Bezár!
2021. január 19., kedd, Kenéz napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:26 A Mi Hazánk azonnali lépéseket sürget a cigánybűnözés felszámolása érdekében18:17 Több mint nyolcvan migráns jutott át Melillába a határkerítésen18:02 Letartóztatták az orosz "ítéletnapi" parancsnoki repülőgép kifosztóját17:30 Meg akartak erőszakolni egy nőt a gödöllői HÉV-en, de ellenállt - kirabolták, betörték az orrát17:11 Pentei-Pfendtner Antal budakeszi jegyző és családjának kálváriája17:03 Németországban sem akarnak véget vetni a zárlatnak16:35 Müller Cecília "rendkívül jól van"15:52 Történetek a kórságokról, a biológiai fegyverekről, a gonosz vírusokról és a még gonoszabb oltásokról15:44 Cigány hagyományápolás Kistarcsán is15:36 Elismerte a Gazprom, hogy meghiúsulhat az Északi Áramlat-2 megépítése14:53 Tibi atya: a Mi Hazánk jelenleg az egyetlen politikai párt, amelyik tesz valamit a kisvállalkozói és a munkásosztályért14:18 GKI: az ország 19 megyéjéből 14-ben országos átlag alatti volt a nettó kereset 2019-ben13:53 Állítólag 100 százalékos a második orosz oltóanyag immunológiai hatékonysága13:24 Idővel az egész országot egy nagy buzifesztivállá változtatnák a fővárosi aberráltak12:55 Kuncogó zsidók Sas József temetésén
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Egyesült a Nemzeti Légió és a Magyar Önvédelmi Mozgalom

Reklám

Egyesült a Nemzeti Légió és a Magyar Önvédelmi Mozgalom (MÖM), hogy most már közös erővel folytassák nemzetmentő munkájukat.
Legyen szó közbiztonsági problémákról, karitatív akciókról vagy önhibájukon kívül nehéz helyzetbe került honfitársainkról, rájuk lehet számítani. Az államnak nem eltiporni kellene az ilyen kezdeményezéseket, ahogy a gárdával tette, hanem partnerként kellene rájuk tekinteni. Sok sikert és jó munkát kívánok nekik! - írja Dúró Dóra.
Jelentkezni ezen az e-mail címen lehet hozzájuk: mom.kapcsolat@gmail.com
Frissítés: László Attila Tibor MÖM-vezető írja:
December 2-án délelőtt, a Hazatérés Temploma előtt, egy sajtótájékoztató keretében került meghirdetésre, hogy a Nemzeti Légió egybeolvad a Magyar Önvédelmi Mozgalommal, és a továbbiakban a Magyar Önvédelmi Mozgalom, a MÖM zászlaja alatt folytatja nemzetépítő vállalását.
A Magyar Önvédelmi Mozgalom egy olyan civil lakossági összefogás eredményes megtestesítője, amely a társadalmi igazságosság képviselete mentén, valamint a jogkövető magyar állampolgárok védelme érdekében jött létre 2014-ben.
Természetesen nagy örömmel fogadjuk egy a miénkhez hasonló nemzeti értékrend szerint létrejött szervezet teljes létszámú beolvadását, egyrészt mert ez talán azt jelenti, hogy a MÖM eddigi tevékenysége alapján egy elismert civil önvédelmi közösségnek számít. Másfelől pedig, ami ennél is fontosabb, ezzel az összefogással szimbolizáljuk és hirdetjük a nemzeti szervezetek összefogásának időszerűségét és fontosságát.
A nemzeti értékrendet olyan kihívások érik, amelyek arra kell hogy ösztönözzenek mindnyájunkat, hogy félretegyük korábbi sérelmeinket, és a közös célokért dolgozzunk együtt tovább.
Napjainkban, amikor a normális és jogkövető magyar lakosság sokszor kerül kiszolgáltatott, védtelen helyzetbe, igenis nagy szükség van az erős és hatékony állampolgári érdekképviseletre.
Ezért az összefogásunk napján meghirdettem minden tettrekész magyar honfitársunknak, egykori bajtársaknak, hogy csatlakozzanak hozzánk az ország egyik legerősebb civil önvédelmi közösségéhez a Magyar Önvédelmi Mozgalomhoz!
A továbbiakban Dorogi György, a Nemzeti Légió nemzetvédelmi tagozatának vezetője által elmondottakból idézek:
A Nemzeti Légió a 2018-as megalakulása óta a nyilvánosság előtt rejtve végezte nemzetépítő munkáját. Ott voltunk minden jelentősebb eseménynél, és próbáltuk befolyásunkkal menteni a nemzeti értékeket.
Csendben dolgoztunk, a sajtó és a 21. század pestisét jelképező közösségi média kizárásával. Tettük ezt abban a hiszemben, hogy lesz elég időnk mindenre.
De a világ változik. Gyorsabban és rosszabb irányba tart, mint valaha is hittük volna. Ezért lépnünk kell!
Fel kell adni a rejtőzést és a személyes ambíciókat. Szembe kell menni a "turáni átokkal", és a megosztottság helyett a nemzeti összefogást kell választani, mert egyformán gondolkodó szervezeteknek egy zászló alá kell beállni. Most nincs helye a pártoskodásnak. Nincs olyan erős szövetség, ami helyettesítheti a közös akaratot! Most a nemzet jövője a tét!
A Nemzeti Légió történelmi lépésre szánta el magát. Feladja eddigi tevékenységét és a bajtársi kapcsolat helyett, ami a Magyar Önvédelmi
Mozgalommal összekacsolta, teljes létszámmal beolvad a MÖM szervezetébe, ezzel példát mutatva a nemzeti oldalnak, megtörve a "turáni átkot", egy erős szervezetet létrehozva.
Wass Albert szavaival élve: "Együtt erő vagyunk, szerteszét gyöngeség"
Szebb magyar jövőt!Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready