Bezár!
2021. március 6., szombat, Leonóra napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
00:20 Sajátságos "nemzetben gondolkodás", avagy a határvonal mégsem ott van, ahol mondják23:49 Az ügyészség szerint sem gyaláz nemzeti jelképet a melléje kihelyezett deviánspropagandista rongy23:20 Olasz halálozási statisztika: 15,6 százalékkal haladták meg a tavalyi adatok az előző öt évét23:05 Közzétette a kormány a bővített bértámogatásra jogosult ágazatok listáját22:12 Magyar bronzérmet hozott az ötpróba a fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon21:58 Von der Leyen és Biden felfüggesztették az Airbus-Boeing-vámháborút21:37 Kanadában engedélyezték a Johnson and Johnson oltóanyagát21:24 Pokolgéppel gyilkoltak Mogadishuban - legalább húsz halott21:13 Régen kihaltnak hitt rovarfajt fogott egy fénycsapda20:57 Cselekvésre szólította fel az ENSZ BT-t a világszervezet Mianmar-ügyi különmegbízottja20:42 Tűzhalál egy újpesti hajléktalantanyán20:25 Fideszes polgármester Pintéréknek: "orvosoknak rendőrök ne akarják megmagyarázni, hogy mi az egészséges életmód"20:07 "Burkanépszavazást" tartanak vasárnap Svájcban19:52 Nem Horvátország a legbiztonságosabb sáskajárásra19:34 Eljárást indítottak az RTL Klubon karácsony alkalmából sugárzott LMBTQI-agymosás miatt
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók :: :: Hozzászólások

Szabó Bálint: egy szál alsónadrágban, mezítláb sétáltam, 32 fokos testhőmérséklettel

Reklám

Hétfőn délben a Felső Tisza-Parkban tartott sajtótájékoztatót Szabó Bálint, ahol a független önkormányzati képviselő eltűnésének körülményeiről beszélt, de „a nyomozás sikere, családja és saját maga biztonsága érdekében” részletekbe továbbra sem ment bele, írja a Telex.
A képviselő múlt hétfő reggelre is sajtótájékoztatót hívott össze, ahol leleplező információkat akart közölni Botka Lászlóról, de azon már nem jelent meg. Miután Szabó reggel elment futni, a sportolásból nem ment haza, ezért a rendőrség eltűntként kezdte keresni, estére viszont levették a fotóját a körözési oldalról, és csak annyit közöltek a lapokkal, hogy a férfi életben van.
Szabó a mai sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy hétfőn hajnalban, autójukkal indult el, a benzinkúton még megállt, hogy megvegye a napi sajtót, valamint néhány apróságot feleségének és kislányának. Arról, hogy ez azt követő 15 órában pontosan mi történt, a nyomozás miatt nem árulta el, azt viszont elmondta, hogy amikor megtalálták
gyalogosan, mezítláb és egy szál alsónadrágban haladt az M43-as autópálya felüljárója felől, a Rákosi úton, ahová nem önszántából került.
Segítségére végül egy szolgálaton kívüli rendőr sietett, aki mentőt hívott hozzá. Kiderült, hogy testhőmérséklete 32 fokra hűlt, ezért a mentők hőtartó fóliába csavarták, ellátták a bal kezén található sérülését, majd kórházba szállították. Innen saját felelősségére, 23 óra után nem sokkal, egy rendőrautóval távozott.
Szabó arról is beszélt, hogy bár ma nem is akart még nyilvánosság elé állni, de mivel Szeged polgármesetere a történtek után „napokig tartó lejárató kampányba, rágalmazó karaktergyilkosságba kezdett”, ezért úgy döntött, beszél. Az őt érintő álhírek miatt pedig ma feljelentést tett.
A rendőrség a hétfői eltűnés után személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást. A lap újra rákérdezett a rendőröknél, hogy továbbra is emiatt folyik-e a nyomozás, esetleg vizsgálják-e, hogy felmerült-e a hatóság félrevezetésének gyanúja, de azt válaszolták, „az ügy jelenleg folyamatban van”.
Szabó Bálint neve onnan lehet ismerős, hogy tavaly márciusban kocsijával keresztbeállt az egyik szegedi kereszteződésben, hogy „a járvány elleni védekezés érdekében leállítsa a városi tömegközlekedést”... A képviselőt végül a rendőrök vitték el. Még 2019-ben Szabó jogerősen pert vesztett Botka László ellen, és egymillió forintos sérelemdíjat kell fizetnie a szegedi polgármesternek. A bírósági eljárás azután indult, hogy Szabó a kormányközeli Echo tévében, egy interjúban azt állította, hogy a „Szeviép-ügy szálai az önkormányzatig nyúlnak”. A képviselő állításait átvevő Szegedma.hu-t a bíróság szintén elmarasztalta a perben. 2017-ben pedig azért vitték el bilincsben a városházáról az akkor még a Szeviép-ügy károsultjait védő Szabót, mert megzavarta a rendet, és egy petíciót akart átadni a karzatról.
De ezeknek a történeteknek is ő a főszereplője:
Korábban írtuk:Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready