A brüsszeli rendőrség egy szexpartira csapott le péntek éjszaka Brüsszelben. A Brussels Times szerint drogokat is találtak a helyszínen.
Az orgián huszonöten vettek részt, főleg férfiak, köztük több diplomata és egy európai parlamenti képviselő is. A szexparti résztvevőit a kijárási korlátozások megszegése miatt bírságolták meg.
A Telex arról írt a HLN belga lap alapján, hogy egy azóta lemondott magyar EP-képviselőről van szó. A képviselő beszámolók szerint az ereszcsatornán próbált elmenekülni, de a rendőrök elkapták. A férfi – akit az első tudósításokban nem neveztek meg – ekkor állítólag a mentelmi jogára hivatkozott.
A HLN később frissítette a cikkét, leírva, hogy Szájer Józsefről van szó. Később viszont törölte a fideszes politikus nevét, bár a cikk alapján továbbra is azonosítható, mivel megemlítik, hogy 1994 és 2002 között a párt parlamenti frakcióvezetője volt.
Zoom
A lap emlékeztet arra is, hogy a Fidesz "nyíltan ellenzi az  LMBT-emberek jogait".
Szájer József, az EP Fidesz-frakciójának vezetője két nappal ezelőtt, vasárnap mondott le mandátumáról. Akkor így indokolt:
Döntésem egy hosszabb ideje tartó gondolkodás végére tesz pontot. A lemondás nincs összefüggésben az európai színtéren most zajló, minden eddiginél ádázabb küzdelem tartalmával. A mostani vitában egyetértek a magyar kormány álláspontjával, azt támogatom.
Zoom
Szájer az ő cuki ingecskéjében (fotó: Vogt Gergely/Demokrata)
A 444 megkereste Jaume Duch Guillot-t, az EP szóvivőjét, aki annyit közölt, hogy a rendőrség egyelőre nem tájékoztatta a parlamentet az incidensről, így ők is csak annyit tudnak, amennyi a sajtóban megjelent.
Delphine Colard, az Európai Parlament helyettes szóvivője a 24.hu megkeresésére annyit közölt: nem tudják megerősíteni az európai parlamenti képviselőről szóló, nemrég napvilágot látott állításokat és információkat.
Szájer József és a fideszes brüsszeli delegáció tagjainak többsége elérhetetlenné vált kedd délutánra. Az egyik képviselő, aki végül felvette a telefont, azt mondta a 24-nek, mindenki pontos tájékoztatásra vár, mert eddig csak a sajtóból értesültek a rendőrségi ügyről.
Frissítések: ÁÁÁ, CSAK HÁZIBULI VOLT :-))))))))))
A drogot is csak úgy odatette valaki... A perverz "nemzeti-keresztény" buzi képes volt az alábbi közleményt kiadni:
A belga sajtóban ma megjelent egy újsághír egy pénteki brüsszeli házibuliról, amelyen jelen voltam.
A rendőrségi igazoltatás után jeleztem, hogy képviselő vagyok, mert igazolvány nem volt nálam, a rendőrség az eljárást lefolytatta, szóbeli figyelmeztetésben részesítettek, majd hazavittek.
Kábítószert nem fogyasztottam, a rendőrségnek helyben felajánlottam, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem tették.
A rendőrség szerint extasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról hogy ki és miképp helyezte el nincs tudomásom.
A rendőrségnek erről nyilatkozatot tettem. Sajnálom, hogy megsértettem a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, ez felelőtlenség volt részemről, az ezért járó szankciókat vállalom.
Megkövetem a családomat, kollégáimat, a választóimat. Kérem őket, hogy botlásomat, harminc éves kitartó és elkötelezett munka fényében értékeljék. A botlás személyes, azért csak magam tartozom felelősséggel, kérem ne terjessze azt ki senki se a hazámra, se a politikai közösségemre.
Buzibárban volt a "házibuli"
A belga lapok szerint péntek este egy bár első emeletén tartották a csoportszexbulit. A HLN szerkesztőségének külön is megerősítették, hogy a rendezvény egy szexparti volt.
A felvételek alapján valószínűsíthető, hogy az orgia helyszíne a Le Detour nevű buzibár volt, ami egyébként 30 méterre van a brüsszeli városházától. A résztvevőket bevitték kihallgatásra, az EP-képviselőt azonban mentelmi jogára hivatkozva nem. Az eseményt a járványszabályok megszegőire vadászó átlagos rendőri alakulat buktatta le; a bulit a rendőrség azért oszlatta fel, mert megszervezése szembemegy a Belgiumban életben lévő járványügyi intézkedésekkel.
Érdekesség, hogy a partinak helyet adó klub egy utcában van a helyi rendőrőrkapitánysággal, így a hatóságoknak nem volt igazán nehéz dolguk rajtaütni az eseményen.
Magyar polgári konzervativizmus és kereszténydemokrácia - Fidesz-módra
A Fidesz–KDNP európai parlamenti képviselőcsoportja az MTI-hez eljuttatott közleményben Szájer vasárnapi lemondása után azt írta: szomorúan fogadták a politikus döntését.
Mi, a Fidesz–KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának tagjai a magunk és a teljes politikai közösségünk nevében köszönetet mondunk Szájer Józsefnek, akinek döntő szerepe volt abban, hogy a magyar polgári konzervativizmus és kereszténydemokrácia elfoglalhassa az őt megillető helyet az európai politikai színtéren.
Azt is írták, hogy
Szájer József politikai hitvallása, Magyarország szuverenitásának és a magyar polgárok érdekeinek megalkuvás nélküli képviselete olyan értékek, amelyek a továbbiakban is képviselőcsoport alapelveiként szolgálnak.
Reklám is készült a lebukott köcsög esetéből
"Menekülne Brüsszelből? Vannak elérhető repülőjegyeink 14,99 euróért. Ebben az esetben nem javasoljuk az ablak melletti helyeket" – írta a Ryanair légitársaság Twitteren az orgiáról szóló bejegyzés megosztásával.
És persze készülnek már a mémek is:
Az első persze nem tökéletes, mert nők alig, felöltözött férfiak pedig valószínűleg egyáltalán nem voltak a helyszínen:
Zoom
Forrás: Telex
Közben az Index arról írt, hogy Szájernek a táskájából került elő kábítószer. De tudjuk: Soros valaki csak úgy beletette.
Zoom
Mellesleg volt valami brüsszeli házibuli is, de igazán nem fontos - tudhatják meg a Magyar Nemzet olvasói, ha nagyon figyelmesen böngészik a főoldalt
Sérüléseket is szerzett a Brüsszel elleni harcban
A szomszédok hívták ki a rendőrséget arra a bulira, melyen részt vett Szájer József EP-képviselő is péntek este. Az ügyészség közleménye szerint péntek este fél 10-kor riasztották a rendőrséget, miután azt tapasztalták, az egyik épületben megsértették a koronavírus miatti korlátozásokat.
A 100 méterre lévő rendőrörsről érkező rendőrök rajta ütöttek a bulin, és körülbelül húsz embert fogtak el. Két résztvevő, D. O. (1977) és P. B. (1987) diplomáciai mentelmi jogára hivatkozott. Egy járókelő jelentette a rendőrségnek, hogy látott egy férfit menekülni az esővízelvezető csatonán, akire rá is mutatott – ő volt Szájer József. Az ügyészségi közlemény szerint a képviselőnek véresek voltak a kezei, a hátizsákjában pedig kábítószert találtak. Személyi okmányokat nem tudott bemutatni, ezért hazakísérték, ahol igazolta magát.
Szájer ellen kábítószerrel kapcsolatos bűncselemény miatt eljárást indítottak, de a tényleges vizsgálathoz ki kell kérni a mentelmi jogát - áll az ügyészség közleményében.
Meztelenek voltak, ahogy egy egyszerű házibuliban szokás
Brüsszeli ügyészségi közlések szerint "J. S." vérben úszó kézzel menekült az ereszcsatornán leereszkedve az orgia helyszínéről, egy járókelő riasztotta miatta a rendőröket. Nem voltak nála a személyi okmányai, hazakísérték, ahol igazolta diplomata-útlevéllel igazolta magát.
Kábítószerrel való visszaélés, a járványügyi szabályok megszegése miatt eljárást indítottak ellene. Az ügyben 20 ember ellen indult eljárás.
Az orgián résztvevő 25 férfi – köztük diplomaták és egy EP-képviselő – meztelen volt.
A "J. S." elleni eljárás akkor folytatódnak majd, ha az Európai Parlament felfüggeszti a mentelmi jogát. A brüsszeli ügyészségi közleményben szereplő férfi 1961-ben született, ugyanúgy, mint Szájer József (később meg is erősítették, hogy az Alaptörvény-kidolgozóról van szó).
Zoom
Mi Hazánk: lehullt a lepel a Fideszről: a párt legbelül ugyanolyan romlott, liberális maradt, mint volt
Ismét bebizonyosodott, hogy a Fidesz valójában álkeresztény, álnemzeti párt, amely nem a magyar nép jólétéért, hanem saját hatalmának megőrzése érdekében mutatja magát jobboldali pártnak. Szájer József a Fidesz egyik alapítója, a rendszerváltást elsikkasztó Ellenzéki Kerekasztal tagja, és ő nyerte a Fidesz történetének első egyéni mandátumát 1990-ben. Az akkori liberális, keresztényellenes párt részéről a konzervatív értékek valójában most is csak politikai termékek. Az alkotmánynak nem nevezhető alaptörvény megírását is egy olyan hazug, erkölcstelen emberre bízták, mint Szájer József, akiről most kiderült, hogy 25 fős, főként férfiakból álló, perverz, drogos szexorgián vett részt a kijárási, gyülekezési korlátozások idején.
Szájer ráadásul még a lemondó közleményében is hazudott, amikor azt állította, hogy elfáradt, és azért mond le a havi sokmilliós EP-fizetéséről. Eddig is sejthettük, hogy a kizárólag szavak szintjén néha az LMBTQ-propagandával szemben megszólaló Fidesz első vonalában valójában számos homoszexuális, illetve szexuálisan elferdült politikus van, az utóbbi időben ez bizonyossággá vált. Kaleta Gábor pedofil-botránya, Borkai Zsolt és Szájer József szexorgiája után lehullt a lepel a Fideszről: a párt legbelül ugyanolyan romlott, liberális maradt, mint amilyen a kilencvenes években volt. S miközben az egész országot korlátozzák, lezárják a határokat, kijárási tilalmat vezetnek be, katonákat küldenek az utcákra, a Fidesz politikusai titokban az Adrián nyaralnak, tömeges szexorgiákra járnak, fittyet hánynak a saját rendeleteikre is. A belga ügyészségi közlemény szerint a hatóságok az ereszcsatornán kapaszkodva menekülő Szájer ellen kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt is eljárást indítottak, de a tényleges vizsgálathoz ki kell kérni a mentelmi jogát. Az ilyen ügyek miatt követeli a Mi Hazánk egyedüli pártként azt, hogy töröljék el a politikusok mentelmi jogát! - írja közleményében Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke.
(Telex - 24 - Index - Politico - hvg nyomán)
Korábban írtuk: