Az Észak-Amerikából indult anarchista felforgatók már Magyarországon is jelen vannak, ennek eredménye Horthy Miklós szobrának megrongálása is, melyet a Mi Hazánk szerint a rendőrségnek a Dohány utcai zsinagógához hasonlóan 24 órában kellene védenie. Toroczkai László a Kossuth Rádióban beszélt arról is, hogy míg a minden erkölcsi értéket nélkülöző, családellenes buzifelvonulást engedélyezték, a Mi Hazánk ellentüntetését betiltották.
Zoom
Világszerte megpróbálják átírni a történelmet, tönkretenni az európai civilizációhoz kapcsolódó műemlékeket, és így az egész történelmünket. Észak-Amerika és Nyugat-Európa után pedig Magyarországon is megkezdődött értékeinknek tönkretétele, az északi civilizáció elpusztítása. A szobordöntögetések pontosan erről szólnak – mondta Toroczkai László a Kossuth Rádióban péntek reggel. A Mi Hazánk elnöke úgy fogalmazott, tulajdonképpen a „fehér férfit” próbálják elpusztítani.
– Ennek része az a feminista mozgalom, amely a hagyományos női-férfi szerepeket igyekszik tönkretenni, vagy az a szexuális devianciát népszerűsítő propaganda, amely mindenhol megnyilvánul, a filmektől kezdve a kulturális alkotásokon keresztül a homoszexuális felvonulásokig, amely már nem pusztán a homoszexuálisokról, hanem mindenféle szexuális devianciáról szól, egyszer talán ide értve a pedofíliát is – mondta Toroczkai, aki hangsúlyozta, ideje ennek gátat szabni, és pártja megpróbál ez ellen mindenféle módon harcolni.
A pártelnök sajnálatosnak nevezte, hogy a Mi Hazánk ellentüntetését betiltották, miközben a minden erkölcsi értéket nélkülöző, családellenes felvonulást engedélyezték. – Pedig a devianciát nem ünnepelni, hanem kezeltetni kell – hangsúlyozta Toroczkai László.
A nemrégiben vörös festékkel leöntött Horthy-szoborral kapcsolatban azt mondta, igenis őriztetni kell a kormányzó szobrát, vagy akár a mostanában támadott turulszobrot. – Ha a Dohány utcai zsinagóga kaphat 24 órás rendőri védelmet, akkor ugyanezt a Hazatérés templománál is biztosítani kell, hiszen megtámadták, és leöntötték Horthy Miklós szobrát. A rendőrség dolga védelmet biztosítani, ez a legkevesebb – mondta.
Arra a felvetésre, miszerint Karácsony Gergely főpolgármester az amerikai eseményeket empatikus figyelemmel kíséri, Horthy szobrának megrongálása azonban nem is reagált, Toroczkai azt mondta, Karácsony Gergely jobban is teszi, ha nemzeti ügyekben nem szólal meg, mert látszik, hogy fogalma sincs arról, hogy Magyarország a magyaroké.
A szélsőbaloldali ideológia mentén működő Black Lives Matter mozgalomról egyébként a Mi Hazánk elnöke úgy fogalmazott, anarchista, felforgató akciósorozat, melynek a rend borítása mellett a történelem lebontása a célja.
A teljes beszélgetés itt hallgatható meg:
(Elemi.hu nyomán)