Bezár!
2021. január 19., kedd, Kenéz napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:28 Rúgott még egy utolsót Trumpba a szenátus republikánus párti többségének vezetője19:14 Peking szerint ők helyesen jártak el járványügyben18:45 Ónos eső veszélye miatt adtak ki figyelmeztetést18:26 A Mi Hazánk azonnali lépéseket sürget a cigánybűnözés felszámolása érdekében18:17 Több mint nyolcvan migráns jutott át Melillába a határkerítésen18:02 Letartóztatták az orosz "ítéletnapi" parancsnoki repülőgép kifosztóját17:30 Meg akartak erőszakolni egy nőt a gödöllői HÉV-en, de ellenállt - kirabolták, betörték az orrát17:11 Pentei-Pfendtner Antal budakeszi jegyző és családjának kálváriája17:03 Németországban sem akarnak véget vetni a zárlatnak16:35 Müller Cecília "rendkívül jól van"15:52 Történetek a kórságokról, a biológiai fegyverekről, a gonosz vírusokról és a még gonoszabb oltásokról15:44 Cigány hagyományápolás Kistarcsán is15:36 Elismerte a Gazprom, hogy meghiúsulhat az Északi Áramlat-2 megépítése14:53 Tibi atya: a Mi Hazánk jelenleg az egyetlen politikai párt, amelyik tesz valamit a kisvállalkozói és a munkásosztályért14:18 GKI: az ország 19 megyéjéből 14-ben országos átlag alatti volt a nettó kereset 2019-ben
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Bukták a félévüket a tan(ács)köztársaság forradalmárai

Reklám

Az SZFE-n történő oktatás csak február 1-je után lesz folytatható.
„A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) fenntartója mai döntésével megerősítette, hogy a továbbra is fennálló rendkívüli helyzetre tekintettel a tanulmányi kötelezettségek jogszerű teljesítésének feltételei az Egyetemen nem állnak fenn” olvasható a Színház- és Filmművészeti Egyetem új fenntartójának péntek esti közleményében.
A fenntartó az 522/2020. (XI. 25.) kormányrendeletre hivatkozva úgy fogalmazott: „Az SZFE-n az oktatási tevékenység csak 2021. február 1. után folytatható. A rendkívüli helyzettel érintett, 2020. őszi félév nem számít be az Nftv. 47. § (1) bekezdése, 48. § (2) bekezdése, 48/A. § A) pontja, valamint 53. §  (4) bekezdése szerinti határidőbe.”
Zoom
(Kép: Béli Balázs)
A fenntartó hozzátette, hogy felkéri az intézmény vezetését a tanév szükség szerinti meghosszabbítására. A meghosszabbításnak a célja, hogy a féléves tárgyak teljesíthetővé váljanak, a következő félévek így hát ezek számára lesznek biztosítva.
Az egyetemet fenntartó kuratórium november 6-án döntött úgy, hogy a tanév mindössze 2021. február 1-től lesz folytatható az intézményben, melynek eredményeképp több hallgató és oktató is Aáry-Tamás Lajoshoz, az oktatási jogok biztosához fordult. Aáry-Tamás Lajos pénteken kezdeményezte, hogy a kuratórium haladéktalanul vonja vissza döntését, jogsértésre hivatkozva.
(Mandiner)
Kapcsolódó:Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready