Bezár!
2021. január 19., kedd, Kenéz napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:03 Ez a rusnya, nőnek öltöző, körülmetélt buzeráns lesz a Biden-kormány helyettes egészségügyi titkára19:28 Rúgott még egy utolsót Trumpba a szenátus republikánus párti többségének vezetője19:14 Peking szerint ők helyesen jártak el járványügyben18:45 Ónos eső veszélye miatt adtak ki figyelmeztetést18:26 A Mi Hazánk azonnali lépéseket sürget a cigánybűnözés felszámolása érdekében18:17 Több mint nyolcvan migráns jutott át Melillába a határkerítésen18:02 Letartóztatták az orosz "ítéletnapi" parancsnoki repülőgép kifosztóját17:30 Meg akartak erőszakolni egy nőt a gödöllői HÉV-en, de ellenállt - kirabolták, betörték az orrát17:11 Pentei-Pfendtner Antal budakeszi jegyző és családjának kálváriája17:03 Németországban sem akarnak véget vetni a zárlatnak16:35 Müller Cecília "rendkívül jól van"15:52 Történetek a kórságokról, a biológiai fegyverekről, a gonosz vírusokról és a még gonoszabb oltásokról15:44 Cigány hagyományápolás Kistarcsán is15:36 Elismerte a Gazprom, hogy meghiúsulhat az Északi Áramlat-2 megépítése14:53 Tibi atya: a Mi Hazánk jelenleg az egyetlen politikai párt, amelyik tesz valamit a kisvállalkozói és a munkásosztályért
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Lapszemle :: :: Hozzászólások

Nem csak a Fidesz, a családvédelmi intézkedések ellen is támadási felületet kínál a Szájer-félék megtűrése

Reklám

Ez az egyik csapásiránya az alábbi írásnak, és számtalan hasonló, illetve hasonló alapokon nyugvó érvelés fog még születni a buzipropagandisták és ballibek részéről, amit az tesz lehetővé, hogy ilyen alakokból építi fel Orbán a "polgári-nemzeti-konzervatív-kereszténydemokrata-stb." pártját...
Zoom
Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala
Az osztrák Die Presse című lapban jelentetett meg véleménycikket Oliver Grimm Az álszent Szájer úr címmel. A Reggeli glossza című rovatban publikált cikk Szájer József fideszes politikus brüsszeli orgiabotrányával foglalkozik.
A szerző úgy látja: tulajdonképpen teljesen irrelevánsnak kellene lennie, hogy Szájer József a takaró alatt vagy a meghitt pillanatokban mit tesz, és annak is, hogy ezt hány és milyen nemű emberrel teszi. 2020-ban vagyunk, és ha a „tekintélyelvű” Fidesz – amelynek évtizedek óta egyik vezéralakja Szájer József – másképpen szeretné is ezt látni, az Európai Unióban a szexuális önrendelkezés azon polgári jogok elidegeníthetetlen része, amelyeket az Európai Uniónak védelmeznie kell.
Mégis fontos politikai ügy, hogy Szájer József az ereszcsatornán mászva megpróbált elmenekülni a helyszínről, amikor a belga rendőrök feloszlattak egy 25 férfi részvételével zajló, drogos szexpartit — véli a szerző, aki kiemeli: egyelőre nem tisztázott, hogy Szájer József fogyasztott-e drogot.
Ez látszólag azért történhetett, mert a nemzeti, autoriter Fidesz egyik alapítója olyan rendkívüli személyes viszonyulást mutat, amelyet a pártja megpróbál törvényen kívül helyezni. Ez cinikus. A magyar kormány a nyitott társadalom, a liberalizmus és a felvilágosodás elleni haragjában furcsa fantáziákba merül a magyar családok jóléte elleni állítólagos dekadens összeesküvésekről. Legutóbbi alkotmánymódosításukban kifejezetten meg akarják tiltani az azonos nemű párok általi örökbefogadást: mintha a homoszexuálisok nem lennének szerető, jó szülők. És úgy szeretnék korlátozni a tudatosság növelését az iskolákban, hogy a szexuális kisebbségek ne is jelenjenek meg. Ez kegyetlen, ha belegondolunk a nem heteroszexuális serdülők gyötrelmeibe, és abba, hogy milyen aránytalanul magas az öngyilkossági arányuk
— fogalmaz a szerző.
Meglátása szerint mindenekelőtt Orbán Viktor egyik legközelebbi bizalmasának politikai végjátéka azért jelentős, mert „Szájer lélegzetelállítóan képmutató”. A szexparti nem volt illegális, de az tény, hogy az esemény a szigorú belga kijárási korlátozások idején történt.
Szájer és a jelentések szerint több, jelenleg ismeretlen nemzetiségű diplomata úgy gondolták, hogy a törvény fölött állnak. Szédítő merészségről árulkodik a parlamenti vagy diplomáciai mentelmi jog igénybevétele azért, hogy a közigazgatási hatóságok által kezdeményezett büntetőeljárást elkerülhesse. Hogyan írta maga Szájer november 13-án, a magyar kormány honlapján, amikor az EU jogállamiságra vonatkozó kívánalmait ostorozta? «Nincs kettős mérce. A Parlament sem kivétel!» Igaza volt – még akkor is, ha nem úgy, ahogyan szándékában állt.
(24.hu nyomán)
Frissítés: ahogy a bevezetőben jósoltuk - máris itt az MSZP közleménye:
Szájer-botrány: a Fidesznek nincs erkölcsi alapja arra, hogy megmondja, hogyan éljenek a magyar családok
A Fidesz szerint a társadalom alapja a család, a kereszténység és a konzervatív értékek, mégis bocsánatos bűnnek számít, ha a pártjuk egyik családos alapító tagja részt vesz egy illegális, drogos szexpartin? Ennek fényében felmerül a kérdés, hogy a Szájer-botrány után milyen alapon akarja továbbra is kizárólagossá tenni a magyar társadalom számára a saját kirekesztő családfogalmát? Ezek után mennyire hiteles a mindenkitől megkövetelt keresztény- konzervatív családmodell?
Milyen példát mutat a Fidesz azzal, hogy az igazságszolgáltatás elől menekülő képviselőjét politikailag felmenti vétke alól, megköszönve neki eddigi munkásságát ahelyett, hogy elhatárolódna tőle?
Az is súlyos morális kérdéseket vet fel, hogy ha a Fidesz vezérkarában tudtak az esetről, vajon miért akarták azt eltitkolni? Hiszen vasárnap még Szájer lelki kimerültségre hivatkozott, de hamar kiderült mi a valódi oka lemondásának. Nagy valószínűséggel arra számítottak, hogy el lehet tussolni az ügyet. Ismét felmerül a kérdés, hogy hány, meg hány korábbi ügyben cselekedhettek így? Ideje lenne, hogy Orbán Viktor megtörje a csendet és tisztázza, hogy tudott-e Szájer lemondásának valódi okáról?
Már az is szégyenteljes, hogy a Fidesz megköveteli a közössége tagjaitól, hogy félve, titkolózva éljék az életüket a szexuális orientációjuk miatt, de az teljesen elfogadhatatlan, hogy ma Magyarországon mindenki másra is rá akarják kényszeríteni ezt az életvitelt.
Ebből a morális válságból, amelybe a Fidesz saját politikája miatt került nehéz lesz kijönnie. Ha mégis megpróbálná először is fel kellene hagyni az álszentséggel, ki kellene vonulnia az emberek magánéletéből és hálószobájából, tudomásul véve, hogy mindenki saját döntései alapján alakítja magánéletét. Vonják le a tanulságokat, változtassanak politikájukon, de mindenekelőtt vonják vissza az Alaptörvény kilencedik módosítását.
És persze itt van Gyurcsány is, aki szent hazáról hazudozva teszi fel a kérdést: "melyikőtök mer legközelebb a keresztény értékrendről papolni?"
Na srácok? Ki lesz a következő? Ki mer közületek ma újra buzizni, és hova fogjátok még felírni, hogy az anya nő, az apa férfi?
Melyikőtök gondolja még mindig azt, hogy belemásztok az emberek magánéletébe Istenre hivatkozva? Melyikőtök mer legközelebb a keresztény értékrendről papolni, miközben titkos luxuspartikon tivornyzáztok? Családbarát Fidesz, mi?
Szájer férfiakkal közös, drogos partija nem különösebben érdekelne önmagában.
De a nevezett ember írta az új, keresztény szellemiségűnek hívott Alaptörvényt.
Ugye értitek?
Mindeközben droggal, homoszexuális kapcsolattal teli, titkolt élete zsarolhatóvá tette. Zsarolhatta a Fidesz, Orbán, bármelyik nemzet titkosszolgálata. És Orbán hagyta, hogy egy zsarolható ember legyen a frontvonalban. Orbán és Szájer a két lábon járó nemzetbiztonsági kockázat. Ez a legnagyobb skandalum.
Ebben az ügyben minden egy iszonyatosan nagy hazugság. Szájerrel és nélküle is, de vele kínosan önleleplező.
Tudnék persze szaftos jelzőket használni. De minek?
A hazugság, a szemforgató erkölcstelenség, a zsarolhatóság csatornáján húztátok le hazánkat a semmi mocskába. Kiszolgáltatottá tettétek Magyarországot. A hazánkat.
Nem a volt frakcióvezető csúszott, menekült az ereszcsatornán, hanem egy egész hatalmi elit teszi ezt folyamatosan, próbálva szabadulni a valóságtól: a mocsok sarával kentétek be hazánkat.
Nem keresztények, nem hazafiak vagytok. Primitív, hazug fajankók, akik azt hiszik nekik mindent szabad. Megszentségtelenítettétek a legszentebbet, a hazát. Közös hazánkat.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready