolompár gépkocsijába ült, amivel a mindössze száz ember lakta Újszalonta irányába indultak el. Útközben Kolompár azzal fenyegette meg a másik férfit, hogy egy ugyancsak kötegyáni férfi felbérelte, hogy tegye el láb alól.
Az indok az volt, hogy a férfi összeköltözött a feleségével, amit a megbízó nem tud elfogadni. Kolompár azt mondta a sértettnek, hogy amennyiben aznap 20 óráig átad 500 ezer forintot, akkor nem teljesíti a feladatot – ellenkező esetben két társával végez vele.
A Narancs.hu érdeklődésére Havrán Ákos, a Békés Megyei Főügyészség megbízott főügyész-helyettese, egyben sajtószóvivő jelezte: a vádlottat ténylegesen nem bérelték fel senki arra, hogy megölje a sértettet. Szándéka a fenyegetéssel kizárólag arra irányult, hogy a félmillió forintot megszerezze. A fenyegetés komoly félelmet keltett az érintettben, ezért 20 óra körül Kolompár lakóháza előtt átadta neki a kért összeget.
Az ügyben a Gyulai Járási Ügyészség 2020 tavaszán emelt vádat a Gyulai Járásbíróság előtt Kolompár ellen, ám a büntetőtárgyalás a koronavírus-járvány miatt még nem kezdődött meg. A cigány cselekménye súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntette megállapítására alkalmas, amelyet a törvény 2 évtől 8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntet. Az eljárás folytatását letartóztatásban várja.
"Összefüggésbe hozva"
Kolompár Attila (igazán adhattak volna valami cigányos nevet neki, elég erős ellentétpár ez így - a szerk.) ellen 2014 januárjában elfogatóparancsot bocsátottak ki az Egyesült Királyságban, az Interpol pedig egy hónappal később, februárban rendelte el a körözését. 2014 márciusában az emberkereskedelemmel gyanúsított kötegyáni cigányt a Készenléti Rendőrség munkatársai fogták el a Nyíregyházától 12 kilométerre lévő Napkoron.
A Hír6.hu akkor arról írt, hogy az elfogott férfi azonos azzal, aki a 2010-es évek elején a kötegyáni cigány kisebbségi önkormányzat elnöke volt.
Zoom
Még a buli is elmaradt
Kolompár Attilát a lapok "összefüggésbe hozták" azzal a bandával, amelyik Nagy-Britanniába több tucat magyar(országi) nőt vitt ki, majd ott prostitúcióra kényszerítette őket. Elfogása után a magyar rendőrök átadták brit kollégáiknak a gyanúsítottat.
Kolompárt Brightonban állították bíróság elé. Az ott született ítéletről nincs információ, de nem lehetett túlságosan szigorú, ha 2019 augusztusában már ismét a rend országában bűnözgethetett az elnök úr...
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready