Bezár!
2020. augusztus 10., hétfő, Lőrinc, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:46 Százharmincegy újmigráns nem kopogtatott illedelmesen a hét végén07:31 Szarvacskákat visel a szemhéján egy ritka kínai háromélű teknős06:57 Még mindig rejtély, hogy mi pusztítja az elefántokat Botswanában22:59 Az Atlético Madrid két tagja megfertőződött22:38 Kioktat a szoknyás férfi - Heti progresszió (XL. rész)22:28 Erre talán senki nem számított: az exit poll szerint elsöprő győzelmet fog aratni Lukasenka21:25 Több bejrúti helyszínen segít a Debreceni Egyetem orvos- és mentőcsoportja20:56 Mindent megadnak Libanonnak az "adakozó" országok, csak hát kérnek is ezt-azt cserébe20:39 Mindenki karanténba került egy újfehértói rendezvény után19:49 Magyarországon játszhatja hazai mérkőzéseit a szerb labdarúgó-válogatott19:33 Francia turistákat öltek meg az n betűs országban19:04 Meghalt egy motoros Bükkszék közelében18:46 Árokba borult egy lengyel busz az M5-ösön - egy halott, 34 sérült18:11 Lukasenka: nyugalom, minden ellenőrzés alatt marad - nem tart a "szegény csaj" győzelmétől17:59 Több száz tálibot enged szabadon az afgán kormány
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

Meg sem történt ratyizászló-égetés miatt keménykedik az aberráltbarát "magyar" ügyészség

Reklám

Ha a Háttér Társaság tesz feljelentést, akkor az ügyészség azonnal ugrik, amikor a Soros-szervezetet jelentik fel, akkor folyamatosan eltussolják az ügyet. Tipikus példája ez az eset annak, hogy Magyarországon nem a szexuális devianciák vannak elnyomva, hanem a normalitást képviselő hazafiak. A Soros által kimutathatóan és bevallottan támogatott szervezetnek elég egyet füttyentenie, és nyomozás indulhat a HVIM társvezetője, Barcsa-Turner Gábor ellen, egy plakát miatt - írja a Szent Korona Rádió honlapja.
2019. október 23-ára zártkörű, regisztrációhoz kötött eseményt szervezett egy magánterületre Barcsa-Turner Gábor, a HVIM társvezetője. Az esemény plakátja, már akkor kiverte a balliberálisoknál a biztosítékot, pedig csak egy interaktív, hagyományőrző megemlékezésről volt szó, ahol Molotov-koktél-dobás, könyvégetés (kommunista röpiratok) és célbalövés (airsofttal kommunisták képeire) mellett fel volt tüntetve, hogy zászlóégetésre is sor kerül. Vörös, uniós és LMBTQP-zászlók voltak terítéken, pontosabban csak lettek volna, ha vannak éppen kéznél ilyen rongyok. Mint előre jelezték a szervezők a hisztériára reagálásként, nem biztos, hogy tudnak (akarnak) addigra szerezni egy szivárványos zászlót. Kifejtették már akkor, hogy a hatályos jogszabályoknak minden programpont megfelel. Az ominózus plakát:
Zoom
A feljelentés tárgyát képező plakát
A rendezvény rendben lezajlott, semmi probléma nem volt. El is felejtették már a szervezők, amikor Barcsa-Turner Gábor kapott egy tanúidézést pár napja. A rendőrségen tudta meg, hogy a Háttér Társaság feljelentést tett a rendezvény miatt, és ugyan most őt tanúként hallgatják ki, de nagy valószínűséggel ő lesz az ügy gyanúsítja. Közösség tagja elleni erőszak előkészületének vétsége címen folyik a nyomozás, aminek felső büntetési tétele 2 év, és nem véletlenül kezelik büntetőügyként az eljárást. Megdöbbentő az egészben – mondta el lapnak és a rendőrségen is Barcsa-Turner Gábor –, hogy ő és szervezetei már számtalan feljelentést tettek különböző Soros és egyéb, devianciát képviselő szervezetek ellen (például “Apu+Apa+Gyerekek=Család” plakátkampány, vagy éppen az idei Pride-logó, a Szent Korona meggyalázása miatt), de ezeket az ügyészség mindig elutasítja, most azonban a Háttér Társaság feljelentésére azonnal nyomozást rendel el. Véleménye szerint ez egy kicsinyes bosszú a HVIM tevékenysége miatt, ugyanis nem egyszer sikerrel zavarta meg a normalitáspárti szervezet az iskolásokat, tanárok érzékenyítő felkészítését és családokat célzó, homoszexualitást népszerűsítő rendezvényüket.
Az LMBTQP tevékenysége jól rámutat arra, hogy ez az ideológia a kommunizmus egyik továbbágazása, ami hasonló szisztéma alapján forgatja fel a társadalmat, veszi el a tradicionális identitásokat, mint anno a vörösök, ezért került fel egy ’56-os rendezvény plakátjára ez a modern ideológia is.
16 év szivárványos zászló elégetéséért
2020 januárjában történt, hogy az USA-ban 16 évre (!) ítéltek egy tiltakozót, amiért el merészelte égetni a sátáni felforgatás jelképének számító szivárványos lobogót, miközben az USA hivatalos lobogójának elégetéséért még csak vádat sem emelnek. Bővebben a Magyar Hírlap számolt be az esetről, a cikkből az is kiderül, hogy “a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) elnevezésű civil szervezet, (…) a Magyar Helsinki Bizottság vagy Transparency International Magyarország, úgy véli, hogy amíg nem társul hozzá erőszak vagy erőszakra való felhívás, addig a zászlóégetés nem tekinthető bűncselekménynek, nem minősül garázdaságnak. Igaz, szivárványos lobogó elégetésével kapcsolatban Magyarországon még nem kellett állást foglalniuk. (…) A TASZ szerint, amíg csak ellenszenvet kifejező a véleménynyilvánítás, addig a szólásszabadság alkotmányos oltalma alatt áll, azaz még szabálysértést sem valósít meg.” Persze, ezt az állásfoglalást leginkább az állami jelképekre értik, nem a szivárványos lobogóra…
Jelen esetben a konkrét jogi tényállás az, hogyha nem egy állam, vagy bejegyzett szervezet zászlójáról van szó, akkor annak tényleges elégetése sem valósít meg bűncselekményt, hanem a véleménynyilvánítás szabadságába beletartozik. A szivárványszínű lobogó nem más, mint egy ideológiának a jelképe. Elégetése egy vélemény kifejtése, nem felhívás semmilyen erőszakra. Ami nonszensz, hogy meg sem valósult a kérdéses és vitatott cselekmény, mert éppen nem volt kéznél LMBTQP-zászló, venni nem akartak a szervezők, leszedni hirtelen nem tudtak sehonnan, ezért nem is égettek, csak vörös zászlót. Az ügyből mégis nyomozás indulhatott, ami jól mutatja a homoszexuális lobbi erejét Magyarországon is.
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready