2020. szeptember 27., vasárnap, Adalbert, Döme napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:51 A kirúgott takarító szerint a nagyszájú visszaeső csibész kétszer is megütötte, mielőtt helyretette22:52 1000 év - Trónus-videóösszeállítás hazánkról nyugati fehér nacionalisták számára22:20 Amikor felszínre kerül a hányadék22:04 Macron nem sok jóra számíthat a vasárnapi részleges szenátusi választáson21:37 Boris Johnson összefogást hirdetett a közös ellenség ellen21:12 Versenyképes erdőgazdálkodást szeretne az agrárminisztérium20:56 Motorossal karambolozott egy autós Csengelénél, de gyalog oldott kereket, hátrahagyva a halottat20:39 Őrizetbe vételekkel kezdődött a Lukasenka-ellenes tüntetés Minszkben20:25 Orbán: "fukarsági" kérdés a jogállamiságról folyó vita20:08 Tapasztalt kollégával állítanak párba minden a Szent László Kórházba átcsoportosított szakembert19:46 A kormány kiáll Grúzia területi integritása mellett, és támogatja az euroatlanti integrációját19:27 Csaknem 30 ezer önkéntes tűzoltó segíti a hivatásosak munkáját19:09 Bajorországban betiltották a német császárság hadilobogóját, mert az is túl náci18:50 Újra beázott a Szent János kórház szülészete a hanyag kivitelező miatt18:36 Kísérő nélküli kiskorúként menekült Franciaországba a hentesbárddal hadakozó pakisztáni fiúcska
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

Határkőbűnözés: még mindig a hazafiak üldözése a pintérség legfontosabb küldetése

Reklám

Hűséges olvasóink biztosan emlékeznek arra a szívmelengető huncutságra, amit a trianoni országrablás 100. évfordulóján, június 4-én követett el néhány lelkes ipolysági hazafi, akik jelképesen odébbtessékeltek egy gúnyhatárkövet, hát véletlenül épp a tótok által bitorolt terület kárára.
Zoom
A rögtönzött és békés "határrevízió" kedves kis hírét nagy örömmel meg is osztottuk a nagyközönséggel, mert ilyen jó és szép cselekedetek  sajnos csak ritkán történnek manapság. Már kezdtük is elfeledni az esetet, de egy hét elteltével Kovács kettő rendőr százados dörgedelmes levele tört utat magának elektronikus levelesládánkban, melyben követelte tőlünk az országgyarapító csibészek minden adatát (név, cím, e-mail-cím, IP-cím, nadrágméret stb.).
Nyilván pontosan annyit foglalkoztunk a megtisztelő felkérésnek való megfeleléssel, amennyit az ügy komolysága megenged: körülbelül semennyit. De most, miután nem fizetett az állam a magyarokat viselkedésükkel szegregáló cigányoknak, nem ölik egymást a nyílt utcán a kellemes megjelenésű úriemberek, és még a próféta hívei sem támadnak nap mint nap rendőrökre a gúnyhatáron, eljött az ideje, hogy immár egy alezredes elvtárs elé kerüljön az ország, sőt megbonthatatlan szlovák barátainkat érintvén, a V4-ek legfontosabb ügye.
Ezúttal Horváth Imre rendőr alezredes követeli tőlünk mindenféle fővesztés terhe mellett a "határkő-bűncselekményt" elkövetők minden adatát: név, cím, telefonszám, e-mail-cím, IP-cím, szemszín, bőrszín. Na jó, az utóbbiakat pont nem.
Zoom
Zoom
Ezúttal is jeleznénk a t. hatóságoknak, hogy akárhány krumplivirágos Pintér-legénnyel is íratják alá a zsaroló leveleiket, azok a határkövek előbb-utóbb, ha kell, akár maguktól is meg fognak indulni a helyes irányba. Mert, ahogy Tamási Áron mondta volt: "az igazságot is meg lehet szokni". Igen, még a rendőröknek is.
(Kuruc.info)
Előzmények:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready